Fener ile 16. randevu

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 4'üncü maçında yarın deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Sahasında Fenerbahçe'ye 3-2 yenilen Bursaspor, rövanş maçında galip gelmenin ve gruptan çıkmanın hesapları içinde sahaya çıkacak.

16'NCI RANDEVU Bursaspor ile Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda 16'ıncı buluşmasına çıkacak. Bugüne kadar iki takım arasında oynanan karşılaşmalarda Bursaspor 3 kez galip gelirken, 11 maç, Fenerbahçe'nin galibiyetiyle sonuçlandı. İki takım arasında oynanan 1 maç da beraberlikle tamamlandı. Yeşil beyazlılar, 14 kez ağları havalandırırken, kalesinde 29 gol gördü.

FENERBAHÇE 3'TE 3 YAPTI Fenerbahçe, A Grubu'nda oynadığı 3 maçta 3 galibiyet aldı. Sarı lacivertli ekip ilk maçında Sivasspor'u, ikinci maçında da 1461 Trabzon'u 2-0'lık skorlarla, son maçında ise Bursaspor'u 3-2'lik skorla mağlup etti. Bursaspor'un ise tek galibiyeti bulunuyor. Yeşil beyazlılar, kendi sahasında oynadığı 1461 Trabzon maçından 2-0'lık skorla galip gelirken deplasmanda oynadığı Sivasspor maçında 2-1 mağlup oldu.

BATALLA VE BELLUSCHİ BELİRSİZ Bursaspor'da sakatlığı süren Basser'in Fenerbahçe maçında forma giyemeyeceği bildirildi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın savunmanın sağında Basser'in yerine Şener Özbayraklı'ya şans vermesi bekleniyor. Öte yandan hafif sakatlıkları bulunan Belluschi ve Batalla'nın durumlarının maç saatinde netlik kazanacak.

SAĞLAM 25'İNCİ KEZ Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, yarın 25'inci Fenerbahçe, Aykut Kocaman ise 18'nci Bursaspor karşılaşmasına çıkacak. Ertuğrul Sağlam, sarı lacivertli takıma karşı 4 galibiyet elde ederken Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, yeşil beyazlı takım önündeki tek yenilgisini Ankaraspor'u çalıştırırken yaşadı. Ertuğrul Sağlam'ın teknik direktör olduğu takımlar 24 maçta Fenerbahçe'ye karşı 4 galibiyet elde ederken 5 beraberlik aldı, 15 kez de sahadan yenik ayrıldı.

HAKEM MÜFTÜOĞLU Bursaspor'un yarın saat 20.30'da Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Fenerbahçe ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçını Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Müftüoğlu'nun yardımcılıklarını Nihat Mızrak ve Mustafa Sönmez yapacak. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise Taner Gizlenci olacak.

İSTANBUL'DA KALACAK Öte yandan yarın deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Bursaspor, maçın ardından, cumartesi günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına İstanbul'da devam edecek. Yeşil beyazlılar perşembe ve cuma günü Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı olarak antrenman yapacak. Bursaspor'un, Fenerbahçe karşılaşmasına şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor: Carson- Şener, Serdar, İbrahim, Vederson, Tuncay, Edu, Musa, Ferhat, Forsell, Pinto

 

sondakika.com

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu