Mecliste Bursaspor coşkusu

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan ayı ikinci toplantısı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şahin Biba’nın başkanlığında toplanırken Bursaspor'un şampiyonluğu da kutlandı.

Mecliste gündem dışı konuşmalarda da Bursaspor’un şampiyonluk başarısı, Başkan Vekili Şahin Biba ve grup sözcüleri tarafından kutlandı. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şahin Biba, Bursaspor’un TFF 1. Lig’e yükselmesiyle tüm şehirde adeta bayram havası yaşandığını belirtti.

Bursaspor Başkanı Enes Çelik’i, yönetim kurulunu, teknik heyeti ve tüm sporcuları kutlayan Başkan Vekili Şahin Biba, “Bursaspor taraftarı, sezon başından beri hem içeride hem de deplasmanlarda omuz omuza şehrimizin itici gücü oldular. Stadı her maçta tıklım tıklım doldurarak Bursaspor’un her yerde konuşulmasına vesile oldular.” dedi.

“BURSASPOR’A DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin de şampiyonluk coşkusunu tüm kente yaymak için Millet Bahçesi ve Hüdavendigar Kent Parkı’nda dev ekranlar kurarak binlerce vatandaşı bir araya getirdiğini hatırlatan Başkan Vekili Biba, “Türk bayrağı ve Bursaspor bayrağı dağıtarak, kentimizin dört bir yanını Bursaspor bayrakları ile donatarak takımımızla tek yürek olduk. Birlik ve beraberliğimizin Bursasporumuzu başarıdan başarıya taşıyacağına ve hak ettiği Süper Lig’e taşıyacağına gönülden inanıyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak Bursasporumuza her daim destek olmaya devam edeceğiz. Ayrıca belediye başkanlarımıza da Bursaspor’a verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Meclis’teki partilerin grup sözcüleri de Bursaspor’un TFF 1. Lig’e yükselmesiyle yaşanan mutluluğu paylaşarak, kulüp yönetimini ve her daim destek olan Bursalıları kutladı.

1 Yorum Onay bekleyen 7 yorum var

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu