Batalla’dan çok korkmuş

Orduspor'un oyun tarzını hiç beğenmediğini söyleyen Bursaspor Basın Sözcüsü ve Taraftarlardan Sorumlu Yöneticisi Selçuk Eren, "Bu maçı son dakikaya kadar kazanacağımıza inanıyordum ve kazandık" dedi.

 

Bursaspor Basın Sözcüsü ve Taraftarlardan Sorumlu Yöneticisi Selçuk Eren, Ordusporlu futbolcuların oyunu çirkinleştirmek için ellerinden geleni yaptıklarını ancak Yeşil Beyazlı kramponların yine de bu maçtan 3 puan çıkarmayı başardıklarını söyledi. Çok pozisyona girdiklerini belirten Eren, "Takımımız istekliydi. Çok pozisyona girdik. Ancak Ordusporlu futbolcular oyunu çirkinleştirmek istediler. Çok sert oynadılar. Her pozisyonda Batalla yerdeydi. Hakem de buna göz yumdu. Anlaşılan Hector Cuper Batalla'dan çok korkmuş" dedi.

 

Yılmayacağız

Son dakikaya kadar takımın kazanacağına inandığını dile getiren Eren sözlerine şöyle devam etti: "Takımımıza güveniyorduk. İyi mücadele ettiler. Üç puanı hak ettiler. Şimdi önümüzde Altay maçı var. Ona hazırlanıyoruz. Sıkışık bir programımız olduğunu biliyoruz. TFF maalesef Bursaspor'a hep böyle yapıyor. Defalarca itiraz ettik ama değişen hiçbir şey olmadı. Ancak biz Bursaspor olarak hiç bir zaman yılmayacağız" 

 

Barış YALIM/Bursa Hakimiyet Spor Servisi

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu