Bursaspor Tahsin Tam ile yolları ayırdı!
Bursaspor Kulübü resmi medya hesaplarından yapılan açıklamada 3-0 kazanılan Yeni Mersin İdmanyurdu maçının ardından Tahsin Tam ile yolların ayrıldığı duyuruldu.

Bursaspor Kulübü‘nün açıklaması şöyle;
Kamuoyuna Duyuru
Kulübümüz, Teknik Direktör Tahsin Tam ile yollarını ayırmış bulunmaktadır. Kendisine ve ekibine emekleri için teşekkür ederiz.






Bugun takim hocayi istemedigini oynamadigi futbolla gosterdi zaten baskan buyuksun getir ismet tasdemiri cayini corbani ic rahat mac izle.
İsmet Taşdemir veya İlhan Palutu istiyoruz.
Kim Gelirse gelsin sonu aynı eski hastalıklar geri dönüyor İSTİKRAR Lazım
Ne İsmet Taşdemir’i kardeşim. Mustafa Er’le anlaştılar. Mustafa Er’in bağlı olduğu tarikat devreye girip siyadrti de arkadına aşıp getekli baskıyı yapmış ve Adem Çağlayan olayında olduğu gibi bu sefer de Mustafa Er kabul edilmiş..
Dediğin çıktı Mustafa er geldi.gerçekten biliyormuydun yoksa salladın mı? Birde Mustafa er hangi tarikattan?
Tarikat ne alaka.
Dangalaklar gibi yazmayin da bizi hakarete zorlamayın.
Turkiye de hoca mi kalmadi.
Mustafa Er ile playof bile zor İnşallah yanlış duyumdur
Kardesim ne Mustafa Er i isterse RTE i devreye soksun bu takimin basina bidaha gecemez bos yere yangin yapma.
Ömer erdoğan gelsin
Eğer futbolun f sinden anlamayan Mustafa er gelirse 1 tane maça gitmeme net
Ne ismeti ya tutturmuşsunuz bir İsmet İsmet diye hem futbolculardan daha kaliteli hoca diyorsunuz hem İsmet deyip duruyorsunuz.. Ertuğrul sağlam Hamza Hamzaoğlu
Hikmet Karaman (ki bence onunla anlaşıldı)varken İsmet de İsmet
Hamza hamzaoglu diyo hala ya hahaha aga sizin gibiler yuzunden bu takim bu durumlarda sus otur sen mac bile izleme
Ertuğrul Sağlam kendisini hiç geliştirmedi Bursaspor’dan sonra. Hamza Hamzaoğlu desen Tahsin Tam 2 zaten. Hikmet Karaman da Şenol Güneş gibi bakmaz öyle piramidin 3. basamağındaki takımlara. Çare İsmet Taşdemir.
olabilir.
mantıklı da.
Bursaspor teknik direktörü dedin mi o artık bu şehrin sportif lideridir.
takımı olduğu kadar, kaos, kargaşa, beklenti, taraftar ve medya da dahil tüm camiayı yönetmek zorundadır.
başkanın bir suçu yok.
sportif karar alıcılarımız futbola çok uzak maalesef.
bu kadar antrenör değişikliği doğru değil.
batalla da dahil, gelen ve gidenlerin tamamı daha baştan yanlış isimlerdi.
Sen yAnlışsın…Batalla tam yerinde getirildi ve camia birlik oldup büyük yararı oldu .
Gönderilmesi ve geri getirilmesi hataydı…ordan kopukluk oldu !
batallanın şehri birleştirdiği doğru.
ancak,
batalla futbolculuk ve insan kalitesinin aksine çok kötü bir antrenör ne yazık ki. hatta şu an resmiyette antrenör bile değil.
camia olarak en büyük eksiğimiz ”İŞ ile AŞKI” karıştırmak.
uzun vade de büyük hedefleri olan bursaspora hala batallayı antrenör olarak istemek.
Zımpara mımpara tralelli benim kafa. Zırt pırt hoca değişmez. Tahsin hocayı göndermek yanlış.
Yorumları onaylamamayı anlarım da mevcuttaki yorumu bu şekilde güncellemek nedir? İnsanların yorumlarını değiştirmek suretiyle kendi içinizdekini o kadar belli ediyorsunuz ki çok üzüldüm halinize. Adana maçında Tahsin hocacağınızla beraber izleyebilirsiniz maçı bence.
Ben de bugün Hikmet Karaman ı gördüm Astv de maçtan önce ne arıyor bu …. burada diye düşündüm! Meğerse varmış birşeyler…
Menejeri arkadaşım büyük ihtimalle anlaşıldı hikmet karamanla
eğer doğruysa adem ve tahsinden daha büyük ve tehlikeli bomba.
ne yapıyor bu başkan böyle?
danışmanları kendisini yanlış yönlendiriyor.
bu seviyerde denenmiş ve başarılı olanlar durup dururken…
Getir Ertuğrul Sağlam’ı hoca sorunu bitsin
Kesinlikle katılıyorum. Takım da taraftar da duruşunu ortaya koydu. Artık Arnavutköy maçını taraftarla birlikte tribünden izleyebilir kendisi. Güle güle.
İsmet Taşdemir; Ankaragücü ve Bodrumspor’u 2.ligden birinci lige, Bodrumspor ve Kocaelispor’u 1.ligden süper lige taşıyan hocadır. Doğru bir tercih olacağı kanısındayım.
İsmet Taşdemir veya İlhan Palutu istiyoruz.
Taraftar Kürt İsmet diyor bakalım yönetim ne diyecek. Hep birlikte göreceğiz.
Arkadaş ne diye adamın etnik kimliğini sürekli vurguluyorsunuz. Anladık milliyetçisin de bu ülkede KÜRT SORUNU DEĞİL PKK SORUNU var. İsmet de bu ülkenin bir vatandaşıdır. Biz tribünde Kürtlere değil pkk yavşaklarına bağırıyoruz. Kaldı ki TEKSAS liderlerinden Mehmet Güzelsöz Diyarbakır’lıdır. Senin de bunu bildiğini biliyorum.Çünkü uzun zamandır bu sayfalardasın.
Başbuğumun bir sözü var TÜRK KÜRT KARDEŞTİR, İNKAR EDEN KALLEŞTİR.
Bu sözü TEKSAS tribünü çok iyi bilir ve ona göre tavrını ortaya koyar. Bu tribün IRKÇI DEĞİL MİLLİYETÇİDİR.
SAYGILAR.
Bir diğer haberde Türk Kürt kardeştir bölücüler kalleştir diye yorum yapmış bir insanım. Sence burada etnik köken üzerinden bir ayrışım yapmaya mı çalışıyorum? O zaman Türk İsmet diyelim bir anlamı kalmasın hiçbir şeyin. Asıl senin yaptığın birleştiricilik adı altında Türklük haricindeki bütün etnik kökenlerin üzerini çizmek oluyor.
Türk de Kürt de Laz da Çerkes de kardeştir sen de faşistsin yorumundan bu anlaşılıyor.
Niye geldi ki zaten.Ne oynattığı futbol ile bir yerlere gelmişti.Adı geçenlerin arasından en olmazıydı.
Kesinlikle ilk tercih İsmet Taşdemir olmalı
Bravo yönetim.Görünen köy kılavuz istemez derler.Takım.kapasitesinin çok altında kötü futbol.oynuyordu.Teknik ve taktik eksiklikleri çok barizdi.Yinede taraftar olarak Tahsin beye teşekkür ederiz.
Evet taraftar olarak, haftaya Arnavutköy maçını taraftarla birlikte tribünden izleyecekmiş kendisi.
Şenol Güneş kesinlikle bu yönetimle neler yapar düşünemiyorum
Şenol Güneş ikinci ligde mücadele veren takımlarla uğraşmaz. Onun gözük yükseklerde. Avrupa’da…
Muhammed in morali bozuk gibiydi, Tahsin hoca bu kadronun hocası değil maalesef, ısıran saldıran bir ekip ama taktik ?
Muhammed in morali bozuk olur tabi.Kulupte ondan çok kazanan çıkarsa bozulur.
Geçen sene oynamadığı maçın parasını almamıştı. İnsan nankör olmamalı
İlhan ve Muhammet, ele başları olarak hocayı yedi. Geçen hafta ikisi birden hadtayız ayaiına yatmış ve Trabzon’a gitmemişlerdi. Nugün de sahada oldukları süre boyunca kıllarını bile kıpırdatmadılar. Ama Allah büyük. Bu sene son seneleri. Seneye Yeni Bosnaspor veya Nazilli Belediye’ye anca giderler. Hadi bakem. Anca gidersiniz.
Kenarda Sedatı gördüm, gören varmı… Yoksa yanılıyor muyum??
Yapı dedik derin devlet dedik şakaya gelmez dedik bak ne oldu şimdi. Böyle yerler hocanın başını işte. Ayağını denk alacak herkes. Pazartesi günü hoca açıklanır, bu takımı bilen, yumruğunu masaya vuracak kurt bir hoca gelecek.
Ne kötümser, neye hizmet ettiğiniz belli olmayan kötü niyetli adamlarsınız. Adamlar ağır hastalıktan çıkmış yine de fedakarca oynamaya çalışıyorlar. Halil ne diyor sene başımdan beri Muhammed beni arıyor burada olmalısın diyordu diyor, keza Soner ‘de buraya gelmemizdeki etkenlerden biri Muhammed ‘di diyor konuşurken onure ediyor. Her şeyin altında bir şey arayan bu kötü niyetli zihniyetler yüzünden bu hallere düştük zaten. Bir huzur verin, veremiyorsanız da bari ses etmeyin, suyu bulandırmayın!
Kuzu hocayı gönderdik şimdi kurt hoca geliyor. Asıl şimdi ısıracak timsah!
aldığım en güzel haber bay bay tahsin
Başkanım bu kararını tebrik ediyorum ve bunu taçlandırmak için ismi tartışılmayacak bir hoca getirmeni bekliyorum…
Getir Kürt İsmet’i bak rahatına. 3 atar 5 atar 10 puan farkla şampiyon oluruz sezon sonu.
Sonunda be sonunda. Tuz kokmuştu artık tribünden taraftarla birlikte izler Arnavutköy maçını. Güle güle.
Gözün aydın… Gelecek hocayı aradın mı sen bu arada gel diye? Mustafa Er boşta; taktik Hikmet boşta mesela camiayı bilenlerden. Ara birini hemen gelsin.
Sen rahat ol koçum biz bu takımın derin devletiyiz. O iş bizde.
O kadar derin ki buralarda pantolonun üstünden boş boş konuşup tatmin oluyorsun :)) Şimdi sen ve sen gibiler olmasaydı amatöre düşmüştük mazallah desene.. 🙂 Boğulma derinlerde çık arada temiz hava al. Tuz kokladın kaç zamandır, deniz kenarından uzak dur bi zaman; malum iyot kokar…
Öpt kib bye 🙂
Ben de aynı şeyi senin için düşünüyordum. Kafayı bozmuşsun Mustafa Er ile Hikmet Karaman ile. Bursaspor’un stajyer hocalara ihtiyacı yok, masaya yumruğunu vuracak komutan bir hocaya ihtiyacı var.
Ertuğrul sağlam olmaz kendini hiç geliştirmedi. Tahsin Tam gibi bir durum olur aman ha. Çok daha vizyonu geniş aktif kendini her daim geliştiren ve taktik anlayışı yüksek bir hoca şart. Oyuncu ilişkileri iyi ve otoriter de olmalı.
Hiç gelmemeliydi.
Hayırlı olsun
Hikmet Karaman
ayrıca mersin’e somaspor bile evinde 8 attı. şu kadro ile baskı kuramıyor oyunu okuyamıyor oyuncuları hazırlayamıyorsan hocalık nerede ortaya çıkacak… millet yokluk içinde senin eline muazzam kadro zamanında verilmiş hiçbir hücum planın yok oyuncuları kendi mevkileri dışında oynatmak bugüne dek sana ne kazandırdı kocaman bir hiç. rakiplerin bize karşı bilendiklerini çocuk bile biliyor mesele senin kilidi açacak stratejilerin neler oyunculara etkin nedir hocalık farkı burada başlar. mesele bahane bulmaksa diğer takımlar ne yapsın?
Ohhh iyi olmuş. Her takımın 7-8 tane attığı mersine sadece iki tane atmak resmen saçmalık
devre arası gönderirler demiştim bilemedim.iyi sabrettik yine de.şimdi düzgün bir hoca lazım.oyuncuların yüzlerinden belliydi mutsuz oldukları
Kesinlikte, hatta devre arasına kalmadan Aliağa maçı sonu gönderilmeliydi. Basiretsiz futbol, başka bir şey yok. Rezalet!
Kim gelirse gelsin aynı şeyleri yaşarız istikrar denen bişey aklımızda olmadığı sürece süperlig zor hakkımızda hayırlısı
yerinde karar. mikser diyenler iyi dinlesin batallaya bile iki beraberlikte yol verdik unutmayın bunu en azından yenilmiyordu adam. tahsin tam iyi bir bursalı ve iyi bir karakter kimsenin şüphesi yok ama futbol aklı başka şey. bakın musa oyuna girdi 2 gol geldi. elinde musa var sakat değilse neden oynamaz. idris furat net santrafor değil kanatlarda etkili hala bunu anlamadı. bu kadar yeni transferi birden sahaya sürmek de yanlıştı. lider bitiren kadroya yavaş yavaş adapte edersin ki uyum sağlansın. alpereni sağ bekte oynattı dersini aldı. tunahanı çıkarıyor orta alan boşalıyor ısrarla kanata adam alıyor talhayı. kerem geçen hafta hatalı goller yedi bu hafta anılı koysana morali daha yüksek olur onun hem kerem aklını başına alır. sefa tunahan beraber oynattı bir ara da. atak organizasyonlarımız hiç yoktu. kampa transferleri bizim gibi yetiştiren hangi takım var rakiplerin cezalı oyuncuları dolu diyor ki takımlar bize farklı oynuyor eee hocam ona göre hazırlarsın mental ve taktik açıdan onu da ben mi düşüneyim!
Kaleci mevzusu yanılıyorsun. Kalede tek kalecin olur, her hafta değişmez. Kerem sakatlığı durumda anıl bir numara olmuştu. Yine hatalı goller yediği taktır, kereme şans verilirdi. Ama her hafta değişilmez SONRA ikisi de güven eksikliği yaşar.
Batalal yenilgiden sonra gitti.ne iki beraberligi diyon sen ya.
Nihayet gitti çok iyi bir teknik direktör bu gelen 3 teknik adam gibi olmasın yönetim bu sefer hata yapmasın…
Bugün dikkatimi çeken birşeyde, oyuncular golden sonra taraftara gitmedi, 2. gol 3. gol teksas tarafında olmasına rağmen bir huzursuzluk ya da adını koyamadığım birşey vardı. Normalde hep taraftara koşan oyuncular kendi hallerineydi bugun
İlhan ve Muhammet” e dikkat edilmeli
Bir yılımız heba olabilir
Bir sene daha para kazanabilmek için takımı sabote edebilirler çünkü 1. Ligde oynayamazlar
Derin devlet devrede çünkü. Yapıdan aşağı emir gitti Teksas tribününe gitmeyin diye.
Hayırlı neyse o olsun Bursaspor için
Batalllaaaa
Güzel, kalitesi belli hoca gelmeli. Iski tartişilmayacak bir hoca gelmeli artık.Stajer, kendini kanıtlamamış hocalardan bıktık artık.
kim la mesela
Beklemede kal. Pazartesi günü öğreneceksin. Vaktinden önce çiçek açmaz demişler.
Yorumlarda Tahsin hocayı göndertmeyiz diye bağıranları göreyim??
Tahsin hocayı yedirmeyiz. Tahmin Tam’ın askerleriyiz. Ne mutlu Bursasporluyum diyene.
Adana maçını Tahsin hocanla beraber izlersin artık.
Çağırın Ertuğrul Sağlam’ ı gelsin, hem vefa borcumuzu ödeyelim hem de süper lige hazırlık yapalım, macera aramayalım. Bu takımı rehavetten kurtaracak, disilplinli oynatacak hoca lazım. Kadroya laf yok Halil gibi Soner gibi usta ayaklar da geldi. Rahatlıkla takımı sırtlarlar, takımı pozisyona sokarlar üstelik karakterli de oyuncular. Hocanın tercihleri sürekli yanlıştı ve hala oturmuş bi oyun düzeni yoktu malasef. Yoksa bu oyunla bu yanlış kadro seçimleriyle ilerleyen maçlarda bizi kevgire çevirirler. Oyuncularımız resmen ağır çekim oynuyor, kondisyon sıfır, baskı pres yok biz bunları tribünden görüyoruz. Başkanı tebrik ediyorum. Tehlikeyi gördü önlemini alıyor. Tebrikler 👋
İlginç bozuk saat bile günde 2 defa doğruyı gösterirmiş. Hep yalama tam yalama dememişsin bu defa
Yine yuhalayıp gönderirsiniz. Bursaspor taraftarı asla iflah olmaz.
aynen öyle yaparız ertğrl hoca moca değil
Seyirci hocayı yolladı şimdi yeni gelen üç dört hafta takımı tanıyacak ondan sonra şampiyonluk gitti bence yanlış oldu hayırlısı
Evet seyirci ve takım birlik olup hocayı yolladı. Şimdi kuzu hocanın yerine kurt hoca geliyor. Takım asıl şimdi ısıracak rakiplerini!
Yanlış olmadı. Sadece geç kalınmış bir değişiklik. Kuzu hoca gitti yerine kurt hoca geliyor beklemede kalın pazartesi günü öğreneceksiniz.
Aha şimdi kınâ yakın klavye sporlulâr
Klavyespor dediğin kişiler bu takımın derin devleti asıl sen o zımparayı doğru yerde kullanmayı öğren bence.
Vallahi oh be diyorum. Haftalardır yazdım bu Tahsin ile olmaz diye. Nihayet sonunda gerçekler ortaya çıktı. Hayırlı olsun BURSASPURUMUZA
Adam gibi takımı dikine oynatacak bir Kürt hoca getir başkan böyle işi bilmiyenleri değil kaç puan ve kaç hafta kaybettik
Kurt la kurt hocaaaa
dikine oynatacak kürt hoca iyi metafor sanırım kurt hoca demek istedin daha önce de klavye azizliğine uğramıştın öyle anımsıyorum
Aynen o.ç klavye
Yok bu klavye azizliği değil renktaşım. Kürt İsmet’in gelmesini istiyor renktaşımız. Ben de kendisinden yanayım. Getir Kürt İsmet’i yaslan arkana.
bu tahsin hocayla kalmamalı oyuncular bursasporun işçisidir hoca istememe lüksleri yoktur bunu ancak taraftar söyler. demem o’ki bazı topçularıda odaya cekicen baskanım bu gün muhammet göl attı sevinmedi bile bana göre takımda lider çoook takımda lider 1 tane olmalı tahsin hoca olayına sevindim.İNŞALLAH ELİNDE ÇANTAYLA GEZEN HOCA GETİRMESSİNİZBURSASPORDA GREV YAPMIS HİKMET KAHRAMAN GİBİ KONGRE ÜYESİ OLARAK İSTEMİYORUM.
Pazartesi’yi bekleyin hoca açıklanacak Pazartesi günü.
İnegöl ün hocası İsmail Güldüren de yakışır Bursaspor a neler yapıyor inegöl de o vasat kadroyla
ERTUĞRUL SAĞLAM GELSİN ŞAMPİYON TAKIMA ŞAMPİYON HOCA LAZIM 💚💚💚💚💚💚V
Fatih Şen geliyor. hayırlı olsun.
Selam çorbacılar.Ertuğrul Sağlam ile Trabzon macindan önce anlasıldı. Yakında açıklanacak. Hayırlı olsun
Yalan.
Derin devlet olarak kaynaklarımız seninle aynı görüşte değil. Kuzu hocanın yerine kurt hoca geliyor. Herkesin seveceği, saygı duyacağı, oyunu okuyan bir hoca geliyor. Pazartesi öğreneceksiniz.
Boş yapma çorbacı M.Er mi kurt hoca? Ertuğrul Sağlam ile 3 hafta önce dost ortaminda beraberdik. Trabzon macindan once teklif gitti zaten.
Tamam senin canın çorba çekmiş bugünkü çorban benden olsun. U’nun üzerindeki noktaları eklemeyi unutmuşum. Kürt hoca demek istemiştim Kürt İsmet yani. 🙂
O yorumu spam olarak işaretleyen kardeşim zahmet olmazsa seviyeli bir şekilde tartışalım seninle burada da sen tartışmak yerine papağan gibi her yorumumun altına aynı cümleleri yazmaktan fazlasına tenezzül edemiyorsun. Kim olduğunu da biliyorum bu arada.
Geç alınmış bir karar.
Devre arası gelmeden yeni hoca ile yapılanma olmalıydı. Tahsin Tam değil yarım bile oturmadı yerine. Transferlerin birkaçı iyi ama 2-3 tane boş transfer var. Aynı ayarda adamlar bizde varken ihtiyaç olan mevkilere daha sağlam transfer yapılmalıydı. Çok iyi bir santrafor şart. Ama öncesinde cesur ve dikine oynatacak ve oyunu okuyabilen bir TD. Lazım. Hadi başkan. Geç te olsa doğrusunu yap….
Şu an Bursaspor takımının tüm ipleri topçuların elinde , oynamayarak trip yaparak sakat numarası ile istendikleri hocayı gönderiyorlar. Yarın öbürgün de primi beğenmezler daha fazla para isterler o zamn ne yapacak bakalım sayın başkanımız.
Bu lige bu hoca gider Ama elindeki malzeme hep kaliteli topçular tahsin Hoca böyle topçuların hocası değil o daha genç daha amatör topçuların hocası onun için tahsin Hoca’yı altyapıyı sorumlu olarak vereceksin daha başarılı olur diye düşünüyorum yerine gelecek hoca şu veya bu olsun bilemiyorum ama Ertuğrul Sağlam her zaman hangi takımın başına gelirse gelsin o takımın başarılı olma yüzdesi %80 %90 dır
Mustafa er ismi geçiyor ,yorumlardan birinde.mustaf erin ne başarısı var Allah aşkına.kaldıramaz buraasporu Mustafa er.yazık olur ,yazık
Yanlış Doğru mac sonu tabelada gözükür iyi yapsaydın işini trabzonda kaybetmeseydin is tenileni aldılar olmadı yapamıyorsun tabela bunu gösteriyor teşekür edip yolu göstercen he bursda görev almış teknik ekip almayın olmuyor yaşananlara bakarsak kovuluyor ligte başarılı olmuş teknik direktör alınsın işi bilen ismet hoca gibi yoksa işe yaramıyor denediniz olmadı
Şenol Güneş, Bursaspor onun yönetiminde tarihinin en iyi futbolunu oynadı.
Maşaallah hoca gidince üç milyon tane hocamız oldu. Artık bizim takımın başında hoca olmasada olur
Büyük ihtimalle hikmet karamanla anlaşıldı camia
Le guen gelsin bize vizyon lazım bırakın şu köylü hocaları!
Şaka gibi maçı 3-0 kazanıyorsun hoca gönderiliyor çok düşündürücü tahsin hocadan önceki Adem ve batalla hocada bu şekilde gönderildi çok yazık adem hoca gelmeseydi sanki batalla ile şampiyon olmayacaktık şimdi Ahmet veya Mehmet hoca gelse ne olacak sanki Tahsin hoca ile şampiyon olmuyacakmıydık..
ERTUĞRUL SAĞLAMI İSTİYORUZ ŞAMPİYON TAKIMA ŞAMPİYON HOCA YAKIŞIR 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
Kimse kusura bakmasın Tahsin hoca bu camianın potansiyelini karşılamıyor gelişi bile hata idi yönetime sesleniyorum lütfen iki senedir bu 3. teknik direktör 3.hakınızı kullandınız 4. Teknik direktörü doğru seçinki bundan sonraki yanlış tercihlerinizin bedelini muhtemelen yönetim siz ödersiniz ..
Oh be çok şükür. Getirin ertuğrul sağlam ömer erdoğan ismet taşdemir ismail kartaldan birini lütfen macera aramayın artık
Arkadaşlar iyi güzel de bu kaçıncı gelip kısa süre kalıp gönderilen hoca. Batalla bok mu vardı da gönderildi? Adam haftalarca takımı namağlup oynattı, şehrin efsanesiydi ama yine yaranamadı. Ondan sonra gelen iki hoca ondan daha kariyerli ve bilgili idi? Şimdi kim gelecek peki? Bakın Ertuğrul, Ömer Erdoğan ya da buna benzer herhangi birinin başarılı olma şansı yok bence. Ben bu tür durumlarda hep oyuncu grubunu sorumlu görüyorum. Gerçekten çok fena ve insafsızlar. Ayrıca bizi bu hale düşüren iki de bir hoca değiştirip gereksiz transferler yapmak ve bunun yarattığı maddi yük değil miydi? Sorarım size bu şimdi profesyonelce mi?
Getirin yılmaz Vural i turubun şovunu görün bu kadro zaten yürüyerek şampiyon olur yeterki birlik sağlansın.
Kulübede bağıran çağıran hoca getirin…
Hikmet Karaman gibi mesela, ya da Yılmaz Vural gibi… Oyuncuların poposuna tekme atmaya çalışırken düşüp kalçasını falan da kırar bu yaşta, mazallah…
İlhan ve Muhammet takım içinde grupçuluk yapıyor çok yakında ortaya çıkar
7 transfer yapıyoruz yine İlhan tepe oynuyor. Ve sahada yürüyor
Anasız , fakatsız. İSMET TAŞDEMİR
Bence yanlos bir karar devre arasına hiç bu hocayla girmicektiniz madem Aliağa maçında herşey belliydi
İsmet Taşdemir
Mustafa Reşit Akçay
Hikmet Karaman