Bursaspor Kulübü itiraz ediyor!

Bursaspor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK) verdiği 1 maçlık seyircisiz oynama cezasına anında itiraz etme kararı aldı.

Yeşil-beyazlı kulübün hukuk ekibi, cezanın ardından acil olarak Tahkim Kurulu’na başvuru sürecini başlattı.
Edinilen bilgilere göre, Bursaspor gün içerisinde resmî itiraz dilekçesini Tahkim Kurulu’na sunacak.

Kulüp yetkilileri, cezanın haksız ve orantısız olduğunu savunarak kararın ivedilikle gözden geçirilmesini talep edecek.

31 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Ulan şu sahaya madde atanlar anında yakalanması lazım. Böle şeye göz yumulmaması lazım. Bursasporumuza zarar verenler stada girme yasağı almalı. Ömrü boyunca! Bursamıza böle taraftar lazım değildir !!!

    27
    1. @16lıNamık yorumuna yanıt olarak

      Tel örgüler kalksın dendi ve yönetimin çabaları ile kalktı. Ne oldu?
      İlk kritik maçta sahaya atladılar,
      Tribün liderleri ve amigolar üçlü cektirmekle olmuyor tribünlere asayiş anlaminda da sahip çıkmalasınız

      15
    2. @16lıNamık yorumuna yanıt olarak

      Yorumuna katılmakla birlikte alkol yüzünden kendini kaybeden düz yolda yürüyemeyen adamları gletada girişte polisin alması gerekirken ne yazık ki göz yumarak stada alıyorlar. Bu tipler taşkınlıkta çıkarırlar, sahaya yabancı madde de atarlar. Kolluk kuvvetlerinin bir an önce kendini bilmeyen adamları stada almamasını rica ediyorum.

      16
    3. @16lıNamık yorumuna yanıt olarak

      Her mac diyoz abi kime ne anlatiyoz rakip korner atsin istemiyom allah carpsin rezil rusva herifler ya etmeyin ulan kufur etmeyinnnn. tespit edin sokmayin sunlari maca ey enes baskan ey emniyet mudurlugumuz allah askina

      17
  2. itiraz etsek ne olucak bu hafta ertelerler bı sonrakı mac verırler.. bız zaten taraftar profılı olarak cezayı hakeden bı takımız o yuzden hıc kızmaya gerek yok.. bu sene mardın yuzde 90 sampıyon olur. bızde play off ta yardır Allah yardır. cok zor işimiz..

    18
    6
  3. Ben, saha “kapatma cezası”nı da anlamıyorum. Birkaç salak yüzünden tüm taraftarı neden cezalandırıyorsun ki! Sen, sahaya gireni, sahaya madde atanı tespit et, cezalandır. Bu ceza çözüm olmayacak, bugüne kadar da olmadı. O salaklar başka maçlarda da sahaya girip, sahaya madde atacak. Bu yüzden, ha bire koskoca camia mı cezalandırılacak?

    17
    1
    1. @1963 yorumuna yanıt olarak

      Bilinmeyen kişiyiyi,bilinmeyen kişilere şikayet etmeyin.Sahaya yabancı madde atanı hemen yetkililere teslim edin.Çok kısa zamanda olumlu sonucu göreceksiniz.

    2. @1963 yorumuna yanıt olarak

      Cezalandırılan camia değil; o birkaç salağı içinde barındırıp aptal tezahüratlar ve küfürlerle gazlayan beyin fakiri büyük(!) tribünümüz… Seyircisiz oynamak demek garanti üç puan kazanmak demek… 10 seneden fazladır büyük(!) tribünümüzün maç kazandırdığını hatırlamıyorum. Ama boş lay lay ve goy goy la 10 larca puan kaybettirdiğini hepimiz gördük… Beyninizi geliştirmeden kibirimizde boğulmaya devam edip rezil ve gülünç durumlara daha da fazla düşeriz…

      7
      1
  4. Sahaya sizlere taraftar demıyorum sızler Bursaspor dusmanısjnız küfür eden sahaya madde atan ve sahaya giren sızler Bursaspor dusmanısjnız sözler yüzünden maça gıdemıyoruz ve bu seyırcıyı de kusturuyorsunuz eskı günlere dönmek için herşey İ yapıyosunuz tebrikler

    15
  5. Paşa selim nerdesin…..kufur trubunun kimyasinda var anliyonuzmu hani diye bos bos konusan enes nerdesin nolucak bu zarar klube

    14
    2
  6. Ben de, sahaya girenlerin, Bursaspor’a zarar vermek isteyen, provokasyon amacı güden, Bursaspor formalı rakip taraftarlar olduğunu savunuyorum. Aksini kim ispat edecek?

    11
    3
  7. yıllar önce taraftarının çıkardığı olaylar nedeniyle UEFA ingiltereye 1 yıl avrupa kupalarından men cezası vermişti. ama ingiltere federasyonu bunu yetersiz bulup ibret-i alem olsun diye bunu 5 yıla çıkarmıştı.

    sürekleri olay çıkaranları korur, yanlışları savunur, sorunları halının altına süpürürsek ne futbolumuz, ne de kulübümüz arpa boyu yol alamaz.

    neymiş sahaya girene orantısız güç kullanılmış, kılmış, yünmüş.
    peki o gün statta ben de vardım, bana neden böyle bir güç kullanılmadı?
    dünyanın hiç bir yerinde sınırsız özgürlük yoktur. örneğin, ahmetin özgürlüğü, mehmetin özgürlük alanına girdiğinde biter.

    kulübe tavsiyem, yanlıştan vazgeçsin.
    bunun yerine tribünlerin eğitimi için projeler geliştirsin.

    11
  8. sahaya atlayanı, yabancı madde atanı bir daha tribüne daha sokmasınlar ama gel görki bizim mal taraftar emniyet o çocuğu buraya getir diyor, böyle taraftarlık olmaz öğrenemedik maalesef

  9. Maç öncesi ara sokaklarda alkol alanlar bu olayları körüklüyor. Maç günleri emniyet sokak aralarında alkol alanlara müdahale etmeli maç günü belli bir saate kadar alkol satışı yasaklanmalı.Birde bu amigolar küfürü sanat sanıyorlar küfür edince elinize ne geçiyor ben bu küfür yüzünden ailece maça gelenlerden utanıyorum.Bu yüzden son maça gitmedim.Cezanında kalkacağını sanmıyorum.

  10. En azından bir sonraki ic saha maçı olan fethiye maçına erteletilmeli itiraz edilerek ki itiraz sonuçlanmadan ceza kesinlesmeyecegi için maras maçında uygulanamaz. Bu yönden itiraz edilmeli. Fethiye maçı zaten pazartesi 3’te her türlü seyirci olmayacak farkeden birsey olmaz.

    1. @... yorumuna yanıt olarak

      Senin gibi zehir taraftarimizda var allah carpsin umut isigi oluyosunuz bunu laf olsun diye yada falga amcli soylemiuom kralsin allah senden razi olsun mantigin otesinde bi yorum cunku sarapci hapcilardan sonra boyle insanlar gormek eyvallah sana

  11. Tamam da başka maçlarda bunun kat kat fazlası oluyor kimsenin sahası kapatılmıyor bize geldimi hemen cezayı kesiyorlar zaten tahkim kurulunun hepsi Kürt bide apo piçi ne küfür ettin hazmedemiyorlar

    3
    3
  12. Bulgaristan ile oynanacak milli maçıda başka şehire alsınlar Ben Bursa’da milli maç oynanmasını istemiyorum Fethiyespor maçını da hafta içi saat 15 e almışlar kim gider bu saatte maça.Birde maça gelen bazı taraftarlar ara sokaklarda alkol alıp maça giriyorlar maçta sahaya yabancı maddemi ararsın ona buna küfürmü ararsın hepsi var.cezada biraz ağır olmuş ama bize ders olsun.

    1. @Cebelli 1963 yorumuna yanıt olarak

      Ben zaten gitmeyeceğim milli maça benim milli duygularım birileri boynuna yahudi üstün hizmet madalyası taktığı gün bitmişti ne millisi ne vatanı kuru kuruya göstermelik millilik

  13. her işte vardır hayır seyircili olsa bizimkiler stres yapabilirdi hiç olmazsa bu maçlık görelim

    1
    1
  14. sahaya atlayan yaş fark etmeksizin 5 10 sene gibi süre ile net giriş yasaği olması lazım çocuk bile atlasa sokan kim ise o olması lazım çok saçma buna ağırcezalar verilsin ne işi var sahada

  15. Benim bu cezaya bakış açım cezanın çok çok büyük olduğudur , Bursaspor 50-100 taraftara oynamıyor ki! bu cezayı bilerek verdiler. Verirsin 30-50.000 para cezası işte bu. Yazıklar olsun PFDK daki ağalara.

  16. Taraftarlar olarak bilinçli olmalıyız sahaya madde atmak ne demek.Camia olarak kenetlenip birlikte inanarak yola çıktık odak noktamız şampiyon olup PTT ligine çıkmak bir sonraki sene gerçek yerimize süper lige çıkmaktır.Uğraşmayalım rakiple onla bunla takımı destekleyelim inanalım Bursasporumuza bu yolda zarar vermeden hedeflerimize odaklanarak başarıya ulaşalım.

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu