Enes Çelik’ten gözdağı!
Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik, olağan Divan Kurulu Toplantısı’nda dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Hüdavendigar Salonu’nda gerçekleşen toplantıda konuşan Çelik şunları dile getirdi:
“Bildiğiniz gibi 2.Lig’te ilk 5 haftayı geride bıraktık ve Bursaspor’umuza yakışır şekilde 5 maçta 5 galibiyetle grubumuzda lider durumdayız. Ziraat Türkiye Kupası’nda iki elemeyi geçerek gruplar yolunda emin adamlarla ilerliyoruz.
Geçen sene olduğu gibi bu sene de yeni transfer ettiğimiz 11 futbolcu kardeşimizin ve geçen seneden kadromuzda bulunan tüm futbolcularımızın peşinat ve bugüne kadarki prim ödemelerini yönetim kurulu olarak eksiksiz yerine getirmiş bulunmaktayız. İlave olarak kendi dönemimizden yaklaşık SGK ve vergi borcumuz bulunmamakla birlikte geçmiş dönemlere ait 165 milyon TL’lik vergi borcumuzun 130 milyon TL’sini de kapatmış bulunmaktayız.
Mali ve sportif anlamda yönetim kurulu olarak üzerimize düşeni yaparken kulübümüzün gelecek yıllarını da düşünerek “TEMA 16″ Projemizi hayata geçirdik. Hafriyatın yarısını bitirdik. inşaat tüm hızıyla devam ediyor. Bu noktada divan, sicil: denetim kurulu başkanlarımızdan ve yönetim kurulu üyelerimizden irtifak hakkı süresi boyunca yapılacak pesin kiralamalarla ilgili bilgi alabilirsiniz.
Diğer yandan forma göğüs sponsor bulamamıza karşılık kol, şort, sırt ve metro istasyonları isim haklarıyla ilgili kulübümüze ciddi girdiler sağladık. Bu girdilerin yanında yanındayım” hesabımıza tamamı hibe olmak kaydıyla destekler toplamaya devam ettik. Huzurlarınızda gerek forma gerek destekler noktasında Bursaspor’umuzun yanında olan
sponsorlarımıza şükranlarımı sunuyorum.
Zorlu ekonomik koşullarda tüm bu alanlarda mücadele ederken maalesef özellikle teknik heyetimiz ve futbolcu kardeşlerimizle ilgili kesinlikle iyi niyetli olmadığını düşündüğüm ve asil amacı Bursaspor’a ve camiamıza zarar vermek olan, özellikle sosyal medya üzerinden sistematik saldırılara da şahit
olduk.
Tarih şu an Bursasporluların mücadelesini ve bu mücadelenin karşısında duranları yazıyor ve kaydediyor. Buradan bir kez daha seslenmek istiyorum; Çatlasanız da patlasanız da takımımızın ait olduğu Süper Lig’e gelmesini ve orada görülecek olan hesaplarımızı görmemizi engelleyemeyeceksiniz.”






Başkanın bu sözünün altına imzamı atarım bu cümleye eklenecek bir cümle yoktur.
“Buradan bir kez daha seslenmek istiyorum; Çatlasanız da patlasanız da takımımızın ait olduğu Süper Lig’e gelmesini ve orada görülecek olan hesaplarımızı görmemizi engelleyemeyeceksiniz.”
Ağzına sağlık Başkanım. İt ürür kervan yürür. Bursasporum yürüyecek Allah ın izni ile.
Bence sosyal medyaya bu kadar takılmamak kazım.
Birkaç ergen ve birkaç boş krovakatör bizim modumuzu düşürmemelidir.
Kentin %95’i arkanızda.
Siz yolunuza devam edin.
Herşey çok güzel olacak.
Tünelin ucunda Avrupa görünüyor.
Çakıl taşlarına takılmamak gerekiyor.
you tube yayınlanan trivelaspor yayınını
izleyen
takımı eleştiriyor.
bilmeyenler izlesin,
orada yorum yapanı tanıyın, boş beleş bir adam.
İki yorumcu da boş.
Hakkı’yı yerden yere vuruyor bir tanesi
Yav trivelayı neden eleştirdin ki şimdi? Ne alaka? Gayet güzel yorum yapıyorlar. Tutarlı açıklamaları. Kötüleyecek bi lafları yok.
Sevgili Bursasporlular sosyal medya da derken başkan buralardan ismi cismi belli olmayanları kastetmiyor bayağı ismi adı sanı belli bu işi sanki meslek edinmişleri dile getiriyor her dönem bu türler var hatta maçta dahi takım galip iken veriyor veriştiriyor en son kovaladım bende Bursaspor sevgisini egolarına yenik düşürüyorlar Allah aşkına bu başkan bu yönetim var iken ben ne hoca ya ne futbolcuya hiç birşey demem çünki kafam o kadar rahat ki şu anki takımın koşu kalitesi çok iyi takım içi arkadaşlık takımdaşlık süper takım çok iyi çalıştı ve bu takım bu lig de iddialı takımlar hepsi yeniden kuruluyor onun için gerçek güçler kaliteler 6 . Haftadan sonra daha iyi olur bakın başkan gerekeni yapar rahat olun takımda yetersizlik var ise gerekeni yapacak kişiler var bizler coşkuyla sevgiyle maçlara gelelim kombine alalım forma alalım üye olalım keyfine bakın
BU BAŞKANIN YANINDA OLMAYAN BEN BURSASPORLUYUM DEMESİN
Bağırmana gerek yok. Sakin.
sn. başkan, sistematik şekilde saldıranların bursaspor, futbol, liderlik, hoca ve oyuncularla bir derdi yok.
aslında bunların asıl hedefi ve sindiremedikleri siz ve sizin dünya görüşünüzdür.
başarılı olduğunuzu görüyorlar ama bunu açık, açık söyleyemedikleri için başta batalla ismi üzerinden adem hoca, transferler, taktik, tuktik, sistem, oyun ve skor konularını kaşıyorlar.
bence bu açıklamalara hiç gerek.
siz bildiğiniz yoldan şaşmayın, ve aynen devam edin.
unutmayın, destekçilerinizin sayısı, köstekçilerden çok daha fazla ve kararlı.
bırakın istedikleri kadar kötüyü çağırsınlar.
bırakın istedikleri kadar kaos ve kargaşa istesinler.
sonuçta iyiler ve doğrular her zaman kazanır, kötüler kaybeder.
Ali ay silsin borcunu
Silmiyo beyaa. Sildirceklee vaa mı?
Sayın Başkan
Forma göğüs sponsorluğu
İşini çözmemiz lazım bence
1 maç bedeli 1 milyon tl olmak üzere
Her maçı 30 firmaya satabiliriz yada
4-5 maç birden talep eden firmalara da
4-5 maç da verebiliriz, 5-6 sponsor firma ile bu iş çözülür bence göğüs boş kalmamalı
Doğru söylüyon Şiptar. Maç başı forma satmak güzel fikirmiş bak. Benim hiç aklıma gelmediydi. O zaman ilk bi milyonu sen ateşle bakalım amk. Yıllardır burda herkese fikir veriyon, tereciye tere satıyon, ama kimseye çay ısmarlamışlığın yok. Hadi şu Isparta maçında formanın önüne Şiptar yazıp çıkalım. Var mısın? Hemen verem iban no’yu, gönder bi milyonu, ondan sonra istediğin gibi konuş Şiptar.
Aklın yolu bir. Her maç bir OSB veya SİAD alsa bu iş olur. Bakın göreceksiniz kupada gruplara kalalım fb veya gs çıksın, tek maça 5 milyon veren çıkar. Rahmetli Yazıcı Türk Telekom’ a 2.5 milyon euroya vermedi zamanında Şampiyonlar Ligi’ne sponsorsuz çıktı, kimse gocunmadı bile. Kendince haklıydı cimboma 10 milyon, Trabzonspor’a 4 milyon, Şampiyon Bursaspo’ra 2.5 milyon olmaz demişti. Ama rest çeksen de bu ülkede kimse seni duymuyor.
Sayın başkan sevgi ve saygılar sunuyorum
Başkan söyle şu hocaya kalede Anıl olsun. Kale tecrübe ister. Genç kaleciler iddiasız takımlarda veya alt liglerde pişer.
Senin gözdağına kurban olurum BAŞKANIMM
Faydası olacak eleştiriler tamam…Ancak laf olsun beri gelsinlere hayır
Şampiyon başkan yazıcıdan sonra adam gibi bi başkan geldi. Değerini bilin. Fazla .avlamayın
başkanımızın güneş gözlüklü fotoğrafını kullanın lütfen, özledik 😎
Nokta
adı süper olan lige döndüğümüz ilk maçta, takım sahaya çıkarken şehrin bütün hoparlörlerinden cendere çalsın başkanım..
bursaspor şampiyon oldugunda yanımdaki arkadaş heyva heyva demeye basladı sevinirken o akşam gurbetten memleketim mudanyaya gelmiştim sonra sordum arkadaşa niye öyle dedin diye basladı saymaya, 1 kovanlarına çomak soktuk.2 fenerbahçe şampiyonluguna iddaada para yatıran en yüz kişi sayarım bunlar büyük paralar.3, 3 ezilmişlerin saltanatına son verdik.4 bursada olupta bursasporlu görünen gazeteci brokrat vs vs.şimdi intikam almak için bursaspora ne baskanlar gelicek bursasporu harcıyacaklar dedi şimdi bu saydıklarım oldumu OLDU ali ay ne yaptı yani gelen baskanlar rahmetliden sonra takımı düşürdü…..ŞİMDİ BUNLARI UNUTUP ENES BAŞKANA ÇELME TAKMAYA ÇALIŞAN KİM VARSA ALLAH HEPİNİZİN BELASINI TEZ GÜNDE VERSİN ÇEKE ÇEKE ÖLÜN.baskanım siz yolunuza devam edin cevap vermişiniz zaten çatlasanda patlasanızda süper lige çıkıcaz dmişin inşallah çatlarlar.kimseye bakma sen bursa arkanda.gurbette daha iyi anlaşılıyor BURSANIN BURSASPORUN harika oldugu taraftarın harika oldugu eee baskanım kulakları tıkıyarak ugrasanlara ytola devam.ALLAH SENİ UTANDIRMASIN.ALLAH BURSAMI BURSASPORUMU TARAFTARIMI KORUSUN.AMİN ECMAİN.
Bu yazdıklarının hepsi safsata