Ömer Erdoğan: Kendimi Bursaspor’da hayal ediyorum
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Bursa Uluslararası Spor Festivali kapsamında Bursaspor’un şampiyon kaptanı ve teknik direktör Ömer Erdoğan’ın konuşmacı olduğu söyleşi programı gençlerden büyük ilgi gördü.

Bursa Valiliği ve Bursa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bursa Kent Konseyi ve Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü iş birliğinde düzenlenen Bursa Uluslararası Spor Festivali, birçok branştaki müsabaka ve turnuvalarla devam ediyor. Festival kapsamında düzenlenen ve birbirinden önemli isimlerin katıldığı ‘Festival Söyleşileri’nin son konuğu ise, Bursaspor’un şampiyon kaptanı ve teknik direktör Ömer Erdoğan oldu.
Moderatörlüğünü Mutlu Ulusoy’un üstlendiği Bursa Uludağ Üniversitesi’ndeki programa, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yıldız, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Gökay Azak ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Festivalin düzenlenmesinde emeği geçen başta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey olmak üzere herkese teşekkür eden Ömer Erdoğan, Başkan Bozbey’in Bursaspor’u ve sporu her zaman desteklediğine şahit olduğunu söyledi. Festivalin 17 ilçede düzenlenmesinin ve yabancı ülkelerden de konukların olmasının önemine değinen Erdoğan, herkesin en az bir spor dalıyla uğraşmasını tavsiye etti. Bursaspor’da geçirdiği 7 yılı ve 2010 yılındaki Türkiye Süper Lig şampiyonluğu sürecini anlatan Erdoğan, kötü günlerin ardından Bursaspor’un tekrar çıkışa geçmesini de değerlendirdi. Kendisine hangi takımı tuttuğu sorulduğunda verdiği cevabı da açıklayan Erdoğan, “Eğer bir takım çalıştırıyorsam onunla birlikte Bursaspor. Eğer takım çalıştırmıyorsam sadece Bursaspor’u tutuyorum. Bu sene takımda ve şehirde tekrar ayaklanma, dirilme söz konusu. Başta Enes Çelik ve Mustafa Bozbey olmak üzere şehirde inanılmaz bir sahiplenme ve güven ortamı oluştu. Taraftar olarak takımımıza ve yönetime güveniyoruz. İnşallah Bursaspor en kısa zamanda layık olduğu Süper Lig’e çıkacaktır. Benim de en büyük hayallerimden birisi Bursaspor’da teknik direktör olarak görev almak. Bir gün gerçekleşeceğine de inanıyorum. Muhteşem Bursaspor taraftarıyla maçları izlerken bazen yedek kulübesinde kendimi hayal ediyorum. O anlarda çok heyecanlanıyorum. Herkes gibi bende bu camiayı en iyi yerlere taşımak isterim” dedi.
Sürdürdüğü çalışmalar hakkında da bilgi veren Erdoğan, spor kariyeri, unutamadığı anıları, deneyimleri ve Türk futbolunun geleceği hakkındaki düşüncelerini gençlerle paylaştı. Programın sonunda Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yıldız ve Daire Başkanı Gökay Azak tarafından günün anısına Ömer Erdoğan’a plaket takdim edildi.
Büyük kaptan Ömer Erdoğan.
Umarım Bursaspor’un başında seni görebiliriz.
Olacaksa eğer doğru zamanda olmalı.
Bursspor sevgisi lig falan dinlemez.
Bak Ertuğrul Ersoy..
Bosta idin .3 ligte niye gelmedin..Tabisuperligten asagi inmezsiniz degil mi.
doğru söz ne denir. Kaptanı severiz ama Bursaspor’un ligi olmaz. Ömer Erdoğan önce kendini kanıtlasın
Zorlu yolları kimle gectiysek. Zirvede de o kişiler olmalı.Cefasini çeken, sefasını sürsün..
Zorlu yolu Batajayla geçtikte ne oldu takım içinden 4 futbolcu Efsaneyi harcadı sonradan gelenler kaymağını yiyor farkında değilmisin bırakın amca dayı yandaşlıkla takıma hoca olan kondisyoneri adam hala orda burda kostaomunu yu anlatıyor
Ömer Erdoğan da kaymak yemek istiyor zaten, onu dedik..
İYİ KONUŞMUŞ AMA HOCAMIZDAN MEMNUNUZ İNŞALLAH SÜPER LİGE KADAR TAŞIYACAKTIR BİZİ
Forumda bağırmak yasak!
Angara kardeş takım düşmek üzere.
Önümüzdeki sezon bizim guruba düşerse, güzel maçlar bekliyor bizleri
adem caglayanı begenmeyenler batallayı begeniyor
40 yaş üstünün stada girişi yasaklansın
Hem Bursaspor’u hem Nilufer Belediyespor’u şampiyon yapmış efsaneye bu yorum yakışmaz.
Adem Hoca ile devam edilsin.
Kondisyoner hocanın neyini beyendin ne meziyetini gördün hocandan memnunsun kan değişikliği yapıldı 2 maç takım hareketlendi sonra ne yaptık şansa 2 maç kazanıldı karşıyaka içimizden geçti sizin gibi sonradan Teksaslı olanlardan bıktık kondisyoner hocan ÖMER ERDOĞAN IN Bavulunu bile taşıyamaz
Gözlerinden öperim renktaşım. Zaten doğruları söyleyen dokuz köyden KOVULUR muş.
Bende iki maç felakete yakın bir Bursaspor vardı ortada, SONRA Batalla zamanındaki futboldan biraz da kötü futbol oynandı.( Toplamı altımızda olan takımlara karşı)Üstelik Karıyaka’ya bile mağlup derken ,rezil rüsva olduk. Toplumuna bakamıyor bizim taraftar. Batalla hedefe oynayan takımlara tek Kütahya yenildi. (Bir sözcük vardır yenemiyorsan yenilmeyeceksin)Onuda görenler gördü, Kütahya sportmenlik dışında haykırı harakeler üzerini bir galibiyet almış oldu.
Önümüzdeki sezon herşey Belli olur..ilk 5 maç çok önem taşıyor.
Batall’ nın başarasını kolay kolay hickimse geçemez.
Adam futbol analistliği,kondisyoner,td yardımıcısı ve td görevlerinde bulunmuş.bu saydıklarımızı bir arada bulunduran hoca sayısı ülkede 1-2 tanedir anca.adem hoca ne yaptığını bilen,ona göre oyun kurup,oyuncu yerleştiren biri.azcık futbol bilgiliniz olsa adem hoca’yı eleştirmeyi bırak,”aman hocsm takımda kal” dersiniz.size m.bakkal,h.karaman gibi hocalar lazım.futbol dışında her şeyi konuşun siz.
Ya bı git ne abicim zor durumda gelmezsin süper lige çıkınca geleyim diyorsun ayip
Kusura bakma kaptan en kotu gunumuzde arayıp takımın başına geleydin .superlige çıkınca bende gelirim Bursa’ya .
Kaptanın Bursasporluluğu sorgulanamaz.
Bursaspor’a çok şeyler kattı.
Gerçek Bursaspor’lu
Kaptanı hep bu kulüpte istemişimdir. Bu sene olmaz belki ama seneye ve sonraki senelerde mutlaka hocamız olmalı
Kurnazlık yapma !..
İyi günde herkes gelmek ister zaten
Senin farkın ne ?..
Çağırdılarda HAYIR mı dedi.Bu ne kendini bilmezlik.Hoş Bursaspor bu durumlara düştüyse sorumluları hep bu zihniyet
İyi Bursaspor lu, ..
42bin taraftarı gördü her maç..
Her taraftarda lisanslı forma çeşit çeşit..
Formanin her noktası reklam, sponsor..
Güçlü bir başkan…
Sonra keşke benim olsaa…
İkinci lige düşünce bize gelmeyip eskişehire gittiğin günü kimse unutmadı . Şimdi takım yükselmeye başlayınca ortaya cıkmayın lütfen. Şu an takımın başında hoca da var. Böyle açıklamalar kulube zarar verir
bursasporda hayal etme algı yaratma ne demiştin teklifinizi kabul etmiyorum süper lig çalıstırcam demiştin tamam şampiyon kadrodaydın sag ol ama parada kazandın helal ama bursaspordan uzak dur git dedigin gibi süper lig çalıstır
Ömer Erdoğanı çok severim büyük kaptandır ancak hoca olarak bu takımın başına gelip birşeyler katacak kalitede bi antrenör kesinlikle değil umarım yollarımız teknik direktör olarak kesişmez
Bursaspor artık deneme tahtası değil o eskide kaldı kendini kanıtla kaptan sonra gel… her gittiğin yerde başarısız oldun…
Bence tam zamanıydı
Adem Çağlayana teşekkür edilip
Ömer Erdoğan ile yola devam
Edilmeliydi, bu durum Adem hoca ve
Ekibine sezon boyunca baskı olarak
Döner Adem hoca her kötü gidişatta
İstifaya davet edilecektir
Zengin adam görünce üstüne atlayan kadınlar varya hani şu Gold digger dediklerimiz
heh işte bu kadar
Sivassporu küme düşme potasına soktun gittin şimdi futboldan anlayan biri gibi sağda solda konuşuyorsun. 11 maçta 5 puan toplamış hâlâ da istifa ediyorum diyemeyen bir adam.
Gecenlerde canli oturumda Enbiya topal omer kaptanı tarif ederek bir şeyler ima etti ama açıklık getirmedi konu neydi acaba tam olarak
konu bütçe açıkları ve hisselerdeki keskin düşüş ha bir de ömer erdoğanın ömre bedel siyah mekik gözlükleri.
adem çağlayan gelmesi sonrasıydı o açıklama.sohbeti dinlemeyenler eksilemiş.
eyüpspor’u alalım altyapı oyuncuları oynasın sadece
ömer de hoca olsun
Ömer kardeşim biz başta PABLO,KAPTANIMIZ olarak seni olmak üzere İGLESAS dahil şampiyon kadrodaki tüm oyuncuları,kulüp çalışanalrını unutmadık ve unutmayız.
Ancak hocalık için daha çoook çabalamanız ,rüşdünüzü ispat etmenizi bekliyor,başarılı olmanız için dua ediyorum.Siz başarılı olduğunuzda biz BURSASPOR da hoca olmasanız dahi sevinir,gurur duyarız kardeşim.