Batalla da şaşırdı
Teknik direktörülük kariyerine Nilüfer FK’da başkayan Bursaspor’un Arjantinli çalıştırıcısı Pablo Martin Batalla’nın iki kulüp arasındaki anlaşmaya verdiği tepki merak ediliyordu.

Bursaspor Başkanı Enes Çelik ise yaptığı açıklamada, “Hocamız da şaşırdı. Beklemiyordu. Düzenleyeceği basın toplantısında kendi görüşlerini belirtecektir.” dedi.
Umarim yakin zamanda butun liglerde BURSASPOR takimlari cok yakinda olur. Yavas yavas geliyoruz Turkiye’de futbolu adam edecegiz. En basta egitim ve planlama, sevgi, saygi ve guvenilir adalet.
Işte… yazık olan… yıkılan Atatürk stadımız.
Keşke yilmasaydı..
Aynen.. CR7 40 yaşına girdi hala 90 dakka oynuyor!!
her yorumda futbolcularımızı kötüleyerek morallarinin bozulmasına sebebiyet veren dangalak tayfadan cidden sıkıldık
Enes kardeşim… nereden biliyorsun kötü yorumlar yapanlar, buraya giren PKK torunları olamaz mı yani.
Benim şahsi düşüncem kötü yorum yapanlar Bursaspor taraftarı olamaz.
TFF 3.Ligte yabancı futbolcu oynatılamaz Erhan kardeşim
Pablo Batalla ve ailesinin tüm bireyleri 4 yıldan beri T.C. Nüfus kağıdı taşıyan Türk vatandaşıdır Adil Abicim. Pablo Hoca isterse oynar. Hem de nası oynar biliyon mu, of of of off.