İşte Ümit Şengül’den ligde kalmanın şifresi!

Bursaspor Teknik Direktörü Ümit Şengül kısa vadedeki hedefi açıkladı… Deneyimli çalıştırıcı, “Serik Belediyespor ve Kırşehir maçlarından da 3’er puan kazandığımızda toplamda aldığımız 9 puan bizi hedefte tutacak” dedi.

Adıyaman FK’yı deplasmanda 3-0 mağlup ederek 16 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşayan Bursaspor’da Teknik Direktör Ümit Şengül, ilk hedeflerinin Serik Belediyespor ve Kırşehir maçlarını da kazanmak olduğunu söyledi. OLAY’a özel açıklamalarda bulunan deneyimli çalıştırıcı, bu maçlardan alınacak galibiyetle birlikte 9 puanının kendilerini hedefte tutacağını kaydetti.

9 PUAN HEDEFTE TUTACAK

ŞEHRE HAREKET GELECEK

Pazar günü Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu’nda oynayacakları Serik Belediyespor karşılaşmasının kendileri için final niteliğinde olduğunun altını çizen ve bu maçı kazanarak şehri havaya sokmak istediklerini kayededen Ümit Şengül, “Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Oyuncularımızın isteği ve arzusu üst düzeyde. Pazar günü Serik Belediyespor’u da yenerek şehrimize bir hareket getirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Taraftarımızı stada bekliyoruz

Bursaspor Teknik Direktörü Ümit Şengül, yeşil beyazlı taraftarlara çağrıda bulunarak pazar günkü Serik Belediyespor maçında büyük destek beklediklerini söyledi. Futbolcuların, taraftarın desteğiyle daha yüksek tempoda oynadıklarını kaydeden tecrübeli teknik adam, “Taraftarlarımızdan da beklentimiz büyük. Pazar günü final niteliğinde bir maç olacak. Taraftarlarımızı stadyuma bekliyoruz. Bu maçta ciddi manada desteğe ihtiyacımız var. Oyuncularımız, taraftarımızın da desteğiyle, daha yüksek tempoda oynayacaklardır” dedi.

20 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Keşke Serik ve Kırşehir’i arka arkaya yenebilsek kim Bursaspor’lu olur da Bursaspor’un kazanmasını istemez? Bizler sadece gerçekleri söylüyoruz orada Erokspor Vanspor Diyarbakır Trabzon Afyon Kırklareli vs var 17 maçta 1 galibiyet Adıyaman sonuncu takıma karşı yani biz adın gibi Ümitli değiliz ve bu kadar borç varken yılbaşında faizler ile 3-4 milyar TL olacak yük ile 4’cü kümede ne şansımız var Ümitlenelimmi bu külübü hortumlatanlar adına?

    27
    3
    1. @Manyastik yorumuna yanıt olarak

      Diger haberde kuvvetli devlet filan atip tutmustun benim yorumuma,simdi faizler vs vs.yurtdisindan yaptiriyorlar faizleri degil mi ? Hadi git simdi wc ye

      4
      1
  2. Hiç olmazsa prestij için seri galibiyetler gelsin, rakipler tam dişine göre şimdi, bas geç sonu ne olur bilinmez bu yolun.

    13
    1
  3. Hoca sen böyle iç sahada bile forvetsiz 2-3 kesici ön liberoyla oynarsan yine hiç bir şey olmaz bu takımdan. Bir de çift forvet diye bir şey var hocam iç sahada uygula korkma. Iyileşen Hasan Sabri bu takıma güç getirir ama sen bunu ne zaman fark edersin bilmem.

    9
    1
  4. Ümit Hoca 9 puan değil, 28 puan alırsak ligde kalırız diyordun.

    Boşa ümitlenme ve gerçeklerle yüzleş, bizleri de ümitlendirme gereksiz yere.

    9
    2
  5. Helal olsun hocam….Zafer inananlarındır…Gazı kaçmış taraftar bize lazım değil…Gerçek Bursaspor sevdalıları ile yola devam…

    6
    5
  6. Hiç bozmayın gençler böyle devam gas kesmeyinnn gençleride 6-7 senelik mukaveleyle bonservis vs sözleşme imzalanıp transfer durumlarında %25 payda eklensin bağlansın takıma

    1
    3
  7. Lütfen şu abuk yorum yapanları açıklamayın bu. adamlar bozguncu kulübün bunlara değil tesfik edenlere oyuncuları destekleyenlere ihtiyacı var

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu