Erkan Kamat: Bu durumu kınıyorum

Bursaspor’da Divan Kurulu Toplantısı, Yüzüncü Yıl Atatürk Sütaş Stadyumu’nda gerçekleştirilirken Bursaspor’un eski başkanı Erkan Kamat, tüzükle ilgili önemli kararların alınacağı Divan Kurulu Toplantısı’na katılımın az olması nedeniyle, “Bu durumu kınıyorum” dedi.

Eski Başkanlardan Kamat, “Bursaspor camiasında herkes her şeyi söylüyor. Ama maalesef kenetlenemiyoruz. Birbirimize olan kucaklayıcı davranışımızı bu çatı altında gerçekleştiremiyoruz. O yüzden söz almak istedim.

Divan Kurulu, Bursaspor’un kanunu…

Hazırlanan tüzükte en ufak bir hata dahi yapılmaması lazım. Tüzükle ilgili önemli kararlar alacağız ama burada çok az sayıdayız. Bu durumu kınıyorum” dedi.

Erkan Kamat ayrıca, “Bursaspor’la şampiyonluk yaşadık, 3 yıl Avrupa kupalarına katıldık. Kulüp müdürümüz Osman Nuri Biçer’di. Bu kulübün ondan helallik alması lazım” ifadelerini kullandı.

Erkan Kamat son olarak, “1981 yılından bu yana kulübün içinde vakit geçirdim. Benim için hassas bir durum. Ailem kadar önemsediğim bir durum. Bursa’nın en önemli yeridir Bursaspor

Bu şehrin en önemli markasından bahsediyoruz. Bundan sonra bu kulübe daha çok önem ve ilgi gösterelim” şeklinde konuştu.

9 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bu divan toplantısına az kişi geleceği belliydi. Bunun nedenlerinden bahsetmeliydi Erkan Kamat. Kınamanın faydası yok.

    14
    2
  2. Sende vasifsizin önde gidenisin coknisler yapmis gibi anlatma bursaspora zararı olanların arasında seninde ismin var nemalanarak yıllarca karşılığını aldiniz zaten birak bos maval okumayı

    10
    6
  3. Tabi unutmuştuk seni çok kına bedeva
    Kınayan kınayan Sadet’te geldi
    Bari Benden 200 forma de’de
    Baba Yiğitliğin Görelim

    9
    5
  4. Yorum yazan hepinize siz böyle insanları eleştirirseniz daha çok bu takım Recep Günay gibilerine kalır. Sizin gibiler yalnız eleştirirsiniz takıma faydanız yok. İnsanlarıda Bursaspor dan soğutursunuz. Başkanda bulamazsınız bu takıma.

    8
    3
  5. Erkan Kamat çok dogru söylemiş
    Arkadaşlar neden adamın birleşelim
    Bir araya gelelim, Bursasporun
    gelecegi için kafa patlatalım sözüne
    Karşı çıkıp Ali akman gibi boş
    Muhabbetler peşindesiniz onun
    Zamanındaki takım Ali akman gitmeseydi muhtemelen playoff oynayacaktı
    Hem de gençlerle sıfır transferle
    Sonra ki sene de destek bulamayinca
    Birakti zaten Bursaspor sizin sürekli
    İndanlara tukaka yapacaginiz oyun
    Alaniniz degil, bu şehir 4 milyonluk
    Bursalıların takımı tùm Bursaya
    Takimlarina sahip çikmasi gerektigi
    Bilincini aşilayamazsak zaten bir
    arpa boyu yol alamayiz

  6. 6-yil önceki yönetimlerin sonucu Bursa sporumuz bu hale düşürülmüştür Tabiki kimse sahiplenmez.Bursaspiru bu hale getiren eski yönetimler gelsin kurtarsın

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu