Puan farkı 10 oldu!
Nesine 3. Lig'in 22. haftası geride kalırken Bursaspor'un sahasında oynadığı maçta Silifke Belediyespor ile berabere kalınca puan farkı 10'a yükseldi.

Ligde zirvede yer alan Bursaspor‘un ardından ikinci sırada bulunan Karşıyaka dün sahasında Düzce Cam Düzcespor‘a 2-0 mağlup olmuş ve 41 puanda kalan Karşıyaka‘nın ardından Düzcespor puanını 40‘a yükseltmişti.
Bugün oynanan maçlarda ise Kuşadasıspor deplasmanında kazanan Belediye Kütahyaspor ise 41 puana yükseldi.
Bu sonuçların ardından lig ikincisi rakipleri ile puan farkını 12’ye çıkartma şansını yakalayamayan Bursaspor 51 puana yükselerek Karşıyaka ve Belediye Kütahyaspor ile 10 puanlık farkı yakalamış oldu.
önümüzdeki sene daha iyi olur. bu lige bu kadar çok takılmayın.
bu tazgel bu takımda nasıl oynuyor aklım almıyor batalla yeter artık tazgeli görmek istemiyoruz
Boş yapmışsın bilader tazgel en iyi adamlarımızdan biri nerenle izliyon sen
Avucumuzdaki puanları verdik. Batalla futbolcu olsaydı maç bizimdi. Sırf antrenör olduğu maç gitti. Acı ama gerçek.
germe kendinide milletide bir hafta daha atlattik ve arti 1 pusn one gecerek allah askina abartmayin bazi şeyleri bu haftayi karlı kapatan biziz
Taraftar sakın olsun bi maç kazanınca süper ligde 2.kez şampiyon olacağız pablonun 2.heykeli diyip bir maç kazanamayinca Batalla istifa bu takım seneye 2.ligde kümeye düşer demek hiçbiri mantıklı değil bu takım objektik olarak bakarsak seneye bu kadroyla play off oynar sezon sonu 6 tane ilk 11e 2 tane yedeğe doğru transferlerle orada da şampiyon oluruz
Çıkabilecek miyiz bu ligden? Daha 9 hafta var ve futbolcularımızin pili bitmiş gibi oynuyorlar. Haftaya Kütahya deplasmanında da yenilirsek sen gör ozaman şenliği..allahtan karşıyaka çuvalladı da puan farkı daha da kapanmadı!
Kütahya karşıyakadan faha iyi. Hala katrşıyaka muhabbeti var. Karsiyaka bu hafta bizi yener. Acı ama gercek.
Türkçe dersin boş mi geçti ? İmla yazım hatası doluu
Boş ver Bursa Spor için kaygılanma kitap okumak iyidir.

Tamam tatmin edici bir oyun oynamıyoruz ama güle oynaya çıkacağız ilk devre de devrenin yarısından sonra puan farkı acmistik önümüzdeki haftadan sonra daha da kolay fikstürü giriyoruz. En geç 4 hafta kala matematiksel olarak biter bu iş.
Seneye kadro baya değişmesi lazım bu takım ikinci ligde Play offa zor girer. Ligin üst sıralarında yer alan takımlara üstünlük kurtulamadı buds biraz teknik ekibin zayıflığı.
Trol olmayın , Oo harika bir tespit
Teknik ekip uzmanı olarak işe başla…
Kraldan çok kralcı olmayın…
Batalla Bursapor hocasıdır ve efsanedir nokta

Biraz gerçekçi ve objektif olum. Batalla futbolcu ve kişilik olarak başımızın tacı. Bir gerçekte bu takım bu ligin üstünde kuruldu. Ama oynanan futbol ve üst takımlara karşı alınan skorlar hiç tatmin edici değil lider olduğun durumda. Gelicek olarak futbol tatmin edici iyi değil. Ayrıca bana cvp vericeksen doğru dürüst cvp yaz trol, kral biraz iki cümle futboldan anlayarak yazki tartışalım ve birbirimizi fikirlerine saygı duyalım ve başka açılardan bakmış oluruz.
Hala teknik ekip zayıf diyenler büyük ihtimal siyaset trolü,Batalla yı gönderemediler ya , teknik ekip zayıf diyenlerin derdi Bursaspor değil
Trol falan değilim. Bu takım bu ligin çok üstünde kuruldu tamam her maç galip gelinmez ama ilk altı’ya oynayan takımlara karşıda evinde galip gel veya iyi oyun göster.Sezon başından beri oynanan oyun iyi değil.
Net Trolsun
yalan atma . ! Malum ben bilmem, güçlü olan dediği doğrudur diye düşünüyorsun ve Güçlünun yanında saf tutmak işine geliyor.
Ben bu sitede net 15 sene varım. Öyle herşeyi bilmiş gibi ön yargılı yaklaşma bir tavsiye.
simdi bu durumda şuda var silifke ile arandaki puan farkina bi bak sana gelenler ekstra ap ayri idmanla motive geliyorlar silifke haftaya gider Kırşehir’e yenilirler şaşırma bizi esas zorlayan olay bu sana gelenlerin maclara ekstra motive bilenmis sekilde gelmesine ragmen 51 puanla lideriz…oynanan oyun pek ic acici degil ama sana gelen rakiplerin oynadigi oyunlarda rezil rusva tek olarak karsiyaka takimini ayiririm hepsi alayi rezil rusva
Katılıyorum. O hep öyle, oldu hakemlerde ekstra motive oluyor onun için golü buldun mu ikiyide bulman lazım rakibin direncini erken kırmak şart. Haftaya çok kritik 1p bile iyidir
Sen hangi maçı izledin. Takım tek kale oynadı. Tazgel kendini yedirirse, gölü de yeriz. .
Hata defansa önem vermeyip öne çıkan futbolcularda kabahat.!
Sen ne diyorsun be biz bir mac degil.her maci soyluyoruz 2. 3. 4.5. Burada.kimi yemdin hee 40bin taraftarin onunde sadece bizi rezil etti bu takim bizde sadece iyi bir mudafa var gol. Yemedigimizden buradayiz bu lig bitmis eger takim harika.olsaydi seneye bile kimbine bitmisti
Herseyi bosverin baskan bizi birakma insallah seneye iyi takim oluruz
Tek kale tamam. Kaç net pozisyon var? Rakipin tek pozisyonu gol oluyorsa sende tek gol atıyorsan bu geçerli not değil. Yine üst takımlar karşı bir maç yine pozisyon yaratmakta zorlanmalar
Doğru dürüst Orta yapan yok..tek İlhan Deppe ile olmaz. Topu takım arkadaşına göndermek futbolcu demektir. Öle havalara şutları bende çekerim.
12 olcana…10 oldu.
Tazgel ayakta duramayınca.. defansda dikkat etmezse, hata üstüne hata yaparsan. Normal
ozeti izle elleriyle itliyo silifke in yogurdu tazgeli net faul hakem yedi gözünün önündeki pozisyonu bu bir….ikinciside don o pozisyonun en basina rakibin ayagina direk yavas bir şekilde pasi kim atmış ona bak aga sen tazgeli gommeyin hemen cocuk kac tane bindirme yapti kac tane orta kesmeye calisti kalecikeri hic sektirmedi ve her topu defans kesti
Kardeşim.. bende tazgel gibi orta keserim .. futbolcu demek topu takım arkadaşıma göndermek… öle havalara bende göderrim. Burda Objektif yorum yapıyorum. Maksatım kimseyi kötülemek değil. Tazgel öne çıkıyor, zor geri dönüyor. Maçı komple izle görürsün. Bizim yerli futbolcularımız defans yapamıyor.. Tüm takım ileri çıkarsa işte böle kontralar yersin. Suç hakemde olsada tazgel acemice ve geç kaldığı için o pozisyona düşmüş oldu ve karşı takıma gol şansı doğdu. Kardeşim ben futbolun içinden geliyorum. Avrupa patentli. Türkiye’de maalesef futbol oynanmıyor.. bunu kabullenmek zorundasın.
Bizim ligler yere yatma lavukar ligi olmuş. Hep sahtekarlık peşinde bizim millet
Skor seviciler , iyi gün taraftarları yine buralarda . Bakın tekrar ediyorum biz 3.ligdeyiz ( eskiye göre 4.lig ) burda muhteşem oyun değil puan ve puanlar önemli. Hala namağlubuz ve 10 puan fark var . Önümüzdeki haftayı da kazasız atlatırsak fikstürümüz büraz daha rahatlıyor. Bu sene bu ligden kurtuluyoruz inşallah. Önümüzdeki sene de 6-7 transferle ( özellikle forvet transferi) 2.ligden de çıkarız
Güçlü sevici olma adil ol !
Battala hata yapsın da eleştirelim diye bekleyen TAYFA GELMİŞ ….
BİR BİTMEDİNİZ YA !
Bu cevap ne alaka ? Batalla nerden çıktı ? Yorum yapmak için yorum yapmayın
Hücum bölgesindeki futbolcuların alayını gönderin !
Yigitali ve Hamza ilk defa bu kadar kötüydü. Furkan Ozyapi orta alanda gayet etkiliydi bu yüzden çıkması bence hataydı. Nazarlık olsun. İniş çıkış hep olacaktır. Yenilmeden devam ediyoruz. Ksk nin yenilgisi bence takim üzerinde rehavet yaratti. Fakat taraftar olarak da ilk defa bu kadar ruhsuzduk atkı açmaya bile üşenen bir grup vardı. Orucun etkisi diyelim. Netice olarak avantajı arttırdık.
hamza kötü olma nedeni onunde aşırı formsuz bir ilhan depe in olmasiydi
Ne bir taktik var,ne bir oyun var kimin ne yaptığı belli değil her zaman söylüyorum ve söyleyeceğim istediginiz kadar ekdileyin yorum yapın Batalla hoca falan değil normal amatörde bile başarıli olamaz.
Bir trol daha gelmiş Batalla’ ya laf söylüyor!
Şaka gibi
Fikstüre baktığınızda ilk 5 birbiriyle oynarken zor periyotu biz bu hafta Kütahya maçı ile bitiriyoruz. 66 puana ulaştığımızda bu iş bitecektir. Bu ligi Karşıyaka 4. bitirir. Kütahya Düzce olur sıralama.