Ne yapmaya çalışılıyor?

Galatasaray’ın Volkan Şen aşkı bitmek bilmiyor. Sarı-Kırmızılılar, başarılı oyuncuyu kadrosuna katmak için sürekli olarak teklifini artırdı. Tam başkan İbrahim Yazıcı ikna edilecekken, Ertuğrul Sağlam’ın, “Volkan’la aramızdaki sorunları çözdük. Son kez söylüyorum, bu oyuncuyla yollarımızı kesinlikle ayırmayacağız” açıklamasıyla birlikte umutlar tükenme noktasına gelmişti. Ancak dün Bursaspor 2. Başkanı Hasan Özkıyıcı, Radyospor’da Özgür Sancar’ın programına katılarak, bu transferle ilgili her an bir gelişme yaşanabileceğini ifade etti.  

Özkıyıcı, “Her an her şey değişebilir. Karşılıklı menfaatlerde, asgari müştereklerde buluştuğumuz zaman değişik şeyler olabilir. Volkan iyi bir futbolcu. Biz onunla devam etmek istiyoruz ancak karşılıklı görüşmelerde değişiklikler olabilir, bunlar şekillenebilir” dedi. Sorun ödeme planında

Sarı-Kırmızılılar’la Bursaspor’un Volkan için 4 milyon Euro bonservis bedelinde anlaştığı iddia edildi. G.saray, bu paranın 1 milyon Euro’sunu peşin, kalanını da 500 bin Euro’luk 6 aylık taksitlerle ödemeyi önerdi. Yazıcı ise 2 milyon Euro’yu peşin, 500’er bin Euro’yu da 4 aylık taksitler halinde istiyor. Görüşmelerin sürdüğü, tarafların her an anlaşabilecekleri öğrenildi. Fanatik

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu