Mestan Aytaç ile görüşecek
Bursaspor'daki geleceği belirsiz olan Aytaç Kara'nın önümüzdeki hafta Başkan Mesut Mestan ile biraraya gelerek bir görüşme yapacağı öğrenildi.

Vatani görevini tamamlayan tecrübeli futbolcunun alacaklarına karşılık bonservisini isteyeceği belirtildi. Bursaspor’dan yaklaşık 2 milyon 400 bin TL alacağı bulunan Aytaç, bu süreç içersinde kulübe ihtarname çekmeyen ender isimlerden biri olmuştu. Deneyimli orta saha oyuncusunun Spor Toto Süper Lig’den birçok talibi bulunuyor.
Aslın da ptt de savaşan diri topçular lazım aytaç da bunlardan biri ama 1- 1.5 filan teklif gelirse satılması iyi olur ptt kaşarlarını almamız gerekiyo
Adamın hakettiği maaşını bile ödememişiniz bee arkadaş,
Zaten 3 MİLYON TL bedele anlaştı diye biliyorum.
Şimdi maaşını ödeyip bonservis getir desek maksimum 500-600 BİN EURO
Bonservis bedeli gelir bu oyuncudan, o sebeple eğer yarın o bir gün problem olmucaksa
Ona göre sağlam bir FESİH SÖZLEŞMESİ yapılmalı, karşılıklı anlaşıp helalleşip yollar ayrılmalı.
şu adamı görunce hep malatya eskı takımı dıye hırs yapıp son dakıkada penaltı kaçırışı gözumun önune gelıyor.
Niye eksilemisler arkadaşlar anlamadım. O penaltı girse ligdeydik
Bunun saçma saban kaçırdığı penaltı yüzünden düsmemizde rol oynadı
Ulan Ali adamların hakettiği paraları ödeme sonra ligte kalmayı bekle.ali herşeyin içine ettin.
Hayır anlamak çok zor devre arası transfer yapılmamasının nedeni oyuncuların paralarını ödemek. Bu yönetim hangi oyuncunun parasını ödemiş Allah aşkına açıklasın.
Adam gibi adam arayi bu skilde bulun hayirlisi neyse o olsun