İşte Bursaspor’un final haftaları!
2. Lig Kırmızı Grup’ta Menemen FK’yı 3-1 mağlup eden, takipçilerinin de puan kaybetmesiyle grupta önemli bir avantajı cebine koyan Bursaspor, ligin kalan bölümünde puan farkını açmayı amaçlıyor.

Bitime 9 maç kala en yakın rakipleri Kahramanmaraş İstiklalspor’un 3, Mardin 1969’un ise 5 puan önünde zirvede tek başına yer alan Timsah’ı kritik maçlar bekliyor.
İKİ ÖNEMLİ DEPLASMAN
Yeşil beyazlılar, 26. hafta maçında cumartesi günü saat 15.30’da, Muşspor deplasmanından beraberlikle ayrılan 68 Aksaray Belediyespor’u Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadyumu’nda ağırlayacak. Timsah, Aksaray karşılaşmasının ardından ise çok kritik iki deplasman maçına çıkacak. Önce Muşspor deplasmanına gidecek olan Bursaspor, sonrasında ise Kahramanmaraş İstiklalspor ile yine deplasmanda kozlarını paylaşacak.
AKLIMIZIN UCUNDAN GEÇMİYOR
Ligin boyunun kısaldığı dönemde her galibiyetin büyük önem taşıdığı 2. Lig Kırmızı Grup’ta puan avantajını artırarak devam ettirmek isteyen Mustafa Er’in öğrencileri, kalan haftalarda hata yapmayı aklının ucundan bile geçirmiyor. Kritik süreçte önemli maçlar oynayacak yeşil beyazlıların alacağı sonuçlar merak edilirken, Başkan Enes Çelik ve Bursaspor camiası, takımın istenen sonuçları alarak adını Trendyol 1.Lig’e yazdıracağına inanıyor.
İŞTE KALAN MAÇLAR
BURSASPOR (57)
68 Aksaray
Muşspor (D)
K.Maraş İstiklal (D)
Gebzespor
Fethiyespor (D)
Mardin 1969
Ankara Demir (D)
Somaspor
Aliağa FK (D)
K.MARAŞ İSTİKLAL (54)
Menemen FK
68 Aksaray (D)
Bursaspor
Muşspor (D)
Gebzespor (D)
Fethiyespor
Mardin 1969 (D)
Ankara Demir
Somaspor (D)
MARDİN (52)
Adanaspor
Isparta 32 (D)
Kırklarelispor
Menemen FK (D)
68 Aksaray
Bursaspor (D)
K.Maraş İstiklal
Gebzespor (D)
Fethiyespor
ALİAĞA FK (50)
1461 Trabzon
Yeni Mersin (H)
Arnavutköy Bld.
Adanaspor (D)
Isparta 32
Kırklarelispor (D)
Menemen FK
68 Aksaray Bld. (D)
Bursaspor
MUŞSPOR (50)
Y.Malatya (H)
Bursaspor
1461 Trabzon (D)
K.Maraş İstiklal
Yeni Mersin (H)
Gebzespor
Arnavutköy Bld.
Fethiyespor (D)
Adanaspor






En iyi fikstür Muş ta. 9 puanı garanti
fikstür çok fena, tribünde hiçbir topçunun moralini bozmadan takımı desteklemek lazım. herkese ihtiyaç var
Muşspor (D)
K.Maraş İstiklal (D)
Gebzespor
Burası belileyecek
En kötü bu 3 maçtan 7 puan çıkmalı
3+1+3
Muş ve maraştan alınacak 1er puan yeterli, 4 puan iyi sonuç ki galibiyeti maraştan olursa ballı lokma, 6 puan şampiyon derim.