GS Taraftarından Tepki

Galatasaray taraftarları bu fiyata twitter üzerinden tepki gösterdi.

"Bursa-Galatasaray maçını tribünden izleme karşılığında Sneijder'in bonservisini teklif ettik üstüne Selcuk'u da istediler anlaşmaya yakınız." "800 TL bilet mi olurmuş.

Bu kafayla Bursaspor 1 sene içinde Barcelona'dan zengin olur."

"800 TL bilet parası isteyen Bursaspor'a birisi hatırlatsın, bu ülkede bu paraya futbolcu bonservis bedeli ödeniyor."

"Bursaspor'un bilet konusundaki bu tavrı Galatasaray ve taraftarlarından korktuğunun büyük bir göstergesi. Yazıklar olsun."

"Bursaspor deplasman tribünü biletlerini 800 TL olarak belirlemiş. Ne oluyoruz yahu? CL logosundaki 8 yıldızdan biri biz değiliz, bunlar sanki. 800 TL bir işçinin bir aylık maaşı."

 

Bursa Hakimiyet

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu