Bursaspor o transferi mi açıklayacak?
Bu sezon Trendyol 1. Lig’de şampiyonluk hedefiyle yola çıkacak olan Bursaspor'un dördüncü transferini her an açıklaması bekleniyor.

Yeşil-beyazlıların uzun süredir görüşme halinde olduğu genç yetenek Hüseyin Maldar’la büyük ölçüde anlaşıldı.
Juergen Elitim, Toral Bayramov ve Amine Boutrah’ı kadrosuna katan yeşil-beyazlılar, ilk yerli transferini de gerçekleştirmiş olacak.
Eyüpspor’da forma giyen Hüseyin Maldar sağ bekte görev yapıyor.
19 yaşındaki futbolcu geçen sezonu Pendikspor’da kiralık olarak geçirmiş ve gösterdiği performansla göz doldurmuştu.






sağlam bir golcü alınmazsa hata olur bence. tabelayı değiştirip maç alacak adam belirleyicidir hep. önceki 1. lig şampiyonlarında mutlaka iyi santrafor vardır. skor gücüne bakarsak ikinci ligde dahi çüft haneli rakamları yakalayamamış santraforlarımız var. yabancı bir santrafor şart. 10 numara bile tayfun iyi durumda ise acil değil. iyi 6 numara ve halilin yerine dinamik bir kanat skor gücü yüksek lazım.
O kadar boş bir kadro kuruluyor ki kalecin yok stoperin yok forvetin yok eyvah eyvah
Al bi’ çok bilmiş daha.
Bi’ bitmediniz mk.
Atan ve tutanın iyi değilse sonuç her zaman hüsrandır.
Ya hakikaten bende sıkıldım artık haberlerden. Sürekli yazılıp duruyor şu futbolcu ertelendi, başka futbolcu rakam yükseltti hepsi tırı vırı. Tamam evet kolay değil transfer yapmak iyi adam alınması için ugrasiliyor ama taraftarı da düşünmek lazım herkes transfer haberi bekliyor. İnsanları bu kadar bekletmeyin takim topbaşı yapacak hala o gelecek bu iptal oldu va yazılıyor. Ya bi santrfor alınmadı hala bıktık sağbek sol bek okumaktan. Açıklayın artık şu transferleri attırin imzaları herkes rahatlasın artık.
Sırf senin merakını giderecekler diye çöpten adamla mı anlaşacaklar az otur bekle
Geçen sene kampa tam kadro girdik de ne oldu. Bir sürü çöp adam alındi. Aceleye gerek yok. Sakin.
Forvet alınmasa cok işe yaramaz bunlar sokorer oyuncun yokmu cok ıyı oyun boş caba tabiki yaşayarak orenme secildiğine göre bekle gör o zaman
Rahmetullah varken Maldar neymil be yaa. Boşuna para
Golcü alınmazsa hata olur
Pingel gibi Fernandao gibi mususi gibi boğa tipi bir santrafor alınması lazım hem stoper lerle boğusacak hem gol atacak.