Ertuğrul Ersoy: Bayrağımıza ve ülkemize bağlı bir camiayız
Bursaspor'un takım kaptanlarından Ertuğrul Ersoy 2-1 kazanılan Eskişehirspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Bursaspor’un deneyimli oyuncusu, Eskişehirspor ile oynanan dostluk maçının ardından açıklamalarda bulundu. 6 yıl aradan sonra yeniden yeşil beyazlı forma ile sahaya çıkmanın kendisi için çok özel olduğunu vurgulayan Ertuğrul Ersoy “Öncelikle, 6 yıl aranın ardından sizlerin arasında bulunmak beni çok mutlu ediyor. Buradaki herkes bana çok tanıdık, çok yakın geliyor. Tabiri caizse insanın evi gibisi yok. Bu sözlerle başlamak istiyorum. Maça gelecek olursak, Türkiye’de herhangi bir konuyla alakalı bir takımın tribününden bir farkındalık yaratmak istiyorsanız bunun için doğru adres Bursaspor’dur ve Teksas tribünleridir. Bugün de bir diğer büyük camia olan Eskişehirspor’la birlikte ülkemizde yaşanan orman yangınlarına hem bir farkındalık oluşturmak hem de karınca kararınca bir destek vermek için bir araya geldik. İki takım da sahada dostane bir mücadele gösterdi. Umarım ülkemizde böyle felaketler bir daha yaşanmaz. En büyük arzumuz bu. Biz Bursaspor Kulübü olarak, ülkesine ve bayrağına bağlı bir camia olarak her zaman ülkemizin yanında olacağız. Bugün de bu farkındalık için bizlere destek veren büyük taraftarımıza çok teşekkür ediyorum.
Maça gelecek olursak, sezon öncesinde bizim için ciddi bir sınav oldu. Hem performans olarak hem de skor olarak iyi bir oyun ortaya koyduk. İçeride biz memnunuz ama tabii ki daha da iyi olması gerekiyor. Her geçen gün oyunumuz gelişecek. Daha az gol yiyen, hatta belki de gol yemeyen bir takım haline geleceğiz. Savunmayı daha iyi yapacağız, hücumu daha iyi yapacağız. Takımıma güveniyorum. Umarım yolun sonu herkesin beklentisi olan şampiyonluk olacak ve o kupa Bursa’ya gelecek. Ardından da bakacağız, bakalım bizi neler bekliyor.
Kariyerimde çok kritik goller atmak nasip oldu bana. Gaziantep’teyken de, burada Bursa’da oynarken de çok önemli maçlarda böyle kritik anlarda gollerim vardı. Bir Konya maçı vardı, hatırlarsınız. Böyle enteresan, dönüm noktası olan anlarda gollerim oldu ama bugünün bana hissettirdiği şey hepsinden farklıydı. Tabiri caizse yuvama döndüm. Evet, camia ve taraftar beni kabul etti ama benim de burada olduğumu göstermem lazımdı. O da bana bugün attığım golle nasip oldu. Çok mutluyum. Taraftarlarımıza selam olsun. Bizlere inansınlar, bizlere güvensinler. Bugün yaşadığım duygunun tarifi yoktu, benim için hiçbir karşılığı yok. Bu yüzden çok mutluyum.
Aynı doğrultuda kaptanımız Muhammet abinin de golle başlaması çok sevindiriciydi. O da çok güzel bir liderlik örneği gösteriyor. Onu önceden de tanıyordum ama takıma katıldığımdan beri hedefe odaklanmış durumda. Bugün onun da golle başlaması adına çok mutluyum. Soyunma odasında da beraber konuştuk. Dedim ki: “Muhammet abim, bir hikâye yazmak istesem bu hikâyeye böyle bir başlangıç yazardım.” Hem onun adına hem kendi adıma çok keyifli oldu. Umarım daha güzel günler bizi bekliyor. Bütün takım arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Artık asıl hedefimiz başlıyor. Isınma turları bitti.






Yuvana hoş geldin evlat .
Bu arada şunu belirtmek istiyorum. Maç sonu es es tribünleri hem kendi takımını hem bizi ayrı ayrı çağırıp alkışladı ama biz bunu yapmadık , şimdi diceksiniz ki maç başı çağırdık evet çağırdık ama maç sonu da alkışlamak yakışırdı bize , es es’e başarılar dilerim , 2 takımında hedefi kupa , inşallah süper ligde tekrar rakip oluruz
Teksas çok kötüydü, stad dışında bıçaklanan taraftarlar, stad içinde kavgalar derken, müptezeller yüzünden tribün bile yapılamıyor
Senin Bursa ve Bursaspor aşkından kuşkumuz yok
Sen gençliğimin, büyük parçası
Sen gençliğimin, anlamı
Biz neler neler, yaşadık beraber
Şampiyonluklar güzel günler