Enes Çelik’ten dikkat çeken açıklama!
Bursaspor’da Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Somaspor karşılaşmasının ardından verilen cezalar, camiada büyük bir dayanışmayı da beraberinde getirdi.

Yeşil-beyazlı kulübe Türkiye’nin dört bir yanından bağış desteği sağlandığını Başkan Enes Çelik açıkladı.
Başkan Enes Çelik, mali asbaşkan ile yapıtğı görüşmede, verilen cezalara karşılık olarak kulüp hesaplarına çok sayıda bağışın ulaştığını ifade etti. Çelik, yaşanan bu sürecin Bursaspor camiasının birlik ve beraberliğini bir kez daha ortaya koyduğunu vurgulayarak, destek veren herkese teşekkür etti.
Başkan Çelik‘in açıklaması;
Az önce kulübümüzün mali asbaşkanı ile görüştüm. TFF’den verilen ceza ile ilgili, kulübümüz hesaplarına Türkiye’nin dört bir yanından binlerce bağış geldiğini gördüm.
Bazen dil susar, yürek konuşur.
İyi ki varsınız.
Hepinizden Allah razı olsun.— Enes Çelik (@EnsCelik16) December 23, 2025






BÜYÜK BAŞKANIM CENK TOSUN İLE İRFANCAN KAHVECİ KADRO DIŞI sezon sonuna kadar yatacaklarına bizde oynasınlar.
Cenk’i geç irfancan gelsin
Çok büyüksün Bursaspor’um çok!
Destek olan herkesten Allah razı olsun.