Enes Çelik “Oyuncularımıza hem vurup hem de küfür ettiler!”
Bursaspor Başkanı Enes Çelik, Sıfır TV'ye konuk olurken Menemen FK maçında saha içinde yaşanan olayları dile getirdi.

Başkan Enes Çelik: Ben Hocamızın Menemen maçından sonraki açıklamalarını o gün izleyemedim. Menemen Başkanı kendisine saygı duyuyorum o gece bana söyledi ben de bakıp ona döneceğimi söyledim ama daha bakıp dönemeden Menemen’in açıklamasını gördüm.
Sonrasında da Hocamızla ve oyuncu kardeşlerimizle görüştüm. Bize karşı tüm takımların ekstra motivasyonla oynaması normal ama yedek kulübesine ikili mücadelelerden sonra küfürler olmuş, Futbolcularımıza Halil‘e, Rahmetullah‘a ki onu ben bizzat gördüm pozisyon dışında tekme dirsek vesaire ve küfürler edilmiş.
Bunun maç içerisinde olan agresiflikle bir alakası yok.
Bir de pozisyondan sonra yerde olan oyuncumuza kalk diye bağırmalar… Ne gerek var… Hem dirsek atıyorsun, hem vuruyorsun, hem küfür ediyorsun, hem de kalk diyorsun…” dedi.





