Sağlam’dan transfer açıklaması

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulundu.

 

Transfere değinen Sağlam, orta sahaya, hücum hattına ve savunmaya takviye düşündüklerini söyledi. Sağlam, geçen sezon başında yapılan transferlerden sadece Tagoe'nin bekleneni veremediğini ifade etti.

 

Sezon olarak başarılı bir performans gösterdiklerini belirten Sağlam, "Borçları kapatıyoruz, yarışmacı oluyoruz ve kadroyu gençleştiriyoruz. Bu çok kolay bir olay değil. Önümüzdeki sezonların başarılı olacak takımının temellerini attık" ifadesini kullandı. Avrupa'da hedeflerinin olduğunu sözlerine ekleyen Sağlam, "Avrupa'daki tecrübelerimizi artık başarıya çevirmenin zamanı geldi. Gelecek sezonki ilk hedefimiz Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak olacak" ifadesini kullandı.

 

"7-8 FUTBOLCUYLA YOLLAR AYRILACAK"

Gelecek sezon 22-23 kişilik bir kadroyla çalışacaklarını sözlerine ekleyen genç teknik adam, 7-8 futbolcunun takımdan ayrılacağını belirtti. Sağlam, bir defans, bir orta alan ve birde hucüma yönelik olmak üzere toplam 3 futbolcu transferi düşündüklerini dile getirdi.

 

Kaptan Ömer Erdoğan'ın bir sene daha oynamak ve futbolu Bursaspor'da bırakmak istediğini söyleyen Sağlam, "Bu davranış beni çok mutlu etti" dedi. Sağlam, İbrahim Yazıcı ile görüşeceklerini ve Ömer'in takımda kalması için bir sorun olmadığını ifade etti.

 

Kaynak:DHA

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu