Bursaspor önce Amed sonra Sivas’la oynayacak

Bursaspor'un ertelenen iki maçının tarihleri Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklandı. belli oldu.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ili etkileyen deprem afeti nedeniyle ertelenen 24 ve 25. hafta karşılaşmalarının tarihleri Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden açıklandı.

Bursaspor‘un Amed Sportif Faliyetler ile Timsah Arena’da oynayacağı karşılaşma 5 Mart Pazar günü oynanacak.

Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi‘nde oynanacak olan Sivas BelediyesporBursaspor karşılaşmasının ise 15 Mart Çarşamba günü oynanacağı açıklandı.

28 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Taraftarımız mantıklı ve sağduyulu düşünmek zorundadır. Diyarbakır maçında gereksiz bir gerilim şehrimize bütün kötü algıyı odakalar. Akıllı olalım, insan gibi davranıp, insan gibi uğurlayalım. Eskide olan olmuş edilen kavgalar edilmiştir. Artık bu kentinde kendine gelip yeni bir bakış getirmesi şarttır.

    78
    10
    1. @Mehmet yorumuna yanıt olarak

      Onlar gibi davranırsan onlardan farkın kalmaz, artık Bursaspor taraftarı kendine çeki düzen verip kulübümüze zarar veren, yüzbinlerce TL ceza yemesine sebep olan davranışlardan vazgeçmelidir

      4
      3
  2. Bir söz vardır, büyüklük bizde kalsın diye artık bu düşmanlığa biz son verelim büyüklüğümüzü gösterelim.kan davalarıda biter büyükler araya girip bitirir biz kendi büyüklüğü üzü gösterip barış eli uzatalım. Depremden etkilenen bir şehrimiz türkiye nin bir şehri umarım birseyler değişir.

    17
    4
  3. Umarım yaşanan depremlerden sonra ders almışızdır, bütün kulüple iyi geçinmeye bakalım gelene hoşgeldin küfüre son. Ama teröristlerle dost olunmaz.

    15
    6
  4. Beyler ne yapacaz futbolcu mu dovecez terörist miyiz biz . 2008de Ayhan Akmani bile dovmedik . Taraftar gelecek olsa tamam eyw teröriste teröristlik mi yapacaz terörist miyiz biz

  5. Dünyanın birçok ülkesi ve tüm Türkiye deprem bölgesine ve depremzedelere yardım yaparken biz neyin kavgasını yapacağız ? adı üstünde geçmiş ,geçmişte kaldı , ülkemizin bu zor günlerinde mutlaka bizim taraftarımızda üzerine düşen misafir perverliği gösterecektir ,vakit kavga vakti değil birlik olma vaktidir ben şahsen böyle düşünüyorum ,

  6. Arkadaşlar sahamızdaki Amed maçında Diyarbakır’daki depremden dolayı Am-Et’i alkışlayıp bağrımıza mı basıcaz, yoksa ilk maçta onların bize uyguladığı tarifeyi mi uyguluycaz? Lütfen bu ankete görüş ve cevaplarınızı yazın da, ona göre hareket edelim.

    3
    52
    1. @Soru Önergesi yorumuna yanıt olarak

      Bizim gencecik çocuklarımıza yapmadıkları kalmadı o gün.
      Bende hiç unutmayacağım. Sanki o gün bugünkü faciay geliyorum bilgisi vermişti!
      Üstelik Facebook ta etmedikleri küfürler kalmadı Bana ve bursamıza.
      Tek galibiyet bizleri yapılanları telafi eder. Küfür etmeden yuhalama ve ıslıklara boğmak lazım bunları.bunlar akıllanmazlar.

      26
      5
        1. @Muhammed yorumuna yanıt olarak

          Ułan bizim sayfamızda ne 💩 ararsın sen , işte yazdığım tam oturdu. Hayince, Hayinler bu platformda yeri olamaz.
          Benim bir Saniye bile aklıma gelmez .A.M..spor sayfasına girmek . Çünkü A.M. spor gibi ağız anca sizlerde olur!

          2
          1
      1. @Texas yorumuna yanıt olarak

        sen ne müptezel birisin yaa oraya maç yapmaya giden bizim gencecik 18 19 futbolcumuz gidiyor burda senin yaptığın terbiyeszliğin karşılığını orda senin gibi düşünen bir topluluk futbolcularımıza zarar verirse mutlumu olacaksın sende haklısın nasıl olsa sen oraya gitmiyorsun burda da tel örgünün arkasından küfür edersin sonrada delikanlıyım taraftarım diye ortalıkta gezersin bu ülke her savaştan galip çıktı ama bir cehaleti yenemedik yazıklar olsun utanmadan hak edene hak ettği gibi demişsin sizin gibiler yüzünden 81 ilin 79 u bursadan nefret etmeye başladı sanırım bursa olarak gerçekten 79 il bize hak ettiğimiz gibi davranıyor yazık çok yazık insanlıkta ölüyor şairin biri çok güzel söylemiş katı toprakta çiçek açmaz sevgi olmaz diye şanlı armamızı yerlerde süründürüyoruz akabinde insanlığımızda kaybetmeye başladık yazık çok yazık

        10
        3
    2. @Soru Önergesi yorumuna yanıt olarak

      Bakın onların yaptığı çirkeflik onların edepsizliğidir. Biz bize yakışacak şekilde davranılmalı onlar gibi edepsiz mi olacağız yoksa edepli mi olacağız benim düşüncem onlar pkk bayrağı açtılar ya bizde stadı türk bayraklarıyla donatalım derim beşiktaş maçında yapılan koreografi artı bu depremle ilgili slogan söylenmesi gerektiği düşünüyorum lakin tersi yapılırsa kulübe ceza gelecektir onun için kötü tezahürat ve edepsiz sözlere gerek yok boşuna tff ye para kazandırmayalım ayrıca bizim kulübünde ne kadar iyi bir kulüp olduğumuzu göstermiş oluruz

      37
      2
      1. @AKÇAKOCA yorumuna yanıt olarak

        Aynen katılıyorum. Süper olur. Ortada bir deprem olduğu için de stadın baştan aşağı Türk bayraklarıyla donatılması anlamlı olur. Ayrıca bu maçı Diyarbakır’dan izleyecek olan PeKeKE’ci ibidelere de meşaz olur.

        1
        2
    3. @Soru Önergesi yorumuna yanıt olarak

      gün birlik olma günüdür insanların acısı var insanlar annelerini çocuklarını sevdiklerini kaybetmişler bu gün onlar mağdur durumda yarın bir gün bizde o durumda olmayacağımızın garantisi varmı böyle zamanlarda insan gibi insan olanlar amed le yapılan maçta bursaspor un büyüklüğünü göstermelidir acınız acımızdır geçmiş olsun diyarbakır pankartı ve maç esnasında küfür etmemek yapılacak en güzel jesttir düşmanlıktan asla fayda gelmez bu ülkenin başına ne geldiyse salak saçma kinlenme ve düşmanlıktan geldi sen insanlığını unutmaki onlardan bir farkın olsun sanada bir sözüm var sen kuklamısın da birilerinin telkini üzerine hareket edeceksin kendi zekan bireysel düşüncen yok mu senin vicdanın kabül ediyormu ona bakacaksın sadece bu gün için değil hiç bir zaman stadlarda küfür nefret ve kin olmamalı ne ekersen onu biçersin ben şahsım adıma söyleyeyim yarası acısı engelli olana ve güçü olmayana ne bir çocuğa ne bir kadına bu güne kadar ne hakaret etmişimdir nede güç kullanmışımdır bu güne kadar böyle davrandım bundan sonrada böyle davranacağım çünkü ben insanım

      38
      3
      1. @bağımsız yorumuna yanıt olarak

        Evet. O şerefsizleri sahaya çıktıkları anda yuhlamak yerine alkışlayalım ve onları insanlığımızla dövelim. Böyle utandıralım. Ne de olsa deprem geçirdiler. Türkiye’ye karşı hoş olmaz şimdi onlara pislik yapmak. Çünkü şu anda mağdur durumdalar. Haa, 2 sene sonra bitleri kanlanır, gene dötleri falan kalkarsa, ve de biz hâla onlarla aynı ligde isek, o zaman bakarız icabına.

        2
        1
    4. @Soru Önergesi yorumuna yanıt olarak

      Bu durumda kavgamı düşünülür be kardeşim tamam belki alkışlamazsın ama en azından geçmiş olsun deyip birlikte olduğumuzu zor günümüzde hep birlikteyken güzel olduğumuzu tüm Türkiye’ye göstermemiz lazım. Bursa’dan taşkınlık bekleyenlere inat….

      38
      4
    5. @Soru Önergesi yorumuna yanıt olarak

      bence bize yakışanı yapacağız , sadece takımızı destekleyeceğiz büyüklüğümüzü göstereceğiz , aksi durumda Türkiye önünde biz zalim durumuna düşeriz , bırakacağız yaptıklarıyla onlar utansın belki bu durum bir başlangıç olurda takımızı , genç çocuklarımızı oraya gittiklerinde rahat bırakırlar , ama devam ettirirlerse o vakit kendilerine mezar kazsınlar.

      39
      5
      1. @hedef16 yorumuna yanıt olarak

        Aynen benim güzel yürekli kardeşim.

        Anca maç esnasında yuhalayıp ıslıklara boğarak galibiyet telafe Eder i’lk maçta yaptıkları. Seyircileri ile futbolcuları o gün hayin gibi davrandılar bizlere!

        11
        2
  7. Bursaspor camiası ve taraftarımız sağ duyulu olmalıdır.Bursaspor büyük camiadır hangi ligde oynarsa oynasın ve Taraftarımız ve camia Örnek olmalıdır.Onun için Milletimizin bu zor zamanında saygı sevgi içersinde birlik olalım.

  8. Bence herşeyden önce insan olmak gerek amed sporda bizimdir Bursa sporda bizimdir amele demek çok zor bişi değldir Bursa sporda zamanda amed spora yaptı yapacağını gün dostluk günüdür amed spor kabullenmek zor değldir oda bir Türkiye takımdır teröristleştirmek en büyükt teröristliktir bence

    1. @Amed-21 yorumuna yanıt olarak

      E o zaman niye Kürt ismi koydunuz bu kulübe? Amed ne lan? Diyarbakır’ın Kürtçesi. Madem teröristleşmek istemiyodun, ne dikime Amed koydun takımın ismini? Diyarbakırsipor koyamaz mıydın?

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu