Ertuğrul Sağlam “Kalbim hep sizinle”

Yeşil-beyazlıları Süper Lig'de 2009-2010 sezonunda şampiyonluğa taşıyan Ertuğrul Sağlam, Frutti Extra Bursaspor'un EuroCup maçını Tofaş Spor Salonu'nda , başkan Sezer sezgin ile birlikte izledi.

Frutti Extra Bursaspor‘un Cedevita Olimpija maçını Başkan Sezer Sezgin‘le beraber izleyen Bursaspor‘un şampiyon teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda ‘Kalbim her zaman sizinle’ dedi.

Ertuğrul SağlamYeniden çok özel duygular yaşamama vesile olan Başkan Sezer Sezgin başta olmak üzere tüm Frutti Extra Bursaspor Basketbol ailesine teşekkür ediyorum. Tüm teknik ekip ve sporcu kardeşlerime de tebrikler. Kalbim her zaman sizinle.” ifadelerini kullandı.

Bursasporlu taraftarlar, şampiyon teknik adama sevgi gösterisinde bulundu.

10 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. HADİ LEYYNN ORDAN. 1.LİGDEYKEN ÇAĞRILINCA * BEN 1.LİG TAKIMI ÇALIŞTIRMAM SADECE SÜPER LİG TAKIMI ÇALIŞTITIRIM* DEMEDİNMİ. NYE GELMEDİN MADEM ? KALBİ BİZİMLEYMİŞ . PEEHHHH YESİNLER. BURSASPOR SAYESİNDE GAYRİMENKUL ZENGİNİ OLDUN BURSADA. NYE HİÇ BİR TAKIMA GİDEMEDİN, BİZDEN BAŞKA BAŞARINI GÖSTERSENE BİR TANE ?? BİZDEKİ BAŞARIDA SENİN DEĞİL RAHMETLİ YAZICI BAŞKANIN, O SENEKİ TARAFTARIN BÜTÜNLÜĞÜ KENETLENMESİ VE ÖYLE BİR FUTBOLCU TOPLULUĞUNA DENK GELMENDİ. ŞAMPİYONLUKTAN SONRA TRANSFERLERİ SEN YAPTIN IŞIK HIZIYLA İRTİFA KAYBETTİK.

    13
    30
    1. @HERŞEYİM yorumuna yanıt olarak

      Bu ne biliyor musunuz hiçbir şeyden anlamayan Türk insanının futbolda uzman olması. Halbu ki bilse bir teknik direktörün başarı veya başarısızlıkta payının eşit olduğunu, bunun da en az %50 olduğunu. Şimdi demiş ki sadrazam, Ertuğrul Hoca Bursa’dan gidince ne yaptı, peki o gidince Bursaspor ne yaptı. Bazı şehirler, bazı camialar bazı kişilerle tılsım tutar. Alimpiyeviç Rusya’da başarılı değildi Bursa’da kovulacakken yönetim arkasında durdu ve tılsım tuttu. Pau Le Guen Olimpic Lyon’dan sonrası başarısız. Böyle yüzlerce hoca var. Bu ülke sporu sevmiyor, sadece dedikodusunu yapmayı seviyor.

      6
      3
    2. @HERŞEYİM yorumuna yanıt olarak

      arkadaşım gözünmü kör kulağınmı sağır akıl yoksunumusun mevcut hükümet bursasporun başarısını sahiplenmeye kalkmasaydı ibrajim yazıcı zamansız vefat etmezdi ertuğrul sağlama türbünden küfür ettirenler kimlerdi borçlanmaktan korkmayın diyen kimlerdi ergiç bataja beluşi ali tandoğan ömer erdoğan kimin zamanında bursaspora geldi ertuğrul hoca gittikten sonra halimiz ortada

      6
      4

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu