Bursaspor’un şampiyon hocası maça geldi

Bursaspor’un şampiyon teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Frutti Extra Bursaspor-Cedevita Olimpija maçını takip etti.

Nilüfer Tofaş Salonu’nda oynanan maça Bursaspor Basketbol Şubesi Başkanı Sezer Sezgin ile gelen Ertuğrul Sağlam tribünlerden büyük alkış aldı.

Bursaspor tribünleri Ertuğrul HocayıŞampiyon” tezahüratları ile karşıladı.

23 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Gel hocam
    Artık sona ersin bu hasret
    Biz sana yaptiklarimizin
    Cezasini çekiyoruz
    Artik son bulsun bu vuslat
    Kavuşsun sevenler gülsün
    Artık yüzümüz

    57
    14
    1. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

      Arkadaşım, Biz Ertuğrul hocaya yaptıklarımızın cezasını çekiyoruz. Ertuğrul hoca kime yaptıklarının cezasını çekiyor? Ertuğrul Hoca nerede? Bursaspor’dan sonra kimi çalıştırdı nerede başarılı oldu? Ertuğrul hocaya bize yaşattıkları için teşekkür ederiz fakat onun da bizim ona yaşattıklarımız için teşekkür etmesi lazım. Şampiyonluktan sonra kendini geliştiremedi hiçbir takımda başarılı olamadı ve şu anda kimse nerede olduğu hakkında bilgi sahibi değil

      3
      7
      1. @Askan yorumuna yanıt olarak

        Nerde olcak be yaa? İstanbul’da milyon dolarlık villasında ailesiyle birlikte hayatını yaşıyo. Çok parası var. Bişeye ihtiyacı yok. Tereyağ gibi hayatı var.

        2
        1
      2. @Askan yorumuna yanıt olarak

        İlk geldiğinde ne Maclar oynatır di be ya .
        Moderen, çabucak öne çıkan kanatlar . Hiç unutulur mu….bunu SONRA Şenol güneşle yaşadık.
        Değerine bilmeyen başkan… işte halimiz!!

        4
        2
    2. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

      İki maç kaybetsin, gene yuhlar kovarsınız amk. İttir ol git Sağlam, ittir ol git diye başlarsınız hemen gene bağırmaya. Bi daha gelir mio göreve amk. İşte böyle gezmeye gelir, kendini alkışlatmaya gelir, sizde Hocaaaam diye ağlayıp alkışlarsınız böyle. Size bu saatten sonra gelecek tek isim Özcan Bizati

      5
      2
    1. @YaVuzBu🇳🇬 yorumuna yanıt olarak

      İyice yaşlanmış be ya. Bu saatten sonra bi cacık olmaz ondan. Hiç bi kulüpten teklif de alamıyo, Bence yakında İnegölspor’da işe başlar. Alinur bağlar o işi.

      1
      6
  2. Samsunspor’ a destek attın amatöre düşmekten kurtardın, playofllarda superligin kapisindan döndün! Gel bizim gibi vefasizlara da vefa neymis goster hocam ! Sen vefalisindir…!!!

    20
    4
    1. @oben bensen yorumuna yanıt olarak

      Bedava İskender’in yanında 2 şişe de şıra içmiş. Tam kalkarken hadi bi porsiyon da kaymaklı Kemalpaşa ısmarlayın da tam olsun demiş. Cila niyetine. Giderken para da vermemiş. Yok para demiş. Yavuz İskender lanet olsun demiş, parayı almadan salmış bunu dışarı.

      2
      6
    2. @oben bensen yorumuna yanıt olarak

      Neo çorbacı herkesi kendingibimi sanıyorsun şampiyon hocamız Adam gibi Adam Ertuğrul sağlam hocamız için bu yorumu yazmaya utanmiyormusun yazıklar olsun senin gibi hainlere.

      4
      1
    3. @oben bensen yorumuna yanıt olarak

      Şu yorumu yapmaya utanmıyormusun nasıl insansın sen ya hocamızın bizde sonsuz kredisi varmış seninde yedi ceddininde göremeyeceği bir başarıyı yaşattı bu adam bize ayıptır günahtır tüh sana ve senin gibi düşünen nankörlere

      6
      1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu