Hasan ve Ertuğrul yine yoklar!

Bursaspor'da sakatlığı bulunan iki oyuncunun da bu hafta oynanacak Şanlıurfaspor maçında forma giymesinin zor olduğu bildirildi.

Hasan Ayaoğlu‘nun sakatlığı nedeniyle yaklaşık bir ay gibi bir süre takımdan ayrı kalırken Ertuğrul Kurtuluş ise Isparta 32 Spor maçında sakatlanmış ve iki hafta gibi bir süre forma giyemeyeceği açıklanmıştı.

Tedavisi devam eden oyunculardan Hasan Ayaroğlu’nun bu hafta antrenmana çıkması bekleniyor ancak hazır olmaması nedeniyle Şanlıurfa maçında forma giymesi beklenmiyor.

Ertuğrul Kurtuluş‘un da önümüzdeki hafta Somaspor maçında takıma geri dönüp formasını alabilecek.

3 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Olsalar ne farkedicek amk. Amed’ten 2, Arnavutköy’den 3 yiyyoz. İş bitmiş, çaylar içilmiş. Arnavutköy maçından sonra hepsi İstanbul’da kalıp yaşamaya gitmişler. Bu saatten sonra Hasan Ayaroğlu oynasa noolur, oynamasa noolur amk. Bırak Super Ligi, bu takım TFF 1’de bile olsa, kulübün kapısından asla geçemeyecek kalitesizlikte adamlar bunlar. Alayı döküntü. Çöpp amk. Çöpp.

    14
    2
  2. Üstümüzden miskinliği ne zaman atacağız merak ediyorum. Bunu sağlayacak olan hocadır, yönetimidir ! Özlüce’ de artik yemek pişiyor, belediye baskanimizdan Allah razi olsun diyenler biraz utanmazlar mi ? Bursaspor’ un başarısı için ne gerekiyorsa yapmalısınız! Başka BURSASPOR YOK!

    6
    3
    1. @Eser yorumuna yanıt olarak

      Bursaspor diye bi takımmı kaldı sıradan avaraj takımı olduk bursaspor yok olmuştur bunu herkes kabullensin bu takımın kapısına kilit vurulması lazım bütün yatırımı herseyi bursa Yıldırım spora yapılması lazım sıfırdan başlarız hiç değilse borç falanda kalmaz herkes avucunu yalar

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu