Bursaspor, Bursa’da 3 puan istiyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta bir türlü istediği sonuçları alamayan ve hafta içerisinde teknik adam değişikliğine giden Bursaspor, bugün Düzce Cam Düzcespor’u yenerek moral bulmak istiyor.

Büyükşehir Belediye Stadı’nda saat 14.00’te başlayacak karşılaşmayı Burdur bölgesi B klasman hakemi Alper Oran yönetecek. Oran’ın yardımcılıklarını Arif Dilmeç ve Kurtuluş Aslan yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Yusuf Alper Abal olacak.

KOZUMUZ ENVER CENK
Teknik Direktör Tahsin Tam’ın istifasının ardından Sportif Direktör İsmail Ertekin ile yola devam kararı alan Bursaspor bugünkü karşılaşmayı muhteşem taraftarının da vereceği destekle kazanarak moral bulmak istiyor.

Geride kalan 11 maçtan 11 puanla ayrılan yeşil-beyazlı oyuncular Düzcespor’u mağlup ederek, yeni teknik direktörleri İsmail Ertekin’e “hoşgeldin” hediyesi vermek için sahaya çıkacak. Bursaspor’da sarı kart cezalısı Ozan İsmail Koç ile birlikle sakatlıkları bulunan Eren Güler, Hasan Sabri Karaca ve Hasan Ayaroğlu forma giyemeyecek. Bursa’ya 18 puanla gelen Düzcespor karşısında yeşil-beyazlı takımın en önemli kozu sarı kart cezası sona eren kaptan Enver Cenk Şahin olacak.

8 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Savaşmadan, koşmadan, basmadan,agresif olmadan puan yok, af edersiniz gençler sahadaki gençler size diyorum bize abilerimiz karı gibi top oynamayın derdi..

  2. Bu takim oynamiyor nedeni ise gelene gecene ayar vermek, Varmi icimizde bu takim mac kazanir diye. HAYIR YOK…..

  3. Medyası ve taraftarı izin verse Bursaspor her hafta sürekli kazanacak.
    a – galibiyetler de 3 puan.
    b – beraberlikler de 1 puan.
    c – mağlubiyetler de ders, tecrübe, deneyim.

    Hocası, medyası ve taraftarı düşmeyi bile göze almalı gelişimi ve takım olmayı hedeflemeli.
    varsın çıkışımız 3. ligden başlasın.

    Heee bu bu ligler bize yakışır mı? Elbette yakışmaz.
    Ancak bunları yıllar önce düşünecektik.
    Yıllardır ağzımızı açarsak tabi ki orayı toz-toprak ile dodururlar…

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu