Yine aynı hatalar olmasın!

Liderbursa.com Spor Müdürü Tolga Öztaş'ın köşe yazısıdır.

Yeşil-beyazlılar 5 haftalık kötü serisini bitirerek galip geldi ancak oynanan futbol hiç kimseyi tatmin etmedi. Tahsin Tam ve öğrencileri bu hafta sonu oynanacak 24 Erzincanspor deplasmanından yine puan çıkarmak zorunda.

TFF 2. Lig Beyaz Grup 11. hafta maçında Bursaspor evinde İnegölspor’u 2-1 mağlup etti. Yeşil-beyazlılar için bu galibiyet çok kritikti.

5 haftadır kazanamayan Timsah, olası bir puan kaybında adeta küme düşme hattına demir atacaktı.

Biraz maçtan bahsedecek olursak;

Maça iyi başlayan Bursaspor, 11. dakikada ceza sahası yayı üzerinden Kubilay Sönmez’in füzesiyle 1-0 öne geçti.

Golden sonra oyunun İnegölspor’a dönmesi çok düşündürücüydü. Çünkü yeşil-beyazlılar çok kırılgan bir takım. Eğer beraberlik golü gelseydi yine çok farklı şeyler konuşuyor olurduk.

Bu sezonun flaş ismi Mustafa Genç, 55. dakikada savunma arkasına iyi sarktı ve İnegölsporlu Orhan Aktaş’ın müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Murat Türkoğlu tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Bursaspor kaptanı Enver Cenk Şahin 56’da beyaz noktadan yaptığı vuruşla yeşil-beyazlılar 2-0’lık üstünlüğe taşıdı.

67. dakikada konuk İnegölspor Niyazi Batuhan Salman ile farkı 1’e indirdi: 2-1.

76. dakikada yeşil-beyazlıların kaptanı Enver Cenk Şahin sarı kart gördü ve bu sezonki 4. kartına ulaşarak haftaya deplasmanda oynanacak 24 Erzincanspor maçı öncesi cezalı duruma düştü.

Çok kritik bir mücadelede kaptan Enver’in yaptığı büyük bir acemilikti. Nitekim öyle ya da böyle Bursaspor derbiyi 2-1 kazandı.

YİNE AYNI HATALAR OLMASIN

Maç sonrasında teknik patron Tahsin Tam değerlendirmelerinde bazı noktalara değindi.

Enver Cenk Şahin’in yokluğunda çeşitli planlarının olduğunu belirten Tam, inşallah Ankaraspor deplasmanı gibi ileri uçta Hamza Baran Arıkan’ı düşünmez!!!

Medyanın sadece Bayburt maçında haklı olduğunu söyleyen Tahsin Tam maalesef yine yanlış düşünüyor.

Bir çok maçta takım bazı oyuncular üzerinden eleştirilse de Amed Sportif Faaliyetler maçını çıkartırsak kalan diğer bütün kayıplarda mücadele gücünün düştüğü için bu noktalara geldi. Bunun da sorumlusu teknik heyettir.

Evet oyuncular çok genç. Belki kondisyon yüklemesi bile zor yapılabilir ancak 11. haftayı geride bıraktığımız ligde Enver Cenk Şahin, Kubilay Sönmez, Hasan Ayaroğlu ve Ozan İsmail Koç’un 60-70’ten sonra bitmesini bana kimse anlatamaz.

Önümüzdeki hafta sonu oynanacak 24 Erzincanspor maçını mutlaka kazanmalı bu takım. Olası yenilgide yine küme düşme hattının içine girerse eğer Timsah, bir kazanamama serisini kaldıramaz ve devre arasına kadar düşme hattının üzeri olan 15. sıra ile fark çok ciddi açılır. Ondan sonra yine çık işin içinden çıkabilirsen…

7 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. iki pas üst üste yapamıyoruz kondisyon desen gençlerde o da yok, ne var biz mücadele edeceğiz diyordunuz ama 35 yaşındaki topçular kadar koşamıyorsunuz

    24
    1. @16 BURSASPORLU yorumuna yanıt olarak

      Sevgili Bursasporlular Bursaspor un neden burada olduğunu şu yazıya yapılan yorumlardan anlayabiliyoruz Bursaspor üzerinden her kesim her şart da dahi ama muhalifliği olsun ama iktidar varsa yoksa siyaset lütfen yapmayın etmeyin sen ben tartışması ile hiç bir yere varılmaz bu şehrin nüfusu 3 milyonu keciyor peki maça gelen neden 10 binleri bulmuyor 15 yaşında ki genç kardeşim saha ya su şişesi atmanın ne anlamı var lütfen yapmayın 14 milyon federasyon ceza kesiyor yazık tır ayıp tır maça bedava git birde saha ya su at sonra şampiyon Bursa neden böyle herkes ilk önce kendisi ahlaklı dürüst samimi Bursaspor sevgisi olacak saha ya su atan maça bedava girenin AA dan ne farkı var sonra yok su parti tok bu parti geçiniz beyler

      11
      4
  2. Yazı çok isabetli olmuş.Ankaraspor,Tarsus ve Bayburt maçlarında Tahsin hoca yüzünden 7 puan gitti.Erzincan maçından mutlaka puan ya da puanlar çıkmalı!👍🏿

  3. Bence bu maç ne sonuç çıkarsa çıksın Tahsin tam için son maçı olmalı bu adamdan olmaz kondisyon sıfır pas alışverişi sıfır adam bu takım için çok çok ama coook yetersiz bazı topçular dahi bu takımın oyuncusu değil nasıl olur bilmiyorum ama Bayburt gibi bir takıma yenilmek sırf alkışlamak uğruna cenki Tarsus maçında oyundan almak 9 maçta 2 gol atmış takımdan 2 gol yemek rezil bir durum hoca bh işi beceremiyor yetersiz ama ilginçtir hala duruyor yönetime sözüm yok çünkü farklı zamanlarda çıkıp artistlik yapanlar bu durumda bursasporu sahipleniyor boş onursuz insan çok inşallah yeneriz

  4. Ileride forvet özellikli oyuncu ve hızlı kanat oyuncusu sayısı çok az, geçen senenin flaş isimlerinden Hasan Sabri Karaca nerede neden kadroya alınmıyor? Takım önce sağlam defans yapmaĺı fakat orta sahadaki Ozan ve Kubilay maalesef çok çabuk geçiliyorlar.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu