Bursaspor’a şaka gibi yayın geliri!

Türkiye Futbol Federasyonu ile anlaşmaya vararak TFF 2. ve 3’üncü liglerin yayın haklarının sahibi olan Fuchs Sports'tan Bursaspor’un elde edeceği yayın geliri belli oldu.

TFF 2. Lig‘de mücadele eden Bursaspor maçlarını da yayınlayacak olan Fuchs Sports‘tan yayın geliri olarak yeşil-beyazlı kulüp 300 bin TL alacak.

30 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Arkadaşlar neyin kafasını yaşıyoruz bu gidişte üste para veripte maç yayınlatacağız. Farkında değilsiniz galiba. O günler mazide kaldı. 2. ligteyiz bide yetmezmiş gibi düşme hattındayız.

    148
    27
    1. @E.Y. yorumuna yanıt olarak

      Bu kulübün taraftarını izletebilmek için en az 3 milyon verilmeliydi bence
      Sen biraz hafife almışsın böyle kötü günlerde sesini çıkarmayacaksan ne zaman çikaracan kapanincami

      19
    2. @E.Y. yorumuna yanıt olarak

      Sevgili Bursasporlular aslında 6 aydır ne yapılıyor hiç belli değil gerçekler ortada borcumuz real Madrid in transfer bütçesi kadar yani bu borç ile tüm şehir tüm unsurları ile birlik olmadan asla ödenemez kimse kimseyi kandırmasın zaten bu borç da asla olmayan oluşturulan bir borç Bursa da herkes herkesi tehdit ediyor suçluyor kötülüyor birbirinin kuyusunu kazıyor yapılacak işlem 1 tüm şehir ortak karar vericek sözde alıcağı olan eski başkanlar sözde alacaklarını silecek (zaten amatör e 2 yıl kaldı amatör olunca hepsi bir bardak su içecekler)2 akıllı iş bilen provamı olan kişiler görev almalı(alt yapıya Alman hocalar ve kulüp menejeri olucak gözlem ile değil test proram ile seçilme yapılacak) gelir gider bilançosu ile program yapılacak 3 tirbüncü amigo tirbün liderlerinin hiç birine itibar gösterilmeyecek hatır gönül işleri bedava otobüs bedava bilet asla verilmeyecek 4 menejerlik sisteminin kucağına oturulmayacak kulüp ü ehil insanlar profesyonelce diplomalı iktisatçı iyi bilen insanlar yönetecek hatır gönül ile işler yapılmayacak 5 gazeteciler senin benim adamım muamelesi yapılarak kulüp üzerinde etki oluşturulmayacak 6 Bursa ve Bursaspor da ülke nin siyasi görüşlerinde figüran yapılmayacak Bursa ya tiyatro film oynattırılmayacak bu ülke ye 1 kuruş faydası olmayanlara 16 yaşında ki çoçukları meze ettirilmeyecek sonra da o gafillerin durumu gibi laf naraları atılmayacak son bir şey bu takıma ceza aldıranlar deşifre edilecek Duka gibi leri ne siyasiler nede bilmem kimler korumayacak kollamayacak

      24
      27
      1. @Eski Teksas yorumuna yanıt olarak

        Aslında uzatacak bişey yok. Karabük gibi 2_3maça çıkmayalım boşuna deplasmanlara gidip masraf yapmayalım 3.lig biran evvel amatöre inip borçları sıfırlayıp. Tertemiz borçsuz resetlenmiş adım adım süper lige çıkmalıyız. Tabiki şirketleşmiş olarak.

        2
        20
        1. @Şehr_i Osmanlı yorumuna yanıt olarak

          Amatöre inince borcun silinmesi söz konusu olmaz ki. Adım adım çıkmaya başlarsın ama ilk en ufak başarı geldiği anda alacaklılar hemen ihtar yollamaya başlarlar. Kocaelispor 12yıl bu şekilde dibi gördü, bir iki lig yükseldiği gibi yok 2001 yılında bilmem ne anlaşması yapmıştık paramı verin diyen, şu yıl da şöyle bi sözleşme çıkaran vs bir sürü şey geri dönüyor. Ne yaptılar, tesisleri sattılar, kulup binalarını sattılar, sonra da belediye başkanı el atıp para akıttı. Dolar uçmadan tüm borçları temizlediler. Şimdi küme düşseler de para açısından en bprçsuz kulüpler ve yine yükselmeye devam edecekler.
          Yani böyle adım adım sohbeti için en az 10yıl ve peşine de bu şekilde neşter operasyonları gerekiyor.
          Kulübü amatöre düşürüp kapıya kilit vurup bursa FK kurulursa, tüm borçlar eski yöneticileri giydirilirse o zaman süreç hızlanır.
          Ama şu var, kulubü tam kapanma aşamasına getirdiğinizde eaki yöneticiler kendilerine patlayacağını bildikleri için ilk önce holiganları satın alıp FK kurulamaz kulüp kapanamaz naraları attırırlar. Sonrası işte yukarıda anlattığım hikaye olursa olur, olmazsa nanay. Ama böyle seçim için herşeyin yapılabildiği ülkemizde 10sene sonunda elbet birileri oy için el atarlar giden gençliği kahırla geçen insanlar olur.

          1
          17
          1. @Ali yorumuna yanıt olarak

            Orhangazi klubune alin bakin isinize bursagucu olarak hayata devam edin kayserierciyes in kayseri oldugu gibi silbastan🇹🇷🇹🇷🇹🇷

    3. @E.Y. yorumuna yanıt olarak

      İsmi 2’ci Lig Gerçek 3’cü Kademe Ve Bu Kademenin 2 Gurubu Var Yani 3/4 Ligdeyiz- Acaba Yazarlar Görmüyorlarmı Sırt Veya Çorap Veya Şort Sponsorluk Anlaşılan Rakamları 300,000 TL Yani 15 Bin Euro! Bir Zamanları Başkanlar Forma Reklamı İçin 1-2 Milyon Euro İstiyordu Onlara Seyirciler Yönetim İstifa Diye Borazanlık Yapıyordu- 1/1.5 Milyar TL Borç İle Transfer Vs Yapılamıyacağına Göre Bu İşi Uzatmanın Bir Anlamı Kalmadı Marmara’nın Ortasında 100 Tane Deliği Olan Kayıkta Balık Tutmak Gibi Birşey Bir Paket Ciklet İle Kaç Tane Deliği Kapatacak Mevcut Yönetim? Orada Kombaba Gibi Oturan Eski Yöneticiler Bekliyorlarsa Borçlarını Almak İçin?

      24
      22
  2. İyi para. Daha ne istiyonuz? Bayburt İl Özel İdarespor-Bursaspor maçına kim para verir ba ya? Hangi şirkte cazip gelir bu maçlar? Al işte bu hafta Bursaspor-İnegölspor. Yayın şirketlerinin çok da umurundaydı sanki bu maç

    50
    28
  3. Ne bekliyordunuz şampiyon takımız diye milyon dolarlar mı alacaktık? Bu ligin yayımlanıyor olması bile büyük ölçüde bizim burada bulunmamızla alakalı. Düzenli bir yayıncının olması, az da olsa ek bir gelir elde etmemize sevinmek yerine buna da küfredin. Çünkü bu takımın taraftarı bu.

    42
    29
    1. @analist yorumuna yanıt olarak

      kesinlikle hakkısın renkdaşım, eski günleri bir süre unutup borçlu bir klüple tff 2.lige çıkmış olarak aklımıza başımıza alıp küçüldüğümüz gerçeğiyle yüzleşmeliyiz. Ancak bu şekilde karanlık tünelin ucundaki ışığa ulaşabiliriz.

      7
      29
  4. Alt liglerde açık ara en çok taraftarı olan kulübüz.Bu paranın adil şekilde dağıtılmadığını düşünüyorum.Mevcut özde değil “sözde” yönetimin hakkımız olan parayı almak için herhangi bir çaba gösterdiğine inanmıyorum.

    33
    21
    1. @@bursasporluyuz yorumuna yanıt olarak

      Aziz yıldırım aynı şeyi söylediği zaman itiraz ediyodun kardeşim, şimdi işine gelmeyince böyle mi oldu? Bir ligin toplam kalitesinin artması için yayın gelirlerinin mümkün olduğunca eşit dağıtılması ve başarının ödüllendirilmesi gerekir.

      13
    1. @Ankaragüçlü yorumuna yanıt olarak

      sen kimsin la? küme düşüp de yalakalıkla geri dönen, bjklilerin sahaya para attığı tık tık tık öcüler. şu 6. dk işi bitti bu sene de sizin gibi 3 bin kişilik tribünü muhatap almayı bıraktık. yallah g.birliğiyle takılın ederiniz onlar.

      10
      21
    2. @Ankaragüçlü yorumuna yanıt olarak

      Ankaragücü bir oyuncu son dakikada penaltı yaptırmasaydı şimdi Göztepe kümeye düşecekdi kardaş yaktı bizii birinci liğe attı gecen senede iki macda asıldı bize ikinci lige attı hemde kendi cıkması garanti iken ne kardaşı başımıza ne geldi ise kardeş belasın dan geldi birazda kendimize dönelim burun Anadolu takımları bursa spor taraftarına gıcık birazda biz aklımızı başımıza toplayalım taraftar olarak kulubumuze zarar veriyor uz her Mac ceza federasyona para kazandırıyoruz o yüzden dikkat edelim bursa spor dan başka Bursa’da takım yok

      14
      22
  5. Hâlâ alacağından feragat etmeyen eski yöneticiler var. Bu haberlere iyi baksınlar! Bursaspordan para alabileceğini düşünen polyanna’lar varsa da 6’lı maden suyunu dolaplarından eksik etmesinler. 300.000 tl yayın geliri, 40-50 bin reklam geliri ile bi oturup hesaplasınlar bakalım onların borcu ne zaman ödenir. Bu kişiler zaten zamanında Bursaspor üzerinden reklam yaptılar, tanınır oldular. Harcadıkları paraları firmalarının reklam gideri olarak düşünsünler. Bu paralardan feragat ettik diyerekte bir kez daha reklam yapma ve bir kısım taraftardan helallik almış olmak olarak baksınlar bu olaya. Ticaret böyledir bazen alacağın kalır yapacak birşey yok. Zaten bu kişiler halihazırda zengin, yıllardır da paraları içerde kalmış ama hâlâ zenginler yani bu para onları sarsmamış. Bu paraya artık gelirse piyango olur diye bakıyorlar. Bakmasınlar boşuna. Uğraşacağımız sadece futbolcu alacakları kalırsa o dosyaların bir kısmını halledip birkaç transferle ligde kalma şansımız var. Bakın ligde kalma şansı diyorum, transfer tahtası açılınca meşaleleri yakın şampiyonluk yakın moduna girmeyin. Hayaller gitti artık gerçeklerle başbaşayız. Bu 300.000 le daire alıp kiraya verelim desek dairede kalmadı o paraya 🙂

    5
    21
  6. Beğenmiyorsanız bana verin la , ben Bursaspor yönetici ve taraftarlarından daha iyi değerlendiririm o parayı.

    2
    24
  7. Çok ilginç geldi neden şaka gibi onu anlamadım yahu bu Bi gerçek biz hala kendimizi büyük takım zannediyoruz arkadaş biz 2.ligteyiz bilmem farkindamisiniz elle tutulur bir tek oyuncu yok takım bu ligtende düşer mahalle topçuları bile bu oyuncu grubundan vallahi iyidir yahu yıllardır bu topçular alt yapıdan yetişiyor bitek kabiliyet gösterin birtek berat altindis diye bir eleman var golcü adı altında yani bu çocuk nerde ne iş yapar nasıl golcü gol nasıl atılır nerde beklenir biliyorsa eyvallah tekte şut çekip gol atacak birtek oyuncu yok beni üzen Ertuğrul ve Furkan yazık bu çocuklar ölür dedim iyi dedim ama olmadı be kardeşim biz hala yayın geliri bekliyoruz yazık alt yapıda görev yapanların hepsini senetlerin oyuncu çıkmıyorsa suçlu onlardır açık net tekte vuruş yok adamlar sanki Messi çalım çalım çalım sonuç 0 elde var 0 küme düşmezsen iyidir.

    15

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu