Bursaspor galibiyet için gitti

Bursaspor yarın deplasmanda oynayacağı Ankaraspor maçı için yol çıktı.

Ligin 8. haftasında 5 Ekim Çarşamba günü deplasmanda Ankaraspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, hazırlıklarını tamamlayarak sabah saatlerinde Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri‘nden Ankara‘ya doğru hareket etti.

10 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Guldurmeyin insani ne dendi takim bu kadar; sopa yeyip gelecekler cocuklarin sansi yok. Yonetim yok, teknik heyet mazaret fabrikasi, futbolcular genc, taraftarlar sinir kupu, TFF desen evlere senlik. Kapatin kapilari Turkiye’de futbol bitmistir.

    26
    1
    1. @Oyundan sonra yorumuna yanıt olarak

      Çocukların hiç suçu yok yetenek bu elde olan bu bu kadar bu hakemlerle bu tff ile bu kadar yönetimsiz takım ile bu kadar boşuna çabalanıyor artık benimde inancım kırıldı kapatın gitsin bizi sıkıştıranlar alsın babayı kurmayında bursa fk falan bu ülkede dediğin gibi futbol harbi bitmiş kirlenmiş futbol demek siyaset demek olmuş.

    2. @Oyundan sonra yorumuna yanıt olarak

      Bugünde dersiniz! Çocuklar ellerinden geleni yaptilar, bu kadar oluyor, para yok yasak var vs vs vs. Ulan zorlamayin o zaman kapatin kulubu, kalp krizi geçircez yakinda yeter artik sokarim 2. Ligine ya

  2. Genç yaşta bu kadar sorumluluk almak anca siz bursaspor lu oyunculara mahsus bir durumdur,her ne olursa olsun koskoca şehir!!17 yaşında gençlerden çare ve çıkış bekliyor inşallah bu zorlu sınavı başarılı bir şekilde geçersiniz ve bu şehri heyecanlandırırsınız sizlere güveniyoruz Allah kolaylık versin

    16
    3
  3. ALLAH yolunuzu bahtınızı açık etsin şansınız bol olsun , kazasız belasız gidin kazasız belasız dönünün inşallah,futbol şansı yanınızda olsun vurduğun gol olsun BURSASPORUM

    15
    1
  4. o değilde hep yalama tam yalamacıların yalayacak kimsesi kalmadı en çok ona üzülüyorum. ağızları boş kalacak

    5
    6
  5. Muhalifler vardı istifa diye ortalığı yıkıyorlardi. Hani nerede başkan adayları? Hepsi sus pus oldu. Konuşmakla olmuyor bu işler icraatla oluyor. Kimse almaz dedik. Eldekini de küstürdünüz.

    1
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu