Mustafa Er yalanladı!

Bursaspor Kulübü eski teknik direktörü Mustafa Er bugün basında yer alan Bucaspor 1928 ile ilgili haberler hakkında kısa bir açıklamada bulundu.

İzmir ekibi Bucaspor 1928 ile görüştüğü yönündeki haberlerin doğruluğunun bulunmadığını belirten Mustafa Er “Bugün medyada yer alan haberleri şaşkınlıkla takip ettim. Benim Bucaspor 1928 yönetimi ile bir görüşmem hiç olmadı.” ifadelerini kullandı.

17 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @@emrkur yorumuna yanıt olarak

      Onu Bursaspor’dan başka kimse almaz. Yüzü gülmeyen nemrut hoca. Yanındaki bütün yardımcıları ondan ayrıldı. Yanında ne Batalla kaldı, ne Serdar Kurtuluş kaldı. Bütük yardımcı antrenörlerini küstürdü. Hep ask surat, hep karamsar, biraz gül lan, gül. Hayat kısa amk. Herşey futbol değil.

      2
      2
        1. @Eser yorumuna yanıt olarak

          Takımı bırakıp gitmedi mi lafa bak. Hep yalama tam yalamacı seni. İlk maçta senin hep yalama tam yalama eminciğin kuşgun leşe diye tivit atıp onurunu gurunu kıracak bırakıp gidince de gitti olacak. Hadi oradan ben olsam bi daha gelmezdim. Bırakıp gitmiş sen değilmiydin bırakıp gittiğinde mustafa er ve gençlerin ne başarısı vardı diye naralar atıp ofosuları matavsları eminciğini hep yalama tam yalama yapan utannadan hala yorum yazıyorsun

        2. @Eser yorumuna yanıt olarak

          Yaw senin köpeğe çarpan oyuncun 1 hafta idmana çıkmayıp dinleniyosa, koca Bursasporu PTT 2’ye düşüren Mıstafa’nın da en az 2-3 sezon felan dinlenmesi gerekiyo.

  1. Ya Mustafa Hoca hangi takıma gidersen git bize ne ya Allah yolunu açık etsin nerede çalışırsan çalış bize ne Hoca ne zaman Bursaspor’dan gitsem hep gündeme kalmaya çalışıyorsun yeter ya

    4
    4
  2. Sayin Mustafa Er istedige yere gidebilir zaten tarihe bizi 3. lige dusuren diye gecti. Emine ragmen kalsaydi demek fazla Bursaspor aklinda yokmus kolayi herkes becerir zor ise azim ve sabir ister. Parasiz takimi kontrol edemedi by Boyle biline.

    4
    1
  3. Komşu ne hallere düştük siz 2 lig biz 3 lig ne Bursaspor nede Eskişehirspor a yakışan yerler. Oysaki Süper ligde rekabet ediyor birbirimizi kizdiriyorduk dustumuz durumdan etrafımızda bakmıyoruz. :((

    1. @Dik Duruş yorumuna yanıt olarak

      Komşu biz sizi pek sallamıyorduk, kızan genelde siz olup, hakaret ve çirkefliklerle çamur yapıyordunuz. Hiçbir sıkıntı yok yine de, isteriz il takımları yaşasın eskişehir süper ligde olsun.

  4. görüşme zaten kimse bursaspor gibi sabır göstermez yol verir anında iki mac kaybetin mi yalla bir bandırma macını gecemedin ne işin var gazinocularla düştümüz druma bak utanc verici git bir köşede dur suz hatıraların ağır gözükme nüksetmesin acılar

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu