Başkan Banaz “Onur Atasayar olabilir”

Bursaspor Kulübü Başkanı Ömer Furkan Banaz sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılan Onur Atasayar ile ilgili konuştu.

Başkan Banaz “Onur Atasayar potansiyel olarak transfer takımımıza dahil olabilecek oyunculardan birisi.  Transfer tahtasını açamayacağımız için bu havuzun içinde yer alan oyuncularla ilgili girişimlerimiz devam ediyor. Hem sportif, hem de teknik direktörümüz kendi çağında çalışmalarına devam ediyor. Bu süre içinde Onur Atasayar da gündemimizde olabilecek oyunculardan birisi.” dedi.

4 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bu ligden bırak üst lige çıkmayı küme düşmemek büyük bir başarı olur bu kadroyla tahta açılacak başka yolu yok hee geçen seferki gibi transferler yapılacaksa hiç açmasınlar şerefimizle düşelim olsun bitsin

    32
    6
    1. @Remsy yorumuna yanıt olarak

      yahu arkadaşım ne kadar da karamsarsın.
      sanki oynayacağımız ispanyanın la-liga, ingilterenin premier, almanyanın bundesligası.
      kendi gençlerine bu kadar güvensizlik pes doğrusu.
      kaldı ki bu bu gençler 89-90 sezonunda üç yıl içinde amatör kümeden bugünkü süper lige çıkmışlardı.
      Valla son 10 senedir taraftarlar olarak futbol adına ne kadar yanlış varsa tamamını kusursuz yerine getiriyor sonrada başarı bekliyoruz.
      stat dolmaz. protesto eksik olmaz. ürün alınmaz. gençlere güven verilmez. zaman tanınmaz. sabır gösterilmez. ama herşeye maydanoz olunur.

      12

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu