Bursaspor davayı açıyor!

Geçtiğimiz günlerde Bursaspor ile olan sözleşmesini fesheden ve bugün Konyaspor ile anlaştığı medyaya yansıyan Erhan Erentürk için Bursaspor Kulübü sözleşme feshi için dava açmaya hazırlanıyor.

Erhan Erentürk‘ün haksız fesih yaptığını ifade eden Bursaspor yönetimi bu konuda hukuksal yoldan hakkını arayacak.. Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde girişimlere başlayacak olan yeşil-beyazlılarda örnek olarak İsmail Çokçalış gelişmeleri örnek gösterilecek.

Erhan‘a tüm alacaklarını ödeyen yönetim oyuncunun usulsüz feshi nedeniyle olası transferden bonservis elde edecek.

Bursaspor Kulübü hukuksal girişimleri Giresunspor ile sözleşme imzalayan Vefa Temel‘de de başlattıklarını ifade etti.

23 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bir kaç yıldır hocalar, futbolcular, bu kulübe gelmek istemiyor ve kaçan, kaçana, ipini koparan bu kulüpten kaçıyor. Üzülerek söylüyorumki, aciz, ezik ve çaresiz durumdayız. Bursasporu bu hale getirenlerin Allah belasını versin. Çoluklarından, çocuklarından çıksın, analarını, avratlarını……..

    71
    7
    1. @Mustafa 16 yorumuna yanıt olarak

      yıllardır edilen beddualar artık kabak tadı vermeye başladı.
      küfür edip duracağımıza bu performans düşüşlerinin ve bu kaçışların nedenlerine kafa yorup sorunu kökten çözmeye çalışsak diyorum..!
      aslında asıl problemin ne olduğunu, ve çözüm önerilerimiz yine bu sitede çok yazdık ve anlattık ama dinleyen kim?
      a- üç kuruş vadetti diye dangul-dungul adamları başkan seçersen.
      b- iki kötü sonuçta antrenör gönderirsen.
      c- iki basit pas hatasında futbolcunu ıslıklar, yuhalar, küfür eder, yetmedi hızını alamayıp otobüsünden indirip marizlersen.
      d- alt yapını dağıtıp yerlerine dünyanın her tarafında ne kadar kaşar ve ıskarta varsa hepsini bir araya toplarsan.
      e- ayaklarını yorganına göre uzatmazsan, yani ayranın bile yokken içmeye. tahtırevanla gidersen sı*maya elbette bunları yaşarsın… ,

      aslında daha sayısız gerekçe var da bunlardan bazılarını yazmaya utanıyor, bazılarına dilim varmıyor. bazılarını zaman kaybı olarak görüyor. bazılarını da yerel medyamızın köşe yazarlarına bırakıyorum..!
      çünkü bu gerçekleri söylemek bizim gibi orta 3 ten terk sokaktaki sıradan insanlardan daha çok medya olarak onların görevi..!

      16
        1. @Bijoux yorumuna yanıt olarak

          Alinur’un ne alakası var? Nerde Recep Altepe diye soracaksn. Baş şerefsiz o Bursaspor’u iflasa yönlendiren. Hırsız başkanlara gaz verip soygun için önlerini açan. (Başta Recep Oynakbaşı’nın)

  2. Aynen… Bütün soyan yöneticiler menejerler iki yakanız bir araya gelmesin. Bizdeyken böyle sakat sakat tedavilerini yaptırıp oynamayan, oynadıkları zaman da bal yapmayan arı olanların, Erhan, Vefa, İsmail gibilerin… Fesih yapıp takımdan kaçan sonra da pişmiş kelle gibi sırıtarak poz verenlerin…

    41
    3
  3. 8 Numara Gözlükleri Takıp İyi Okuyun Minacık Para Kurtarmak İçin Dava Açılıyor Erhan İsmail ve Vefa İçin Gelecek Para Dava Avukatlarının Masrafını Karşılıyacakmı Malum Karşılamaz! Ya Ne Kadar Vakit Kaybetmekte Üstünüz – Arkadaş 1.2 Milyar TL Borca Batıranlar ve 1 Milyar TL Transfer Paraları Yok Eden Yönetimler ve Yöneticilere Tek Dava Açmıyacakmısınız?

    1. @Kestane Filozofu yorumuna yanıt olarak

      Hep bu konuya temas ediyorsun. Haklısın da, ama bu çalanları, çırpanları kulübün başına leylekler getirmedi ki. Biz getirdik.
      Yani onlar kadar biz de suçlu ve sorumluyuz.
      en son örnek de emin adanur.
      Zihniyet değişikliği, daha doğrusu EĞİTİM ŞART…

      1. @9. Köy yorumuna yanıt olarak

        Konuyu Gündemde Tutmak Her Bursaspor’lunun Görevi! Eğer Sağır Dilsiz vs Oynarsak 1.2 Milyar Borç Artı 1.0 Milyar Transfer Gelirleri Buhar Olup Ağzımız Açık Borç Batağında Boğulacağız! Ve Bunu Yapanlar Bursaspor batınca kurtulmuş olacaklar sorumluluktan! Bir Gurup 300-500 Kişinin El Kaldırmasıyla Seçilen Emin ve Tayfası , Veya Kamat , Veya Diğerleri Koca 3-4 Milyon Şehir Sorumlu Değil Son 15 Senedeki Yönetimlere Bakarsan farklı Yönetimlerde 3-4-5 kişi devamlı gözüküyor buda bu sistemin kapalı çıkar sistemi olduğunu gösteriyor bu nedenden Yazıcı vefat edince ailesinden kişiler denemelerine rağmen sisteme girip kazanamadı! Senin dediğin değişim 1.2 Milyar TL Borç ile bir yere varmaz bizim millet neden dernek başına geçmek istiyor bu cami okul derneklerinde bile aynı hedef parayı kontrol etmek çünkü halkımız yardımsever 1 okul yapılırken 1.5 okul bağışı yapıyorlar o artı bağış birilerini zengin yapıyor Bursaspor’da 60-70 Milyon Euro transfer vs geliri geldi yok oldu üstünede 1.2 Milyar Borç edinildi birileri zenginledi Bursaspor’un 60 senelik dernek gümledi bunu sen ben yapmadık çoğu kez yönetimlerin 80% zaten paranın yanına transferlerin yanına yaklaştırılmadı her yönetimde 3-4 kişi olayı götürdü.

  4. Vefa Temel , Bursaspor ‘ da kalabilirdin . Zaten , takımımızın yaşadığı zorlukları ve nasıl bir yapıda olduğunu biliyorsun . Yaptığın , ayıp . TFF.2 Lig ‘ de iyi iş yapardın . Ama , tercih senin . İsmail Çokçalış ‘ın yaptığından farkın yok resmen !

  5. Konyaspor bu arkadaşı alırken neyin kafasını yaşıyordu acaba.
    Hiç araştırmamış?Kaleci kıtlığımı var?
    Bursaspor’da kaç maç oynamış?Kaç hatalı gol yemiş?

  6. Yönetim falan yok takım başı boş maaşlarını yatırsalar fesih yapamazlar düşünün takımın halini bence bunlardan birşey olmaz para kazanamadan herkesi kaçırıyoruz yönetim beceremiyorsan istifa et seçime git maaş bile ödeyemeyecek durumdasınız bu kaçıncı kaçan futbolcu bu arada niye herkes susuyor eleştirmiyor bende buna şaşırıyorum ilginç normalde ortalığı ayağa kaldırırlardı….

    6
    1
  7. Oh amk, mahkeme ve dava takip etmekten yeni sezonun kadrosunu bile kuramıycaz. Millet takımını kurdu. Kamp yerini ve tarihini açıkladı. Bizde daha bişey belli değil. Kamp varmı? Nerede olacak, kaç gün olacak? Bu kampa götürmek için oyuncu bulabilecek miyiz? Hiç bişey belli değil. Bi tek forma sponsoru belli, ama görünen o ki, yolumuz BAL ligi aga. Kimse kusura bakmasın.

  8. Kulüp olarak sen sorum’luğunu yerine
    Getirmezsen kimseyi tutamazsın yerli olsun
    Yabancı olsun menejerlerin isteği Doğrutulsunda
    Anlaşmaya imza atarsan sonuç’bu Başkanlar ya hırsız
    Yada çok Enayi yada menejerler’le ortak iş yapıyorlar
    Yoksa biz bu hallere düşermiydik nelerini gördüm
    Parisde adamın cebinde sandaviç yemeye parası yok
    Veresiye yazdırıyor menejerim diye çaka satıyordu
    Güya Başkan arkadaşıymış 4/5/ Ero’ya oyuncu bakıyordu
    Senin bundan çıkarın ne diye sordum yüzde on dedi
    OH ne ala hiç Bi iş yapmayın her hangi Bi kulübe
    Oyuncu bulun hayatınız kurtulsun
    Sabah uyandım meğerse Rüya Görmüşüm
    Kalın Sağlık’la

  9. Prosedür nedir bilmiyorum ancak iyi bir oranda para ve oyuncuya belirli bir süre futboldan men cezası aldırmak gerekir

  10. dava hakkımızı kullanmak zorundayız.. Gidenlere başarılar dileriz, elimizdeki futbolculara hakkını vererek başarılar dileriz. Giden hakkımızı almadan gitmelidir…. yeni anayasa…. borcumuzu öderiz, alacağımızı tahsil ederiz….

  11. Yönetimi tebrik ediyorum.Futbolcu sözleşmeye dayanarak hakkını sonuna kadar nasıl arıyorsa aynı sözleşmeye göfre yükümlülüğünü yerine getiren yönetimde haksız fesihle kulübü zarara uğratanalra dava açarak tazminat dahil almalıdııır.

    YÖNETİME BİR KEZ DAHA SESLENİYORUM.Sizden önceki çarpıp-dolandırıp vede takımı tahrip ederek kaçan soyguncu-dolandırıcı tüm yönetimelre dava açın.Açın kiii BURSA ve BURSASPORUN sahipsiz olmadığını gösterin.

    Bakın yönetici olmak için neleer neler söyleyip gelen amma kulübü daha da borca sokan ve dolandranın hakkında hergün insanlar dolandırıclık davası açyor.AÇIN Kİ BU BURSA ve BURSASPOR düşmanlarına hayat zından edilsin.Mümkünse BURSA’dan dşarı sürülsünler.

    1
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu