Başkan Banaz “Transfer tahtasını açamayız!”

Bursaspor Kulübü Başkanı Ömer Furkan Banaz transfer tahtası ile ilgili bir açıklamada bulundu.

Başkan Banaz gerek sosyal medyada, gerekse de basında zaman zaman ortaya çıkan transfer tahtası ile ilgili konuşurken şehirden destek beklediklerini ifade etti.

Banaz şehirden destek beklediklerini ancak transfer tahtasını açmaya yetecek bir destek göremediklerini belirtirken “Şu anda transfer tahtasını açma gibi bir durumumuz yok.” dedi.

25 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. BURSASPOR…
    Tarihte 2010 yılında Türkiye Şampiyonu olmuş ancak daha sonra başkanının vefatı sonrası kötü yöneticiler ve menejerler tarafından soyularak borca batırılıp iflasa sürüklenmiş bir takım…

    70
    1
    1. @Diego yorumuna yanıt olarak

      Sevgili Bursasporlular mesele tahtanın açılması değil mesele yeniden yapılanma için plan program dürüstlük şeffaf lık olmalı bilgi beceri çalışkanlık olmalı camiada ne kadar çokarcı menfaatçi var ise uzaklaştırılmalı bedava bilet bedava forma bedava otobüs isteyenler lütfen Bursaspor dan uzak dursun durdurulsun gerçi Bursaspor da herkesim çaldığı için 12 yılda buraya geldi şehirde şu kanı var ben asla buna katılmıyorum Arnavut kökenli Bursalılar Bursaspor ü bitirdi asla bu kabul edilemez Mehmet Akif Ersoy da Arnavut tur her kökende yanlış yapanların olabileceği gibi onlarda da vardır RA Duka Selim ve daha niceleri

      10
      4
    1. @Erol yorumuna yanıt olarak

      bence de.
      sahi yaranamayacaklarını bile, bile neden geldiler?!.
      aslında taraftar, bu kulübün sahibi ise ve takımını gerçekten çok seviyorsa önce kendi içinden bir yönetim oluştursun.
      sonra stadını doldursun. oradan küfürleri kaldırsın. orasını tribün şovlarıyla bir futbol mabedine çevirsin. böylece stadın marka değeri tavan yapar. başta stat isim hakkı olmak üzere diğer bütün ticari alanları para basar.
      üstelik yöneticiye, belediyeye, ve siyasete de mahkum olmaz.
      tabi bu bilinçte bir taraftar profili varsa, ya da kaldıysa…

    2. @Erol yorumuna yanıt olarak

      transfer tahtasının kaç paraya açıldığından haberin var mı? önceki tüm yöneticiler borç batağına soksun sonra niye geldiniz? şu anki borç yükü süper lig takımlarında yok. bu borç neye istinaden yapıldı sorgulayan da yok. başka ülkede şu duruma soksalar kulübü hapislerde geçerdi ömürleri. ama ülke suçlular için cehennem. ne diyor divan başkanı başkanlar da iyi niyetli isterler mi kötü olsun? hakaret etmeyelim saygı sevgi masalı anlatıyor. bir milyar borç var dayı şaka mısın sen? bursasporu soyup soğana çevirenlere saygılı olunması bekliyor. böyle adamlar başkan yönetici şu bu! sonra bursaspor ikinci lige düşmüş daha da düşer.

      9
      2
    3. @Erol yorumuna yanıt olarak

      kULÜBÜ tahtayı açanlar BU HALE GETİRDİ.
      ADANUR, 2020-2021 sezonunu ile yakalanan özgüven ile vakıfköy gerçeğini de gömdü…

      10
      3
    4. @Erol yorumuna yanıt olarak

      Sahipsiz kalmasın diye tekrardan itin köpeğin eline düşmesin diye geldiler. O parayı ödeyecek adam çıktıda engelmi oldular. Boş boş konuşmayın Allah aşkına.

      17
      3
    5. @Erol yorumuna yanıt olarak

      Nası niye geldiniz? Adamlar biz gelelim tahtayı açarız falan mı dedi amk? Zavallı adamı arkadan ittiler, Burfaş’ta Fuar düzenleyen bi üst düzey memurken, bi baktı, harst diye Bursaspor’a başkan olmuş. Ee? Şimdi bi de 1 katrilyon borcu ödeyip tahtayı mı açacaktı? Ali Koç mu lan bu? Belediye’den 10 bin TL maaş alan, hatta Belediye’den maaş alan bizim çorbacılardan daha az maaş alan temiz bi Bursa çocuğu. Niye hemen bok atıyonuz? (Bu arada Ak Partili falan da değilim. Sadece Bursaspor taraftarıyım)

      19
      4
  2. Yoksa para açmayacaksın olanla yetinceksin.Borç meydanda hesabını kitabını bileceksin İbrahim Yazıcı gibi yöneteceksin kulübü 1 kuruş bile önemli vakıfköydeki çocuklarla mücadeleye devam.

    8
    1
  3. Ee o zaman sen ne diye başkan oldun madem transfer tahtasını acmıycan o zaman azıcık beynini kullan bütün futbolcuları ikna et takımda tut yoksa sadece altyapıyla yola cıkarsanız sonumuz hüsran olur

    7
    28
      1. @M.DUNDAR yorumuna yanıt olarak

        O belediye başkanın adamların önünü kesmeseydi aday çıkacaktı rahat olun herkes neyin ne olduğunu biliyor artık bırakın yalamayı

        4
        8
  4. açtık da ne oldu? bilinçli bir şekilde üç kuruş etmeyen kazmalara tonla para verdirdi her gelen başkan ve yönetim. bunun iş bilmezlikle alakası yok göz göre göre kendi gelir kapısı yaptılar bursasporu! milyon dolarlarca yönetici alacağı var. neymiş ali ay iyi niyetli. önüne gelen hayali bir borçlanma tuzağına çekti bursasporu bedava para vermedi. kim için kazma topçular için. hala yerel medyadan embesil yorumcular görüyorum ama ağbi cebinden para verdi falanca onu ayrı tutalım. alacaklarını da ayrı tutsana bre taş kafa. bu adamlar üye falan kulüpte. işte bunlar yüzünden her gelen bursasporu yonttu. tim matavz bize gelirken 1 milyon avro bizden giderken 100 bin avro. kayseri başkanı süper ligte iken biz ürünü tarladan alıyoruz demişti millet kızmıştı. ama doğruydu. biz yöneticilerin menajerlerle aracılarla dansı yüzünden bu haldeyiz.sonra şehrin dinamikleri… ulan sizin hayali borçlarınızı kim öder. hacı baba tekkesi mi iş adamları. bursaspor sevgisi kocaman bir yalandan ibaret. gelen cebini doldurdu gitti hala alacakları var. tahta bir sezon daha açılmazsa puan düşmeler başlar mesele o işte. zaten bursasporun bu saatten sonra toparlaması zor. hala kulüp üstünde yaptırıma sahip tonla kişi var. alacaklılar çökmüş. ülkede kanun olmadığından ya da keyfi işlediğinden istedikleri gibi at koşturuyorlar. en başında demiştim gençler iyi gidiyordu. tut hepsini iki adam gibi adam al. ne yaptılar 20 oyuncu aldılar.amaç belli.bursasporu borçlandırmak. paramı almam diyenler üç oyuncu satıp nasıl da sözlerinde durmadan çekip gittiler… bunlar hep oldu ama at gözlüklüler göremez.

    5
    2
  5. Sadece transfer yasağı degil sorun eksi puan cezalarıda gelecek, buradanda aşağı düşeriz, tahtayı açamazsanız durmayın orada

    1
    5
  6. Baştan sona diledim
    Ya Ankara’ya gidip yatılacak ist takımlarına
    Yapılan kıyak bizde yapılacak yada yediden yetmişe
    Bursa’lılar Bursaspor’lu yum diyen Herkez elini
    Cebine atacak üçünçü Bi fikri olan varsa yazsın.

    1
    4
  7. denemek lazım kapı da acsan tahta da acsan bu iş bu yükle bu alanda yürümez acsan bile tahtayı futbolcu prasız kalır oynamaz yanı önceden de ifade edildiği gbi başkan acıkca deneriz olmasa ki zor bi alta ineriz ve final yaparız kacınılmaz sonuc yaşayarak örenmek daha tatlı yok biz bu klübü bititirmeyiz e napacaz şimidi yol kapalı nasıl gececez denemek lazım köprü yok köprü sel almış götürmüş nereye yüriyecen

  8. seneye 1.lige çıkarız diye hayal kuranları görelim şimdi.transfer tahtasının açılmayacağı netlik kazandı artık.şimdi sıradaki gelişme puan silme cezası.sezon başlamadan minimum 20 puan silme cezası alırız.ayrıca sezonun devamında uefa dosyalarından da gelecek cezalarla birlikte sezon boyunca 50 puan civarı silme cezası alırız.2.ligde kümede kalalım yeter.transfer yapamayacağımız kesinleştiği için diğer rakiplerimizde tecrübeli oyuncular karşımızda olacak ve altyapıdaki gençlerden oluşacak kadro bu durumun stresini nasıl kaldıracak çok merak ediyorum.2.ligde ilk 10 hafta 25 puan altında kalırsak 2.ligde de kalmamız imkansız hale gelebilir.hiç kimse seneye 1.lige çıkarız diye boş hayaller kurup etrafına gaz vermeye kalkmasın.mümkünse çorbacı tayfasınında maçlara girişleri yasaklansın.biletlerine bloke konulsun.takımın bu hallere düşmesinin ilk sebebi çorbacı tayfasının takımın kötü gidişinde ne futbolculara nede yönetimlere ses çıkarmayışıdır.o yüzden çorbacılar defolup gitsin.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu