İşte Mustafa Er soyunma odasında söyledikleri

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Ümraniyespor maçının ardından soyunma odasında oyuncularına bir konuşma gerçekleştirdi.

Bursaspor Kulübü bu anları sosyal medya hesabından paylaştı;

Mustafa Er oyunculara hitaben konuşmasında “Lütfen hiçbir şeye bakmayın, 2 maçınız var, 180 dakika. Kendimiz için oynayacağız, kendimiz için savaşacağız” ifadelerini kullandı.

51 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bugün stadyumdaydım. Her maça gittiğimde takıma destekten çok taraftarın aptallıklarına bağıra bağıra ses mes kalmıyor. Bu takıma yapılacak en büyük iyiliklerden biri de o kuledeki çorbacı selim denen şerefsizi indirmek olur. Ulan akın akın geliyor herifler ıslıklayıp baskı kuracağımıza hala (hep beraber hep beraber bursaspor) tezahuratını yaptırmaya çalışıyor. farkı açtıkta şow yapıyoruz sanki. 2 golde de umrunda değil adamın dönüpte bir sahaya bak it herif. seni oraya çıkaranın ben. daha sonra 2 kere üst üste sırf 1e1 de adamı geçemediği için kendi oyuncusunu ıslıkladı bugün taraftar. ne oldu adam 5 dk sonra gol attı. İşte böyle yapa yapa timi ofosuyu geçmişte nicelerini hep küstürdünüz. hep aynı terhane akıllanmaz bu taraftar. her maç mutlaka ama mutlaka maçın içerisinde takımı desteklerken bir anda tepki göstermeye başlıyorsunuz. baştan sona bi baskı altına alıp takımın arkasında durmayı öğrenemedi bu taraftar gitti.

    193
    14
    1. @Erdem yorumuna yanıt olarak

      Altınordu bir maçı olduna göre.

      Bursamıza bir galibiyet birde beraberlik yetiyor.

      Geçenlerde yazdığıma göre.

      Şuan bütün İzmir takımların gidişatı iyi değil
      ..Altay Göztepe, Altınordu.

      Inşallah buda bize yarar ..

      4
      10
      1. @YaVuzBu yorumuna yanıt olarak

        @YaVuzBu
        altınırdu iyi oynuyor. dün saçma sapan bir 2. gol yediler şansssızdı adamlar. inşallah puan kaybederler ama buna güvenilmez bizim iki maçı da kazanmamız lazım haftaya büyük ihtimalle düğüm çözülür.

    2. @Erdem yorumuna yanıt olarak

      Hoca icerdeki maclarda 2 beki one cikarmali surekli. 70 ten sonra erdem goslerimizin onunde kac pozisyon yaratti sol kanatta. acolatse bifumaylada guzel isbirligo yapti. Bence bizim en buyuk skntimiz korkak oynamak bunun sebebide orta sahadakk kirilganlik. 2 bek one cikinca her atagimiz pozisyon liverpool a donduk resmen. korkmadan her mac bunu yapmali

      9
      2
    3. @Erdem yorumuna yanıt olarak

      Şampiyon olduktan ertesi sene ligte 3.sıradayken takımı şampiyon yapmış Ertuğrul hocayı yuhalayıp, ağlata ağlaya gönderen bu taraftar ve başındaki cahil amigolardı.Bursa taraftarı olarak bu durumlara düşmeyi hakettik.

      11
      2
    4. @Erdem yorumuna yanıt olarak

      Ben her zaman soylemisimdir. Bu takımın başındaki en büyük bela çorbacı selimdir. Tasma kimin elinde ise onun için havlar

      24
      1
    5. @Erdem yorumuna yanıt olarak

      Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Şu ligte bir kalalım ne gerekiyorsa yazarız ne gerekiyorsa yaparız.
      Bu durumlara nasıl ve neden düştüğümüz ortada.

      58
      1
  2. 2 maç sadece 180 dk gerekeni yapın ve bu utanç sezonunu bitirip önümüzdeki yeni sezona doğru ve sağlam hamleler yapıp artık gerçek yerimize çıkalım.Yeter bu kadar kahır bu taraftara yaşım 55 sanki 10 yaş daha yaşlandırdınız bu sezon .

    75
    4
  3. Maalesef ki kendi göbeğimizi kendimiz kesemiyoruz. s.. e s.. e diğer sonuçları bekliyoruz. 2 kere 9 kişiye puan kaybetmeseydik şuan kendi işimizi kendimiz görüyor olurduk.

    12
    51
      1. @YAŞLI TİMSAH yorumuna yanıt olarak

        Adana kocaelini yenerse = 48
        Altınordu balıkesirden +3 ve boludan +3 alsa = 48
        Bolu ankaragücünden +3 boludan 0 alsa = 47
        Biz iki maçımızı da alsak = 47
        nasıl bu durumda kümede kalıyoruz ikili avaraj ile mi ?

        7
        2
        1. @duji yorumuna yanıt olarak

          Evet sizin teori gerçekleşirse ikili averajla kalıyoruz.. Bolu’yu Bursa’da 3 -1 yendik Bolu’da 1-1 berabere kaldık… kimse kafasına takmasın arkadaşlar iki maçı alalım keyfimize bakalım önemli olan denizde yaşadığın fırtınalar değil gemiyi karaya yanaştırıp yanaştıramamandır… Tatbikî bu sezonu bize yaşatanlar hesabını verecek ama o gün bugün değil gemi karaya yanaşsın o zaman bakarız

          4
          1
        2. @duji yorumuna yanıt olarak

          Şu olasılığıda düşündüm mesela;
          Kocaeli Eyüpü ve Adanayı yense = 47 puan (adana düşen 3.takım oluyo)
          Bolu Ankaragücünden 3 alsa Altınorduya yenilse =47 puan
          Bizde 2 maçı alırsak =47 puan böyle bir durumda 3 lü averaj devereye girer biz,kocaeli ve bolu,
          Bu 3 LÜ AVERAJIN puan durumu da;
          1-BOLU 7 puan (genel averajdan dolayı 1.oluyor)
          2-BİZ 7 puan
          3-KOCAELİ 3 puan
          Bu şekilde de son düşen takım kocaeli olur.

          7
          1
  4. Çok enteresan bir lig oynuyoruz. Son 2 hafta maçlar istediğimiz gibi sonuçlanırsa; kalmamız mucize olur diye düşündüğümüz ligi 8 inci bile bitirebiliriz. Şaka gibi :))

    6
    2
  5. Bandırma stadını bilirim , bazi yerlerden dışarıdan içersi görünen bir stad .yoğun tezahürat yapıldığında futbolcular kesinlikle duyar .bir organizasyon yapılmalı ve bütün bursa hafta sonu Bandırma ya taşınmali.işadamlarından otobüs kaldırmak isteyenler var bu işin güzel bir şekilde organize edilmesi Bandırma’dan 3 puanın gelmesi çok cok önemli.Bolu Belediyesine Bandırma Belediyesine chp belediyeleri bu unutulmasin Bandırma play ofu garantiledi diye 3 puan cepte görülmeşin. Ankaragücü de bu saatten sonra pislik yapmasın her zamanki gibi çıksın maçını alsın istiyoruz ekstra bir şey yapsın istemiyoruz .

    6
    2
  6. Sezon başı mustafa er gönderilirken mustafa erin ne başarısı vardı diye anıranlara hep yalama tam yalamacılara kapak olsum

    6
    4
  7. Şu arma için,yeşil beyaza olan sevdamız için ne badireler atlattık.Káh ağladık ,kâh güldük,seneler sonra İstanbul hegemonyasına son vererek şampiyonluk yaşayarak sevincten çocuklar gibi ağladık.Ne acıdır ki sonrasındaki gerek yönetim gerek ise taraftar olarak bilinçsizligimizin faturasını bu sene ödüyoruz.Tertemiz şampiyonluğun omrumuzdeki yeri elbette ayrı fakat ben şuan bu yeşil beyaz sevdanın masal olarak kalmaması için şu 2 maçı alıp yerimiz olmayan bu ligden birlik ve beraberlik içerisinde yeri olan süper lige çıkmayı Rabbimden canı gönülden istiyorum.Sampiyonlukmu bu sene ligde kalmak mı deseler inanın lanet sezon için kalmak derim.Çunku bu borç ile (Allah korusun )bir alt lige düşmek demek bitiş demek,çınarın kuruması demektir.İnsallah kalan 2 maçı Allah’ım izni ile alırız ve camia olarak bu kabustan uyaniriz renktaslar.

    5
    1
  8. Arkadaşlar biz iki maçı kazanırsak kesin ligde kalıyoruz son hafta Bolu Altınordu maçı var ik takımdan biri yenilse düşüyor Berabere kalsalarda biri düşüyor biz biz her türlü üstte kakıyoruz 2 maçıda alırsak matematik Ortada haftaya bu iki takımın ve bizim kazanacağımızı düşünerek de hesap yapıyorum

    4
    1
  9. Son iki maça Emin ADANUR efendiyi davet etmek gerekir.
    Bak soytarılık yapacağım derken takımı buralara sen getirdin deyip yuhalamak lazım!

    4
    2
  10. 5 HAFTA ÖNCEKİ BARAJ 46-47 OLUR 4. TAKIM İÇİN DEDİĞİMDE HERKES ABARTILI BULUYORDU ŞİMDİ MENEMEN DÜŞTÜ ALTINORDU-BALIKESİRİ YENECEK VE MENEMEN İÇİN LİG BİTECEK GERİYE BANDIRMA MAÇI KALDI ALACAĞIZ DÜŞMÜŞ MENEMEN İLE OYNAYACAĞIZ EN KÖTÜ SENERYO İLE ADANA 45, MANİSA 46, BOLU 47, KOCAELİ 47, BURSA 47, ALTINORDU 48 OLACAK VE BİZ LİGDE KALACAĞIZ BU KADAR NET BİZ KAZANACAĞIZ VE KİMLER DÜŞECEK İZLEYECEĞİZ AKSİ BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUZ.

    4
    1
  11. Son iki maçı da kazanmamız şart.Bandırma ve Menemeni rakiplerin puan kaybetmemesi şansızlığımız üstteki rakiplerde kazanıyor.Bolu,Denizli gibi.47 puana ulaşıp ligde kalırız ihşallah.

    3
    1
  12. Bu nasil bir lig oldu anlayamadim
    45 puanla dusme riskin yuzde 50 nin uzerinde olsun
    Akilalir gibi degil
    40 puanla dustugumuz tarih i sezonun bile uzerinde gibi
    Ilkler hep bizi biliyor
    50 yili gectik bursadpor ve futbol takip ediyoruz 43 puanin kesin kurtaracagini dusunuyordum nerde
    Evet 45 belki kurtarabilir ama cok cok zor

    2
    1
  13. Mustafa er hocaaa.. menemen maçı son hafta kendi sahamızda lokum. Alın haftaya bandırma maçını bitsin bu işkence

    2
    2

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu