Bursaspor barajı düşürdü

Bursaspor'un Denizlispor'u 1-0 mağlup etmesinin ardından ligde kalma barajı 6 puandan 4 puana indi.

Bursaspor, geçen hafta evinde Gençlerbirliği ile golsüz berabere kalınca, ligde kalma barajıyla arasındaki puan farkı 6’ya çıkmıştı.

Pazar günü Boluspor‘un sahasında Ümraniyespor‘a 2-0 yenilmesi ve Menemen‘in de Ankara‘da Keçiören‘e mağlup olmasıyla; Bursaspor‘un barajla arasındaki fark yeniden 4’e indi.

Timsah‘ın 1-0 yendiği Denizlispor 39 puanla 15.sırada…

Sadece Kocaelispor, evinde 1-0 geriden gelip Manisa‘yı 2-1’lik skorla geçti ve 40 puanla düşme hattının 2 basamak/ 2 puan; Bursaspor‘un da 5 puan üstüne çıktı.

Son 4 haftada, ligde nefes nefese bir hayatta kalma savaşı yaşanacak.

13 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Kocaeli en azından berabere kalsaydı iyidi. Adamlar 17 den 14 e zıpladı bir maçta ama haftaya erzuruma gidiyorlar. Manisa maçını alıp içerde de yenersek umutlanırım ama nasıl olacak bu hiç bir fikrim yok Allah yardımcımız olsun. Gol Kaçırmamamız lazım.

    103
    3
    1. @Erdem yorumuna yanıt olarak

      Arkadaşlar gerçekçi olalım,azda olsa mucizelere inanalım derim, gerçekçi olalım demekten kastım şu
      Kocaelispor, menemen vede bursaspor un ligde attığı gol sayısına bir bakın derim,yani mac başına neredeyse bir gol düşüyor,bu üç takımında hücum hattı sıkıntılı,Boluspora gelince ,onun da maçlarını inceleyin derim,kaybettiği puanların büyük kısmı kendi sahasında, ama aynı boluspor dis sahada basarili,bence bursaspor diğer rakiplere bakmaksızın canını

      dişine takip ya tamam ya devam demeli.

    2. @Erdem yorumuna yanıt olarak

      Dün Manisa bu futbol ile nasıl Play of kovalıyor şaşırdım,Denizli karşısındaki futbolu oynayalım yeter galibiyet için

      48
      5
  2. 5 puan kalan 4 hafta da kapanmayacak fark değil ! Kocaeli böyle cirkeflik yaptığı sürecek ilahi adalet tecelli edecek ! Manisa maçında da yerlerde yata yata 3 puan aldılar ! Bu böyle sürmez…!

    44
    24
  3. Tek bir maçı kaybetmek bile bizim için düşüş demek fakat menemen dışındaki her takım bizim için zorlu maalesef çünkü bu kalitesiz oyuncularla Manisa bandırma ve umraniyeyi yenmek bence mucizedende öte menemeni en zorlu zamanında dahi yenemedik ve bu bence olası ama son hafta olması bence iyi ama dediğim gibi Manisa bandırma ve Ümraniye böyle kalitesiz takım için mucizeeee

    17
    7
  4. Şuraya yazıyorum: Son hafta dediydi dersiniz. Son 4 şöyle olacak:

    16 – Kocaelispor
    17 – Menemenspor
    18 – Boluspor
    19 – Balıkesirspor (zaten düştü)

    Boşuna zırvalamasın şu akbabalar da. Sezonun başından beri ha düştük ha düşeceğiz diye öttünüz zaten bari son 4 hafta susun da insan sansınlar.

    8
    4
  5. Matematik hesaplarından önce ‘her maçı almak,her maçı ayrı ayrı değerlendirip,oyun pllanı ve futbolcuları motive etmek şart.,
    ALLAH OYUNCULARIMIZA AZİM ,GAYRET VE SON SANİYEYEY KADAR SAVAŞMAK,3 PUANI ALMAYI NASİP ETSİN.Dileğim ve duam bu.

    1. @Erol yorumuna yanıt olarak

      Rahat olabilirsiniz, matematiksel olarak öyle bir şey imkansıza yakın. Çünkü biz hepsini kazandığımız takdirde son dört içinden de birbirleriyle oynayacak takımlar var, ayrıca Menemen de son dört içinden bir takım biz onları yenersek %90 altımıza alırız onları.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu