Gençlerbirliği’nden Bursaspor’a saat engeli!

Bursaspor’un ligin 33. haftasında Bitci Timsah Park'ta oynayacağı Gençlerbirliği maçının saatini değiştirmek için TFF ve yayıncı kuruluş ile görüşmeler yapan yeşil-beyazlı yönetimin yolunu tıkayan Gençlerbirliği oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu‘nun maç saatini 19 Nisan Salı 18:00 olarak açıkladığı Gençlerbirliği, Bursaspor maçına yeşil-beyazlı taraftarların iş ve iftar saati nedeniyle gelmekte sorun yaşayacağını düşünen Bursaspor yönetimi maç saatinin değişmesi için bir dizi görüşmelerde bulunmuştu.

TFF ve yayıncı kuruluş beIN Sports‘tan “Olur” yanıtını alan yönetim, Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş’ın olurunu almak için yapılan görüşmelerde Akdaş’ın “Bursaspor taraftarının saat 18:00’de stadyumu doldurması mümkün değil eğer saatte değişiklik olursa taraftar bizim takımı boğar ve yeşil-beyazlılar da karşılaşmadan net galip ayrılır. Biz de kritik durumdayız, o yüzden buna müsaade edemem” dediği öğrenildi. Bunun üzerine maç saati de 18.00 olarak kaldı.

20 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. hadi biz taraftar olaral boğduk diyelim bunun akabinde bunun karşılığını bize verecek o baba yiğit takım nerde .

    45
    2
    1. @bursasporrr yorumuna yanıt olarak

      Renktaşlarım.. Ahmet Çakar Bursaspor bir alt lige düştü diye açıklamış.

      Ama da 4 iç sah maçımız var, yanılıyor mu yum?

      Doğru mu düştük mü, hakikaten düştük mü, arkadaşlar?

      💚🤍💚

      4
      13
    2. @bursasporrr yorumuna yanıt olarak

      eğer bu haber yalan bir haber değilse ben bişey bilmiyorum. hiçbir kulübün başkanı böyle bir açıklama yapmaz.lütfen admin böyle haberleri yayınlamayın

      25
      2
  2. futbol seyirci için oynanan oyun değilmiş demekki… olaylara bakarmısın… beter olsun ülke futbolu hakediyoz her turlu olay dönüyor.

    17
    1
  3. lan niyazi futbol taraftar için oynanan aynı zamanda gösteri oyunu değilmi bizler olmasak ne sikimi işiniz var ozaman orda ne demek taraftar gelmesin yemin ediyom türkiyede futbol denen sporun anasını siktiniz.

    13
    2
    1. @bursasporr yorumuna yanıt olarak

      Bursa Kocaeli macinin oynandigi saatte Bursa da GS -FB taraftarlari tasli sopali kavga ediyorsa BURSA kume dustugunu zaten Bursasporlular kabul eymisyir..

  4. Takım olarak çok zor da kalsak bile taraftar olarak herkes bizden hala daha çok korkuyor 🙂 Çok büyüksün BURSASPORUM 🐊

    3
    2
  5. Ne bogmasi kardesim biz 9 kisi kalan takimlara yol aciyoruz. Bu takim taraftarsiz daha iyi oynar baski olunca her tarafi yol gecen hani yapiyorlar.

    2
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu