Tarihin en kötü dönemini nasıl atlatacağız?

Bursaspor’un ligdeki durumunu özellikle iç sahada 6 karşılaşma belirleyecek… Yeşil beyazlıların üzerindeki Altınordu, Denizlispor ve Menemen’i geçip kurtuluşunu ilan edebilmesi için seri galibiyetlere ihtiyacı bulunuyor.

Tarihinin en kötü günlerini geçiren Bursaspor’u birbirinden zorlu 10 maç bekliyor. Geride kalan 26 maçta 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 13 yenilgiyle 25 puan toplayan yeşil-beyazlıların ligde kalmayı garantileyebilmesi için üzerindeki Altınordu, Denizlispor ve Menemen’i geçmesi gerekecek. Yeşil-beyazlı takımın en büyük avantajı ise üzerindeki 3 takımın 9’ar kendisinin ise 10 maçının bulunması.

EVDEN ÇIKIŞ OLMAMALI

İç sahada oynadığı 12 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgiyle 15 puan alarak kötü bir performans sergileyen Bursaspor’un evinde kalan 6 maçı kayıpsız geçmesi gerekecek. Bu sezon deplasmanda oynadığı 14 maçtan 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 yenilgiyle 10 puan alabilen yeşil beyazlıların son 10 haftada kurtuluşunu ilan edebilmesi için galibiyet serisine ihtiyacı olacak.

İÇERDE 6 DIŞARDA 4 MAÇ

20 Mart Pazar günü 11 puanla Balıkesirspor ile oynayacak olan Bursaspor’un 25 puanı bulunuyor. Yeşil-beyazlı takımın üzerindeki Altınordu 28, A.Denizlispor 30, N.Menemen ve Kocaelispor ise 32 puana sahip. Gençlerbirliği’nin de 33 puanı bulunuyor. 4 takımın düşeceği ligde Bursaspor’un üç rakibini daha geride bırakması şart. Bunun için de özellikle iç sahada oynanacak Balıkesirspor, Kocaelispor, Gençlerbirliği, Denizlispor, Ümraniyespor ve Menemenspor maçlarının kazanılması gerekecek. 4 deplasmandan çıkarılacak puanlar da yeşil-beyazlı takımın sıralamadaki yerini belirleyecek.

BURSASPOR KALAN MAÇLAR

29. Hafta Balıkesirspor (İ)
30. Hafta A.Keçiörengücü (D)
31. Hafta Kocaelispor (İ)
32. Hafta İstanbulspor (D)
33. Hafta Gençlerbirliği (İ)
34. Hafta A.Denizlispor (İ)
35. Hafta Manisa FK (D)
36. Hafta BS Ümraniyespor (İ)
37. Hafta RH Bandırma (D)
38. Hafta N. Menemenspor (İ)

19 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @YaVuzBu yorumuna yanıt olarak

      Bruno ,Enver cenk şahin ve bifouma üçlüsü bizi bu çukurdan çıkaracak..ne yapıp edip bu üçlünün bütün maaşını,primini ,alacağını yatırıp,bizi kurtarmalarini bekliyeceğiz..bana göre iyileşirse acolatse sol kanatta,Enver cenk sağ kanatta,İsmail 8 numarada,Bruno 10 numarada,forvette de bifouma oynamalı..ramazan oldukça diri gözüktü..6 numarada ramazan oynayabilir..defansta da zalazar ve Furkan emre oynamalı.. sol bekte hasan, sağ bekte mert ideal 11i tamamlar ..Pedro,eren,Burak,namiq gibi futbolcularımız da hamle oyuncusu olarak sonradan oyuna dahil edilebilirler..ve bir de en az 30 bin taraftar mutlaka stadda olmalı..son 6 maç zaten..küsecek,trip yapacak ,istifagggg diye bağıracak bı lüksümüz kalmadı..herkes aklını başına alsın .özellikle o Selim ve tayfası 2 ay seslerini çıkarmasinlar mümkünse..

      6
      1
    1. @GREEN MİLE yorumuna yanıt olarak

      Keşke bende sizin gibi ümitli olsam. Bu takım 2 kere 9 kişilik takımları yenemedi. Balıkesir ile beraber bu ligin en kötü takımı biziz. Herkes farkında bu takım 1.lig takımı bile değil. Bizim taraftar olarak yapabileceğimiz tek şey var stadı full doldurup takımı desteklemek. Gerisi futbolculara kalmış

    2. @GREEN MİLE yorumuna yanıt olarak

      Kötü dönem sonra eriyor daha kötüleri yaklaşıyor.. eğer tarihinin en kötü dönemini yaşıyorsan cezasını alarak kurtulursun. hayal satmayı bırakalım.

  1. Doğru kadroyu bulup kalan maçları doğru kadro ile oynamalıyız.Canberk, Mert, Zalazar, Furkan Emre, Onur,Ramazan, İsmail,Burak, Bifouma, Cenk, Alaskarov

    11
    17
  2. Kardeşim küme düştüğümüz sene evimizde 40 bin kişi ile o taraftar ile göztepeyi yensek şuan ne bu ligde olacaktık ne de bunları konuşuyor olacaktık. Biz ölüm kalım maçlarında nedense hep öldük. İnşallah bu sene biseyler farklı olur da şu gemiyi o limana sağ salim yanaştırırız..

    3
    1
  3. Öyle avantajlı bir fikstürümüz var ki bu durumda bile bize umut verebiliyor.

    6 iç saha maçımızın 5i rakiplerimizle, bu 5 maçı da kazanırsak ligte kalırız. Kümeye düştüğümüz sene son iki iç saha maçımız Akhisar ve göztepe ileydi ki bu iki maçtan birini yensek ligte kalacaktık. Tarih tekerrür etmez ve bu sefer bu avantajı kullanırız.

    2
    1
  4. malesef max 17 puan çıkar kalan maçlardan. İnşallah benim ve benim gibi düşünen herkesin yüzünü düşürürler ama işimiz zor.

  5. Eğitimsiz taraftar kitlesi her şeye salça olmak yerine oturduğu yerde oturursa işler kendiliğinden düzelir bence. Bu takımın en büyük düşmanı rakipler değil eğitimsiz taraftar kitlesidir. Bu bu kadar net iken düşmanı dışarıda aramanın anlamı yok.

    1
    1
  6. Şahsen mucize gibi olgulara hayatımda fazlaca yer vermem.
    Aynı lig de ki rakibi yenmenin mucizesi olmaz.
    Benim bildiğim Bursaspor altı iç saha maçını da alır ve lig de kalır.
    Bunu yapacak gücü de her daim vardır.
    Bursaspor un lige tutunması mucizelere bağlı gibi düşünceler ertelenmelidir.
    Lig için yarın bitti deseler düşmüş oluyoruz o ayrı.
    Sabırla ve inatla direneceğiz.
    Bu sezonun sonunda bu organizasyon
    da kalacağız.

    1
    4
  7. Bizim bir takımı yenmemiz için rakibin 9 değil 7 kişi kalması lazım. Gerçekleri görelim artık, bugün yarın derken kaçınılmaz sona yaklaştık.

  8. 3 galibiyet ve 4 beraberlik bizi ligde tutar. Balıklar düştü zaten diğerleride öyle ahım şahım değil. Zaten bizi düşürmezler. Seneyede Osman Özköylüyü getirir süperlige çıkarız rahat olun.

  9. Kalan maçlara baktımda yenılmeyecek takım yok, üstelik 6 maç içerde
    Kalabalık trıbunlerde 6 da 4,5 galıbiyet bizi ligde tutar
    Oyuncular istesin yeterki

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu