BURSİAD’tan bir prim desteği daha

Bursasporlu Sanayici ve İş Adamları Derneği (BURSİAD), Altınordu maçından sonra Samsunspor deplasmanı öncesi yeni prim kampanyasını 100 bin lira ile başlattı.

Bursaspor’un Altınordu maçı öncesi galibiyet primi kampanyası başlatan Bursasporlu Sanayici ve İş Adamları Derneği (BURSİAD),  bu kez de Samsunspor deplasmanı öncesi prim kampanyasını için düğmeye bastı.

GEÇEN HAFTA 283 BİN LİRA TOPLANMIŞTI

Altınordu maçı için kampanyayı 50 bin lira ile başlatan ve bu prim kampanyasının iş insanlarının katılımıyla 283 bin liraya ulaştığını açıklayan BURSİAD, Samsunspor karşılaşması için de kampanyayı 100 bin lira ile başlattığını açıkladı.

KENTE ÇAĞRIDA BULUNDU

BURSİAD yönetimi, “Tüm şehri bu zorlu süreçte Bursasporumuza destekte bulunmaya çağrıyoruz” dedi.

BURSİAD’ın kampanyayla ilgili açıklaması şöyle:

20 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bende bunu anlamıyorum arkadaşlar!!Başarı yok yıllardır bu prim olayı neyin nesi anlamak güç,bırakın bu prim olayını madem profesyoneller ciddi paralar kazanıyorlar gerekeni onlar yapsın,borç almış başını gitmiş ve biz hala başarı elde etmek için para harcıyoruz,bu kadar zenginmi bu kulüp?otobüse haciz koydular doğalgaz ve elektirigi kesildi kulübün bunları yaşamışken neyin primi bu ?

    93
    18
    1. @kacakload16 yorumuna yanıt olarak

      Renktaş sen yalnış anlamışsın galiba bu prim kampanyasını, prim olarak dağıtılacak para kulübün parası değil Bursaspor’a gönül verenlerden toplanan para.

    2. @kacakload16 yorumuna yanıt olarak

      Prim meselesi şu; bu toplanan paralar kulüp kasasına gelir olarak girmeden dışarıdan ödeniyor, böylelikle borçlara karşılık bankalar el koyamıyor. Bu şekilde maaşlarını zamanında alamayan futbolculara maç kazanmaları ya da berabere kalmaları teşvik edilerek bir taşla iki kuş vurulmaya çalışıyor. Prime hak kazanırlarsa da gönülleri oluyor.

      59
      2
      1. @Bursa yorumuna yanıt olarak

        Ne maaşı futbolcuların maaşı olmaz sözleşme gereği yıllık alacağı garanti parasının yıllık taksitleri vardır o kadar..kulüp personelinin aylık maaşı olur işçi gibi ondan bahsediyorsan eyvallah doğru söylüyorsun.

        1
        1
  2. HİÇ BİR GRUBUN ŞEVKİNİ KIRMAMAK LAZIM…KİMİN ELİNDEN NE GELİYORSA ARTIK BURSASPOR İÇİN YAPMALI…HEP SÖYLERİM BU KULÜBE 1 ÇİVİ ÇAKANA ALLAH 2 ÇİVİ ÇAKTIRACAK GÜCÜ VERSİN…

  3. BU YORUM APOLİTİK BİRİ TARAFINDAN YAPILMIŞTIR, KENDİ KAFANIZDA BENİ KALIPLARA SOKUP O KALIPLARDAN DOLAYI
    EKSİLEMEYİN LÜTFEN!!! AYRICA SİYASET KONUŞMUYORUM, KONUŞMANIN DA YERİNİN BURASI OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM. Şimdiden uyarımı yapayım da sonra yok sen busun, şusun demeyin bana.
    Belli ki siyasi amaçlar güdülüyor yoksa ben sanmıyorum, Bursaspor’un Sayın Alinur Bey’in çok umrunda olduğunu.

    8
    4
  4. bu sanayiciler fabrikalarında işçi arkadaşları yüzde 10 ilave zam istediklerinde kapıyı gösterip ,çıkışını verenler değil mi? Adamın mesleği Futbolculuk… Kimsenin fabrikada çalışarak kazanamayacağını kazanıyor ve işi sahaya çıkıp adam gibi topunu oynamak… Bunun için prim vermeye çalışmak ,saçmalıktan öte saçmalık…

    5
    1
  5. Tek bir pirim şartı koyulsun ne bu maç maç. Sezon sonunda süper denen lige çıkılırsa futbolculara ciddi bir prim verilsin aksi halde ortada bir başarı olmayacağı için haketmedikleri maaşlar neylerine yetmiyor

  6. Öğrencilere verseler keşke burs karşılıksız. Futbolcular zaten işi.maç kazanmak. Bunun için ücret alıyorlar sozleme.yapiliyor. bir de ekstra para vermek… Elektrik doğalgaz faturaları yüksek geliyor .bir suru gariban varken. Saçma.prim vs.oğrencilere verin ne biliym.🙄

  7. Her şerde, bir hayır vardır.
    Sallamacı başgan gittikten sonra sanki bir kenetlenme olmaya başladı.
    Bundan sonraki seçimlerde de showman, reklam ve koltuk peşinde koşan değilde işbilen, gönülden takımı ve şehri seven insanlar gelirse yanlış giden şeyler yoluna girer.
    Hayırlısı deyip bekliyoruz.

  8. Neden prim kampanyası yapıyoruz, maaş kampanyası yapsak ya. Her futbolcunun maaşının ödenebildiği kısmı toplayalım. Hem kulübe ekstra destek olur hemde oyuncu maaşları bi şekilde ödenir. Prim kampanyasının Bursaspora hiçbir faydası yok oyunculara motivasyon olsun diye toplanan bi para sadece.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu