İzin vermeyeceğiz, susmayacağız!

Bursaspor Kulübü resmi sosyal medya hesaplarından Kocaelispor maçındaki Batuhan Kör'ün pozisyonu ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

5 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. dün akşam resmen katledildik… Bu ülke futbolu böyle soytarı basiretsiz hakemlerin ve yancı yayın kuruluşlarının elinde p.iç olur… Sonra Avrupadan rakipler gelir 4 atar 5 atar mal gibi bakarız… Ayrıca Kocaelispor taraftarı ve takımıyla gerçekten itici -uyuz bir kulüp olmuştur… Unuttukları bir şey var… Hızlı giden atın b.ku seyrek düşer…. Stadına gelen rakip takım Yunan takımımı yavşaklar… Otobüsü taşlamak, şişe atmak nedir… Gidin köyünüzde koyun otlatın siz…

    42
    1
  2. Futbol tarihinde görülmemiş bı katliam yaşadık dün…en az 4 kez futbolcularımıza direk kafasına ve ayaklarına vuruldu..hakemlerin gözü önünde oldu.ve tek bir kırmızı kart verilmedi..ayağını fazla kaldırdı diye ilk defa kırmızı kart yiyen takım Bursaspor oldu..rakip futbolcu gole giden futbolcumuzu eliyle çekip düşürüyor,penaltı veriyorsun,tek bir seri veya kırmizi kart vermiyosun…ben böyle bı hakem yönetimi 40 yaşıma kadar görmedim..direk bizi katletmeye yönelik hakemler gönderilmiş..

    20
    2
  3. Bu pozisyona faul bile verilmedi penaltı aldığımız pozisyonda sarı kart verilmedi ben bunların hakemin gözünden kaçtığına inanmıyorum

    12
    2

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu