Mustafa Er uyardı “Çok dikkatli olun”

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er’in en korktuğu şeylerden bir tanesi sakatlık… Genç teknik adam, performansından memnun olduğu oyuncularına, sakatlık yaşanmaması için ciddi anlamda telkinlerde bulundu.

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, oyuncularının dikkatli olmasını istedi. Afyon kampı sonrası Bolu kampına dün startı veren yeşil-beyazlılarda genç çalıştırıcı, oyuncularının istekli olmalarından memnun olduğunu söyledi.

Antrenman öncesi oyuncularıyla kısa toplantılar yapan Mustafa Er, “İstekli olmanızdan memnunum ancak kendinizi daha çok geliştirmeniz gerekiyor. En önemlisi de konsantrasyon. Biz iyi bir takımız. Bunu kanıtladık. Ancak daha iyisini de yapacak güçteyiz. Sizden en büyük isteğim ise sakatlanmamanız. Çok dikkatli olun. Bu kampı da kazasız belasız atlatalım. Size güveniyorum” ifadelerini kullandı.

10 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. BU BAYRAMDAN SONRA COVİD İYİCE HORTLADI..UMARIM SEYİRCİLİ OYNANIR..LÜTFEN AŞI OLALIM… ÜLKEMİZ İÇİN BURSA İÇİİN BURSAŞPOR İÇİN CANIMIZI KURTARMAK İÇİN AŞI ŞART

    46
      1. @Eser yorumuna yanıt olarak

        Beyler laf olsun diye yorum yapmayın biraz da diğer arkadaşların yorumlarını okuyup kendinizi geliştirin.
        Mustafa Er 8. Haftaya kadar başarılı olamazsa yeni bir teknik direktör getirilsin mümkünse İtalyan olsun, şampiyon İtalya gibi bizi de şampiyon yapsın.
        Avrupa şampiyonasında Şenol Güneşi gördükten sonra Türk antrenörlere güvenim kalmadı, teknik ve taktik olarak çok eksikleri var.

        1
        3

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu