Bursaspor “Tüm şahıslar ile ilgili yasal süreci başlatıyoruz”

Bursaspor Kulübü resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı.

Yapılan duyuru şöyle;

Bir İstanbul takımının kongresinde söz alan “Burhan Özbilgin” isimli şahsın kulübümüzün kongre üyesi olduğu iddiası tamamıyla asılsızdır.

Bu yersiz konuşmada anlayacağımız üzere 2010 yılında tertemiz bir şekilde yaşattığımız Anadolu devriminin İstanbul takımlarında ve taraftarlarında yarattığı etki hala devam etmektedir.

Kulübümüz hakkında asılsız konuşmalar yapan tüm şahıslar ile ilgili yasal süreç başlatılacaktır.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

12 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Konuşmayı yapan arkadaşın facebook profilini inceledim. Bursa’da yaşayan aslen tokatlı olan bir arkadaş. Aynı zamanda İyi Parti üyesiymiş. İyi Parti yetkilileri Bursaspor hakkında ileri geri konuşan kişi hakkında gerekli yetkilileri uygular umarım. Bursa’nın en büyük değeri hakkında asılsız ithamlarda bulunan bu şahsın Bursa’mızı temsil etmesine muvafakatimiz bulunmamaktadır.

    84
    1
  2. Astsubaylıktan erken yaşta emekli olunca psikolojisi bozulmuş. Nasıl gündem olurum diye kendi kafasına göre senaryo yazmış. Maddi, manevi tazminat alıp, Vakıfköydeki pırlantalarımıza destek olmalıyız. Ülkemizin köklü kulüplerinden biri ve muhalefetteki siyasi partimiz, bu ve bunun gibi IQ’sü düşük paranoyakların üyeliklerini düşürerek bir daha asla kapılarından içeri sokmayacaklarına inancım tamdır.

    13
  3. Böyle bir sürü fenevli var 2010 dan sonra kafayı yiyen…ama haklılar bizden önce bizim şampiyonluğu kutladılar,hala da inanamıyorlar maçlar tekrar oynanacak modunda takılı kaldılar yıl olmuş 2021…

    12
  4. işte bu kimler bursanin ve bursasporun hakkini yediyse arastirilsin…belki bişi çıkmayacak ama en azından kuyrukları kısilsın…

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu