Bursaspor Kulübü “Tam 58 yıl önce…”

Bursaspor Kulübü 58. kuruluş yılı dolayısıyla resmi internet sitesinden bir paylaşımda bulundu.

Kulübümüz bundan tam 58 yıl önce, 1 Haziran 1963 tarihinde Acar İdman Yurdu, Akınspor, İstiklal, Pınarspor ve Çelikspor’un birleşmesiyle spor tarihindeki yerini aldı.

Türk futbol tarihinin akışını değiştiren ve sportif bir devrime ismini veren kulübün adıdır Bursaspor.

Bizleri her koşulda destekleyen Büyük Taraftarlarımızın desteğiyle hedeflerimize ulaşacağımıza inancımız tamdır.

Kulübümüze kuruluşundan bugüne kadar hizmet veren tüm başkanlarımıza, yöneticilerimize, teknik adamlarımıza, sporcularımıza ve yeşil beyazlı renklere gönülden bağlı taraftarımıza şükranlarımızı sunuyor, aramızdan ayrılmış tüm değerlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Kulübümüzün kuruluşunun 58. yıl dönümü kutlu olsun.

Bursaspor Sen Çok Yaşa!

7 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. İyi ki babam beni bursasporlu yetiştirmiş. Her ne olursa olsun bir takımı aşkla sevip destekliyor isem bu babam sayesindedir. Bir takımı sevebilmek için illaha çok iyi bir kadroya sahip olmasına, başarıdan başarıya koşmasına gerek yok. O kendini sevdiriyor bize bir şekilde. Umarım çok daha güzel günler göreceğiz, iyi ki doğdun Bursaspor! <3

    27
    1
  2. Yaşımla birsin sevgili BURSASPOR um gözümüzü seninle açtık, seninle mutlulukları, hüznü,aşkı yaşadık, ATATÜRK stadında sevmeyi öğrendik, nerede olursan ol ,hangi lig de mücadele edersen et ,sen bizim için teksin ve hep tek Sevdamız olacaksın.seninle beraber nice yıllara.

  3. Bursaspor lu olmak gurur kaynağıdır.
    Vakıfköy yeni şampiyonluklara ulaşacaktır.
    Çok yaşa Bursaspor.
    Şampiyon Bursaspor.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu