Miller’dan şok çelme

Eşinin Bursa'da yaşamak istemediğini ileri süren ve geri dönmenin yolunu aradığını belirten Kenny Miller, Yeşil Beyazlı kulübün talip olduğu eski takım arkadaşları McGregor ve Wittaker'a "Benim yaptığım hatayı asla tekrarlamayın" uyarısında bulundu.

Transferde İskoç pazarına yönelen Bursaspor beklenmedik bir engeli karşısında buldu. Bursaspor, Rangers takımının iki yıldızı Wittaker ve McGregor'u kadrosuna katmaya çalışırken İskoç basınında çıkan haberde Miller'ın arkadaşlarına yönelik yaptığı açıklama Bursaspor'da şoke etkisi yarattı. Daily Record gazetesinin haberine göre Bursaspor'un kendisiyle ilgilendiğini açıklayan Wittaker ve McGregor'la ilgili konuşan Kenny Miller, Bursa'da yaşamanın yasını tuttuğunu belirterek "Benim yaptığım hatayı asla tekrarlamayın" ifadesini kullandı. Bursaspor cephesinde transferlerin bitmesi için arkadaşlarını ikna etmesini istedikleri Kenny Miller'ın bu davranışı karşısında büyük bir şok yaşandı.

EŞİ REST ÇEKTİ

Sky Sports News televizyon kanalı spor spikeri David Tanner Bursa hakimiyet'e golcü futbolcunun yaptığı açıklamaları doğruladı. Miller'ın Bursa'da çok sevilmesine karşın mutlu olmadığını söyleyen Tanner, "Miller Türkiye'den ayrıldığı günden itibaren yaşadığı sıkıntılardan bahsediyor. Sürekli bu yönde demeç veriyor. Herkesin ona ilgi göstermesi güzel ama onun farklı bir sıkıntısı var. 21 yaşındaki eşi Türkiye'de yaşamak istemiyor. İskoçya'dan Bursa'ya dönmeyi bile düşünmüyor. Hatta bu konuda ona baskı bile yapıyor. Miller eşinin bu çıkışı karşısında çaresiz kaldı. Ailesinden uzak kalmayı göze almak istemiyor. Çünkü yeni evli ve küçük de bir kız babası. Ailesinden uzak kalmak onu mutsuz ediyor ve bu nedenle geri dönmeyi düşünüyor. Ancak önündeki 2 yıllık kontrat engeli onu geri dönme konusunda sıkıntıya sokuyor" dedi.

BİR ENGEL DAHA

Miller cephesinde bu gelişmeler yaşanırken Rangers kulübünün teknik patronu Ally McCoist aralarında Bursaspor'un talip olduğu dört futbolcusuyla yola devam kararı aldığını açıkladı. Takımın kilit oyuncuları olarak kabul edilen McGregor, Whittaker, Davis ve Bougherra'yla önümüzdeki sezonda da çalışmak istediğini açıklayan McCoist, kulübün yeni sahibi Craig Whyte'tan bu futbolcularla en kısa zamanda uzun soluklu kontrat yapmasını istedi. Ally McCoist'in bu çıkışı da Bursaspor'un talip olduğu McGregor ve Wittaker'ın transferlerini zora soktu.

 

Bursa Hakimiyet

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu