Yazıcı ölmedi, yaşıyor!

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Recep Bölükbaşı, başkan İbrahim Yazıcı’nın beyin ölümünün gerçekleştiği yönündeki iddiaların doğru olmadığını söyledi.

Dün sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonrası yoğun bakıma alınan Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı’nın tedavisi sürüyor. Yazıcı’yı ünlü sanatçı Metin Şentürk, iş adamı Mustafa Çağlar, Tofaşspor Kulübü Başkanı Efe Aydan, Bursaspor’un Arjantinli oyuncusu Pablo Martin Batalla ile menajerleri, Tuncay Şanlı ve Ömer Erdoğan da hastanede ziyaret ederek, son durumu hakkında bilgi aldı.

İkinci Başkan Recep Bölükbaşı, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Şu anda beklemedeyiz. 48 saatin geçmesini bekliyoruz. Akşam saat 5’e kadar iyi haberlerini bekliyoruz. İçeri herkesi sokmuyorlar. Görüntü olarak iyi olduğu söyleniyor. İyi haberlerini bekliyoruz. 48 saat geçmesi gerekiyor. Hastaneye geldiğinden bu yana 48 saat 4-5 gibi oluyor. 48 saat içerisinde de bir tepki bekleniyor” dedi.

 

“BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ İDDİASI DOĞRU DEĞİL” Beyin ölümü gerçekleştiği yönündeki iddiaları da değerlendiren Bölükbaşı, “Kesinlikle öyle bir şey yok. Öyle bir şey olursa doktorlar açıklar. Umudumuz başkanımızın tepki vermesi. Tepkinin neticesinde de süre kazanacak ve ayağa kalkacak diye ümit ediyoruz” diye konuştu.

 

havadis16.com

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu