Bursaspor’da ayrılık!
Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er'in yeni sezon planlamasında yer almayan 18 yaşındaki stoper Emir Kayacık, kiralık olarak Kahramanmaraş İstiklalspor'a gönderildi.

TFF 2.Lig‘de mücadele eden Kahramanmaraş İstiklalspor, Bursaspor‘un genç futbolcularından Emir Kayacık ile kiralık olarak anlaşmaya vardı. Yeşil-beyazlı kulüp genç futbolcunun, yeni takımında düzenli forma şansı bularak gelişimini gözlemleyecek.






Dünyadaki sistem budur. Pilot takım vs hikaye.
En beğendiğim genç futbolcularımızın başında geliyor Emir Kayacık. Düzenli forma şansı bulduğunda eminim BURSASPOR’un değişmez oyuncusu olacaktır.
Yolun da, bahtın da açık olsun kardeşim. Daha güçlü bir şekilde döneceğinden ve SÜPER denilen ligde bu takımın bir parçası olacağından hiç şüphem yok.
doğru karar.
müthiş fiziğine rağmen eksiği çok.
bu ayıp onun değil, alt yapı sorumlularımızın.
bu ayrılık emir için daha hayırlı olacaktır.