Sefa Narin’i istiyorlar!

Bursaspor'un 32 yaşındaki orta saha oyuncusu Sefa Narin ile 2.Lig ekipleri Kütahyaspor ve Sakaryaspor yakından ilgileniyor.

Bursaspor’la sözleşmesi devam eden ancak takım bulması için izin verilen Sefa Narin ile iki kulübün ciddi şekilde ilgilendiği öğrenildi.

32 yaşındaki orta saha oyuncusu için en ciddi adayın, geçen sezon 3.Lig’de şampiyon olarak 2.Lig’e yükselen Kütahyaspor olduğu öğrenildi. Deneyimli isimle ayrıca 1.Lig’den 2.Lig’e düşen Sakaryaspor da yakından ilgileniyor.

Bursaspor’la bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Sefa için iki kulübün de yeşilbeyazlı yönetimle iletişime geçmesi bekleniyor.

Bursaspor formasıyla geçen sezon 2.Lig şampiyonluğu yaşayan Sefa 20 lig, 2 de Türkiye Kupası maçında mücadele etti.

5 Yorum Onay bekleyen 2 yorum var

    1. @Artvinli yorumuna yanıt olarak

      senden esnaf olmaz. malını değersiz göstermeyeceksin. dirhem ile sunacaksın. albenisini oluştur ki alıcılar üşüşsün.

    2. @Artvinli yorumuna yanıt olarak

      Gazeteci Menejerler baktılar Bursaspor’un alacağı futbolcunun “A” sının kokusunu bile almayınca Başkan derinden nükler sesiz denizaltısı gidiyor 👉bu sefer Bursaspor’un futbolcularını pazarlama işine girdiler 🤣 aaaahhh ahhhh eskiden yöneticilerin çat kapı giriyorlardı o günler gitti o Bursaspor yok artık 🤣

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu