Yeni formalarda taksit seçeneği var!
Bursaspor Kulübü Proje Kurulu Başkanı ve Bursastore Sorumlusu Enbiya Topal, yeni sezon formalarının satış süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Topal, yeni sezon formalarının anlaşmalı banka kartlarına vade farksız 3 taksit imkânıyla ön satışa sunulacağını belirtti. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği Fetih Forması‘nın teslimatlarının ise iki etap halinde gerçekleştirileceğini ifade eden Topal, ilk parti siparişlerin 11-14 Haziran, ikinci parti siparişlerin ise 15-19 Haziran tarihleri arasında sevk edileceğini açıkladı.
Diğer tüm yeni sezon formalarının sevkiyatının 20 Haziran‘da başlayacağını kaydeden Topal, formaların aynı gün Bursastore mağazalarında da satışa sunulacağını duyurdu.
Öte yandan kulübün belirlediği satış hedeflerine ulaşılması halinde, anlaşmalı bankalarla yapılan vade farksız taksit uygulamasının mağaza satışlarında da geçerli hale getirileceği belirtildi.
Yeni sezon kamp ve antrenman ürünlerinin de 20 Haziran tarihinden itibaren Bursastore mağazalarındaki yerini alacağı bildirildi.





