Bursaspor’da sürpriz başkan adayı!

Bursaspor Kulübü'nde gerçekleşmesi beklenen olağanüstü genel kurul öncesi başkan adaylığını açıklayan Ali Ay'ın ardından bir isim daha adaylık açıklamasında bulundu.

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Günay‘ın “Kongre kararı aldık ve karar defterinde imza attık” açıklamasının ardından dün kulüp resmi internet sitesi böyle bir kararın alınmadığını ve bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıklamıştı.

Bu duyuruya rağmen Bursaspor Kulübü Başkan Adaylığı için Ersoy Saitoğlu adaylığını bir basın toplantısıyla açıklayacağını bildirdi.

Saitoğlu‘nun bildirisi şöyle;

Bursaspor‘da zaman elini taşın altına koyma vakti.

Bu nedenle bilgi birikimi ve deneyimimle Bursaspor‘a başkan adaylığımı açıklayacağım 17 Ağustos Perşembe günü basın toplantısına katılmanızı rica ederim.

42 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Benim de bilgi birikimim ve deneyimim var. Gerçi param yok ama ben de adaylığımı açıklıyorum.

    Yarın (16.08.2023) Saat 11:oo’de tüm yazılı ve görsel basın mensuplarını Darmstad Çarşamba Pazarında şahsıma ait bamya satış tezgahımda basın toplantısına davet ediyorum.

    Saygılarımla,

    Seyfettin Er

    161
    9
    1. @Seyfettin Er yorumuna yanıt olarak

      Kardeşim kendini tanıtmadan ben şuyum, buyum, mesleğim bu, daha önce yönetim kurulunda şu işi yaptım diye AÇIK AÇIK kendini tanıtmayan aday benim gözümde yok hükmündedir.

      1. @eski teksas yorumuna yanıt olarak

        Amator kumeye dusurunherkes kurtulsun para degil cevre ve kabiliyet gerekli maalesef bursasporun basina hep yiyici menfaatci ve beceriksizler geliyor

        3
        1
    2. @Seyfettin Er yorumuna yanıt olarak

      Yani bu adamlar hangi yerden çıkıyor ama Bursaspor’un amblemini vs izinsiz mektup başlığı olarak kullanılması suçtur ve halkı yanıltma teşebbüsü diye görülür daha baştan hata yapıyorlar! ve anlamadığım hangi başkanlık yarışı varda aday oluyor? Hepsi gazetecilerin dandik hayal haberlerine göre hareket ediyorlar belli haberleri kendileri yazmışlar!

      10
      1
      1. @Uskumru yorumuna yanıt olarak

        Aynen. Kulübün antetli kağıdına başkan adaylığı açıklaması yazmak suçtur. Kaldı ki bu kağıt kulübün antetli kağıdı bile değildir. Kendisi özel olarak hazırlatmış, sahte imitasyon bir kağıt. Ama Saitoğlu bunun suç olduğunu bile bilmeyecek kadar konuya yabancı. Vah ceylanım benim be

  2. Ya, bu da başka bi kifayetsiz adamın biri. Tek özelliği, 1963 yılında kulüp kurucu heyetinde yer alan Hüseyin Saitoğlu’nun oğlu olmak. Kendisi 60 yaşına merdiven dayamış olmasına karşın, “Ben Hüseyin Saitoğlu’nun oğluyum” diye piyasada dolaşıyor. Kendisinin hiç bir özelliği ve başarısı yoktur. Ne iş yaptığı da belli değildir. Çevresi ve parası yoktur. Dar çevresi sadece Bursaspor taraftarlar Derneği üyeleriyle sınırlıdır. Bursa dışına çıkınca, Kent Meydanı’ndan Yalova yoluna doğru sallandığı andan itibaren onu tanıyan çıkmayacaktır. Hangi çevre, muhit ve ağırlıkla Federasyon’da, İstanbul’da şurda burda iş yaptırabilecektir? İşin kötüsü bu konudaki büyük eksiklerini göremeyecek ve başkanlık makamına kendisini layık görecek kadar da boş bir adamdır. Yakından tanırım. Şöyle söyleyeyim, milletin beğenmediği bu Recep Günay, Ersoy Saitoğlu’nun yanında İbrahim Yazıcı gibi kalır.

    54
    3
    1. @Bir Bilen yorumuna yanıt olarak

      Saitoğlu ailesi bursanın en zengin ailelerinden biridir siz daha dünün bebelerisiniz ancak bilmediğin şeyi araştır ondan sonra konuş seninki gevezelik öğrenmemek ayıp bilmemek değil anladınmı dunkof

      11
      9
      1. @Sedo63 yorumuna yanıt olarak

        Sedo rumuzlu Ersoy Abi çık aradan. Recep Günay Ersoy Saitoğlu yanında Aziz Yıldırım gibi kalır diyeyim. Uzatmadan konu özetlensin

        3
        1
  3. mevcut yönetim hala görevde.
    kongre kararı alınmadan adaylığın bir hükmü olmaz.
    kaldı ki taraftar, medya, şehrin ileri gelenleri ve karar vericilerin ortak adayı olmayan birinin başarı şansı yok.
    böyle bir adayın belirlenmesi ve onun üzerinde mutabakat sağlanması o kadar kolay değil. camia bunları 1 yıl önce tartışmaya başlamalıydı.
    aslında 1.5 milyar borç Bursa gibi bir şehir için çok değil.
    tartıştığımız şeyler para-pul. tahta-transfer gibi detay şeyler.
    oysa işin özü, bilgi, birikim, donanım sahibi güvenilir bir başkan. yani bir futbol aklı.
    ama böyle birini bulabilecek bilinçte ve olgunlukta değiliz maalesef…

    41
    4
  4. tahtayı açacak parası yoksa hiç boşa yorulmasın otursun oturduğu yerde. kimse takımın bulunduğu durumun ciddiyetinin farkında değil.
    geçen sene sivas, bayburt, tarsus olmasa bu takım kurtaramazdı ve buna rağmen son haftada zar zor kaldı ligde. geçen seneye göre üç tane tecrübeli topçu da gitti takımdan. biz devre arası transferi açamazsak net düşeriz. ondan sonra da amatör kümeye doğru yol alırız kimse de kurtaramaz artık takımı. o yüzden recep bey şuna iyi karar vermeli, amacı üzüm mü yemek yoksa bağcıyı mı dövmek?
    Bursaspor bu sene devre arası transferi açıp, playofftan üst lige çıkamaz ise artık esamesi okunmaz.

    26
    16
  5. Heeeeeh bir sen eksiktin
    Sen de geldin
    Bursaspor’u sirke çevirdiniz
    Var mı başka sirk cambazı?
    Gelsin onlarda
    Hisseli harikalar kumpanyası tamamlansın

    24
    4
  6. Geçmişle hesaplaşma zamanı değil.
    Biz de biliyoruz yapılanları.
    Titanik batıyor, siz mühendisten hesap sormaya çalışıyorsunuz. Önce gemidekilerin canını kurtaralım, limana sağ salim varınca hesabını sorarız

    19
    8
  7. Bursaspor un başkanı ne Recep Günay dır, Ne de küme düşüren futboldan anlamayan Ali Ay dır.Bunu net söylüyorum.Allah rızası için Bursa nın eski başkanları neden elini kolunu çekti Biri çıksa şu kaos ortamına dur dese nerdesiniz nasıl Bursasporlusunuz Cavit çağlar, celal sönmez , Orhan gençoğlu, Levent kızıl, Hayri yazıcı, şankaya,Kani şen nerdesiniz gelin biriniz aday olun bu şehir arkanızda olur bir babaya ihtiyaçı var Bursaspor un ve camianın.

    5
    3
  8. Tek çare var o da bir eski iz bırakmış Bursanın ve camianın önde gelen isimlerden birisi çıkarmak ancak bu Recep ve Ali den ve kaos ortamından kurtulur.Bu da şehre ve özellikle medya daki arkadaşlara iş düşmekte.Kongre alınması huzur bulunması için Eski başkanlardan biri adaylığını koymalıdır.Cavit cağlar mı olur, Levent kızıl mı olur Hayri yazıcı mı olur bilemem ancak bu kaos böyle biter.Yoksa bu iç savaş devam edeceği görünüyor.

    5
    3
  9. Gren mlie cevap gercekler herzaman acıtır birilerini ahbe arkadasim bursa kimlerin elinde kimin cebinde belli deyil konussun recep Günay sonra gidermi kalırmış onun bileceği iş yine söylüyorum kimse kimlerse çıkıp adam gibi söyledin nerde yanlış yaptığını erkekler pantolon giyer ama bunlar cukkayi indirip saltanata devam recep bölükbaşi.ve Kemal gülerin araştırın bakalim ne yaptigini sadece bu ikisimi daha kimler var bırakın açıklasın

  10. Recebi yazıcı niye kulübe sokmadı neden kulübden resmini kaldırdılar onuda açıklasın receb abiniz

    3
    4
  11. Geçmiş olsun Bursaspor’a.Bu baştaki şahıs görevi bırakmayacak belli.Kapanışı yapmak için gelmiş sanki.Kötü günleri atlattık şimdi sırada çok daha kötü günler var…

    2
    3
  12. Simdiki baskan adayligini koymus secilmis.3 ay önce bursaspor yokmuydu secim yokmuydu?? Neden ozaman aday olmadilar adam aday olmus secilmis sizin derdiniz ne ya ali ay gelmedimi daha önce ne yapti sacmalamayi birakin simdiki baskana destek verin.

    2
    1
  13. Bu ne cesarettir ? 2.bir Recep Günay vakası daha ! Cepte para yok kulübün borcu 50 milyon euro ! Bunlarda Recep Bölükbaşı gibi Allah rızası için geliyorlar heralde !!!

  14. hani küfürden başkan cıkmıyordu basının elamanları ne oldu birden secilmişin peşine düştünüz al aşağa uraşı var oda kendini yetersiz görüyor en azından şehre sayıp cıkmayanlara güzel ders veriyor ibret alınması lazım parası yok ama yüreyi var başkalarında oda yok at takımı cöplüğe he eleştirin utanılacak bir drum koca bursanın ayıbı anlınızda bir leke kalacak

  15. BU ŞEHİR SİZİ AFFETMİYECEK SÖZÜM KİMİN PARMAĞI VARSA HALA ELİNİZİ KOLUNUZU SALLIYARAK GEZİYONUZ BU TAKIMI BU HALE GETİRENLER UTANMAZ ARLANMAZLAR HARAM ZADELER NERDE BU SATTIĞINIZ FUTBOLCULARIN PARASI BİRDE ALICAĞIMIZ VARDIYE SIRAYA GİRİYONUZ UTANIN BEE BEN YAXMAYA ARTIK YORULDUM OZAN.HARUN.BAKAMBU.SERDAR AZIZ. VOLKAN DAHA NICELERİ SAYMADIKLARIM UTANMAZLAR

  16. Koca kulüp gelen soydu giden soydu,hırsızlar belli akçalarda villalarında keyif yapıyor, herkes salağa yatıyor hesap soran yok En iyi çözüm; zafersporla birleştirin kendi kendilerine oynasınlar.

  17. Şuda aklıma takıldı yıllardır bursa valiliği yapan canpolat çıkipta bu kulübü bu hale kim nasıl getirdi diye sormadılar bize dokunmayan bin yaşasın işte sahipsiz bırakılırsa alide velide çalar sonra birsey yokmus gibi üstüne üstlük alicağimiz var derler bunlari biz yemedik yemeyiz sözüm hırsızlara kim üstüne alındıysa parmak kaldırsın utanmaz allahtan korkmazlar busehir sizden birgün hesap soracak olmadi ben gelicem çayınızı içmeye az kaldi uzaktan sinemaya devam utanmazlar sizi.

  18. Anasını Satayım Şeytan Taşlamaktan
    Dua Etmeye bir’türlü sıra gelmiyor
    Nedir buyaaaa Allah Aşkına Hepten
    Şamar Oğlanı yaptınız Bursaspor’ru

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu