Cavit Çağlar: Güzel günler yakında

TFF 2.Lig’de zor günler geçirmesine rağmen yeniden ‘Diriliş’ için kolları sıvayan Bursaspor’un Sinan Bür başkanlığındaki yeni yönetimi, şehrin değerlerini yeşil beyazlı çatı altında toplayabilmek adına girişimlerini sürdürüyor…

Başkan Bür, Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Oral, Genel Sekreter Erkan Öncel ve TFF’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Vardar, dün İstanbul’da yeşil beyazlı kulübün efsane başkanlarından Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar’ı ziyaret etti.

BURSASPOR FORMASI HEDİYE ETTİLER

Cavit Çağlar’a bugüne kadar kulübe verdiği önemli desteklerden dolayı teşekkür edip adının yazılı olduğu Bursaspor forması hediye eden Sinan Bür, yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi aktardı…

Bursaspor’un sadece Bursa için değil Türk futbolu adına da çok değerli bir kulüp olduğunu vurgulayan Devlet eski Bakanı Çağlar, “Bursaspor hepimizin göz bebeği. Biz bugüne kadar, yönetimlerde kimin olduğuna bakmadan üzerimize ne düşüyorsa yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” dedi.

GÜZEL GÜNLER YAKINDA

Yeni yönetimi kutlayan ve üstlendikleri zor görevde başarı dileyen Çağlar, “Başkanımız Sinan Bür’ün bu kulübe çok hizmetleri var. Aynı şekilde yönetim kurulundaki arkadaşlarımız da Bursaspor’da futbol oynamış, kulübün değerlerini bilen ve onlara sahip çıkabilecek isimler… Bursaspor düştüğü yerden mutlaka kalkacaktır… Biz de kulübümüzün her zaman yanındayız… Bütün Bursa şehri de Bursaspor’un yanında kenetlenirse güzel günlerin yakın zamanda geleceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak
Olay Medya

42 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Her yönetime gelen Cavit’e gidiyor da,şu ana kadar Cavit’in bir icraatini göremedik.Laf değil icraat lazım Caviiiitttt!
    Ayrıca aynı yöntemi geçmiş yönetimler de denedi.Farklı bir şeyler yapmak gerekmez mi sayın yönetim kurulu üyeleri?
    Mesela formaları hediye etmeyin ,satın. 🙂

    108
    12
    1. @Diren Bursa yorumuna yanıt olarak

      Sevgili Bursasporlular camiada ikk önce saygı yı sevgiyi oluşturalım ilk önce kişisel olarak istemeye bilirsin lakin isim ile hitap etttiğin kişi şu an yaşıyanlar arasında en uzun süre başkanlık yöneticilik yapmış müzendeki 2 kupadan birinde alınmasında başkan olan kişi saygıyı hak ediyor elbetteki sn Cavit bey in de hatası var bu kulüp buralara düşmeden el koymalıydı bakın şu an camiada ki en güçlü kişi lütfen saygı kimseyi küstürmeyelim ayrıca biz ilk önce taraftarız maçlara gelelim

      15
      6
      1. @Eski Teksas yorumuna yanıt olarak

        Arkadaş Cavit deyince saygısızlık mı yapmış oldu, saygı önce kazanılır, Cavit Ağa sonraki nesillerin saygısını neyle kazanmış acaba, lütfen kişiler değil değerlere saygı …

        1
        1
      2. @Eski Teksas yorumuna yanıt olarak

        Bursaspor’u niye bu hale getirdiniz şimdiye kadar neredeydiniz siz bu takımı toplayabilmeniz için çok zor günler bekliyor bu takım kolay kolay toplanmaz küme düşer

    2. @Diren Bursa yorumuna yanıt olarak

      ”şehir kenetlenirse!” son derece klasik ve politik laf.
      zihniyet değişmeden, sermaye ve siyasetten maddi-manevi destek beklemek sadece zaman kaybı.
      şu an Bursa da ”GÜVEN ve FUTBOL ORTAMI!” yok.
      sinan bür yönetimi maalesef bu ortamı ve heyecanı yaratamadı.
      çünkü şehrin % 90 nın ne amaçla geldikleri konusunda kafası karışık.

      daha önce de yazdım, Bursasporu kurtaracaksa,
      ”beni başkan seçin diyen değil, camianın bizzat ayağına gidip başkanımız sen ol dediği aday kurtarır!”

      bir de sinan bür başkan olduktan sonra ki ilk demecinde şöyle demişti, biz şehre güveniyoruz!
      ben de o günlerde yine bu siteden kendisine cevaben, sn başkan, ve de kaptan, yanılıyorsunuz.
      bu kulübü şehre güvenenler değil, şehrin güvendikleri bataktan çıkarır…

      17
      3
    3. @Diren Bursa yorumuna yanıt olarak

      Peki resmi kim çekmiş uyandınız mı? Aynadan yansımış, tabi ki Ayhan Barışıcı. Cavit’in şaklabanı. Sayın Bakan dost meclisi kurduğu rakı sofralarından Ayhan’ı da hiç eksik etmez ve kafalar bulunduğunda Ayhan hadi söyle bakalım Bayram Şenpınar’dan ‘Doktor’ şarkısını der, Ayhan da emri yerine getirip hemen başlar;
      Çaresiz derdimin sebebi belli.
      Dermanı yaramda arama doktor.
      Çaresiz derdimin sebebi belli.
      Dermanı yaramda arama doktor.
      Şifa bulmaz gönlüm senin elinde.
      Boşuna benimle uğraşma doktor.
      Aşk yarasıdır bu, ilaç kapatmaz.
      Verdiğin teselli beni avutmaz.
      Aşk yarasıdır bu, ilaç kapatmaz.
      Verdiğin teselli beni avutmaz.
      Dermanı yardadır sende bulunmaz.
      Boşuna benimle uğraşma doktor.
      Dermanı yardadır sende bulunmaz.
      Boşuna benimle uğraşma doktor.
      Dokunma!
      Dokunma!
      Benim gönül yarama,
      Dokunma doktor.
      Ayhan Barışıcı Cavit abisinin huzurunda yıllardır söylediği tek şarkı olan bu namelerle abisinin gönlünü alır ve bu tip davetlerdeki yerini hep korur.

      22
        1. @Bur-Salı16 yorumuna yanıt olarak

          Kimin bir ayağı mezarda? Cavit’in mi? Haha. Sen öyle san.
          150 yaşına kadar yaşamazsa diksinler. Görmüyon mu adamdaki fit’liği?
          Eğer azraili de parayla satın alıp geldiğinde geri göndermezse ben bişey bilmiyom.

  2. Daha öncede yazmıştım,ayni seyleri yapip farklı sonuç beklemek aptallıktır,cağlardan bir yardım gelmeyeceği gün gibi açık ,olay medyanin yeni yonetimi ve caglar güzellemesi yapmasida zaten beklenen bir sonuçtur.

    42
    1
  3. Cavit Çağlar’ın kime ne faydası olmuş ki Bursaspor’a olsun. Bundan medet umanın aklına şaşayım. Daha geçen gün aynı Cavit Çağlar Özlüce ziyareti yaparak Recep Günay ve yönetimine destek vermedi mi?

    28
  4. Peh Peh pehh hele hele güzel günler yakındaymış mış mış. Ne zaman 3. Lige düşüncemi ? Sevgili başkan Allah aşkına kapı kapı gezip onunla bununla fotoğraf çekilip milletin gazını alıcağınıza lütfen icraat yapın. Birde şu antipatik Erkan Önceli her yere götürüp durmayın. Tahtayı açmam deyip Bursasporun ipine çekmek isteyen adamın sizin yanınızda ne işi var.

    22
    1
  5. Arkadaş bu genel başkanlar Cavit Çağlar Faruk Çelik TFF başkanı ile resim cekinmyemi geliyor anlamis değilim madem gidiliyor neden bişey olmuyor anlamış değilim

    22
    1. @Semih yorumuna yanıt olarak

      Bursayı bu saatten sonra kimse kurtaramaz bu yükün altına kimse girmez transfer lazım cebinden kimse çıkarıp milyon dolar harcamaz geçmiş olsun..

  6. cavit çağlar önceki yönetimin istifasının uzamasının önemli etkenlerinden
    tahtayı da açacağına söz vermişti
    bunları unuttular mı acaba

    20
    1. @nekoti yorumuna yanıt olarak

      Yaw adam koskoca devleti 2 milyar dolar dolandırmış, kendi bankasını hortumlayıp, mudilerein paralarını da devlete ödetmiş. Kendisi paraları alıp kaçmış. Dümenden birkaç ay hapis yatıp çıkmış, şimdi o paraları yiyyor. Siz hiç bu çakalın Bursaspor’a falan bi zırnık vereceğini düşünüyonuz mu?

      25
  7. Bu yönetim İstanbul’a ayağına gidiyor, beğenilmeyen Recep Günay’ın ise Bursa’ya yanına geliyor…

    Her ikisinde de sonuç 0.

    18
    3
  8. Bunlardan birşey çıkmaz 😡 IBAN yayınlayın taraftar halletsin ama acele edin sevgili yönetim.

    16
  9. Olay Tv anladık patronu gazlıyorsunuz da kelime oyunlarıyla milleti keriz yerine koymayın be kardeşim. Adam sadece dileklerini söylemiş. Siz de sanki yakında kulübü darz boğazdan çıkarak projeleri varmış gibi yazmışsınız.

    “Güzel günler yakında”

    “Bütün Bursa şehri de Bursaspor’un yanında kenetlenirse güzel günlerin yakın zamanda geleceğine inanıyorum”

    İkisi arasında çok fark var maalesef.

    14
  10. Mayıs ayında Cavit Cağlar ı başkan adayı olmasını istiyoruz.Tesislere geldiğinde şehir ayaklandı ve heyecanlandı Bursaspor başkanlığı sana yakışır başkanım.

    6
    11
  11. Eğer bu yapılanlar çözüme giden yol ise, YANDIK..Bunlar ,daha önce denendi. Bırakın artık, böyle anlamsız hareketleri..Değişen hiç bir şey olmadığına göre, güçlü bir 3.lig kadrosu kurmalıyız.

    5
    1
  12. Yani düşünün ne kadar kötü durumdayız son Bursaspor ile görüşmesinde sadece 1 galibiyet almıştık Ekim 2023’de sonrası 2 galibiyet aldık ama yanında -3 puan ceza gelince yani 1 galibiyet puanı gitti çok kötü durumdayız hala forma formalitesi madem başkanlık eski başkanları gezip para istemekse neden başkan olursunuz bre ahali!

  13. Cavit latife etmiş hatta komedyenlik yapmis takimin dusecegi garanti arti ya cavit kardes bu kulubun bu duruma dusmesi sizlerin sayesinde degil mi hatta ve hatta senin sayende ama tabii amac kendini tatli gostermek yazik gurur duy aile boyu saadet.

    1. @Erkan yorumuna yanıt olarak

      Cavit Çağlar in bu takıma el atmaya hiç niyeti yok, olsaydı şimdiye kadar desteğini verirdi. Cavit Bey’in yanına giden her başkan özel islerinden dolayı gidiyordur. Bursaspor’u kullanarak ona erisebiliyorlarda ondan.Burafa savsatalarinizla Bursaspor’un gerçek evlatlarını daha fazla kandiripta yaralamayin. Bu kadroyla yola devam ederseniz sonumuz amatör kumedir. Bu çocuklara baktıkça eskiden amatör kümede oynayan bursa genclerinin bile bunlardan en az 30 gömlek üstün olduğunu söyleyebilirim.

  14. Cavit Çağlar neden yardım etmiyor Levent kızıl neden yardım etmiyor diyenler birşey demesiniz bir seyler yapacak adamlar ama siz biraz boş yapıyorsunuz . Klavyeden insanlara sallamaktan gaz geçin kimsenin cebinden çıkarıp 50 milyon dolar vermesinide beklemeyin Recep günay yonetiminde Cavit Çağlar görüşmesinden sonra 3-4 tane sponsor gelmişti kulübe sonra siz konuştunuz iş hanı felan birşeyler sacmaladiniz arkası kesildi . Bı salın insanları hevesi olanın hevesini kırmak disinda birşey yapmıyorsunuz

    3
    10
    1. @Muhammed yorumuna yanıt olarak

      He benim sende fistanlilardan misin sırf provakosyon yapmak için geliyon. Recebin canı cehenneme ama recebi sevmiyorum diye balici gibi davranmak zorunda değilim.

  15. Bursaspor teknik olarak çoktan iflas etmiş bir kulüptür. Futbol tarihimizde bu ölçüde negatif nakit akımı olan ikinci bir kulüp gösteremezsiniz.

  16. Lafonten’den masallar. Her yönetime gelen Cavit Çağlar’dan medet umacaksa direk Cavit Çağlar baskan olsun kimse de boşa zaman kaybetmesin, ortada şöyle bir gercek var ister kabullenin ister kabullenmeyin, seneye 3. Ligdeyiz.

    3
    1
  17. Bursaspor’ra iki Başkan Geldi Geçti
    Bir Sn Çavit Çağlar
    İki Rahmetli İbrahim Yazıcı
    Hala burada Goy goy yapıyor bazı
    Kendini bilmezler
    Sanki Çavit Çağlar Asker Arkadaşı gibi

    1
    10
  18. Embesiller bi bakın bakalım
    Bursaspor Tarihine 1985/1986/
    Tarihin’de ne’olmuş
    Eksiliyenler Kapak olsun diye yazdın
    Belkide Yaşları yetmiyordu.

    1
    1
  19. Yahu Cavit napsin zırt pırt para mı versin . Verilmesi gereken para da 70 milyon Euro . Bence Cavit falan bosverin gidelim Real Madrid PSG Manchester City gibi takımlar 3-5 ne verirsen elinle o gelir seninle diyerek dilenelim . Adamlar 1 futbolcu transfer ediyor bonservisi bizim toplam borcumuzdan daha fazla

  20. Sizler kendinize BURSASPORLU mu diyorsunuz utanın ve gölge etmeyin sizlerin met ettiğiniz ve arkasından gittikleriniz gibi ve rdikleri paralari geri istemeyen yoneticiler

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu